polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

Hurmalari meryem suresi omuyack bayanlara davitmjslar onlarin uzerine okunmus bide kuran da meryem.suresini hz.meryeme hurma dalini tut ve onu ke ndinendine dogru salla deniyor canm.yine hurma ile denemk daha mantikli gwliyor bana
he 41 meryen suresi 41 hurmaya okuncak dmi canm eşimle ben mi yicem orayı anlamadm senide sıktım kusura bakma

Canım sen önce kendinden bahset bakalım, seni tüplerin tıkanma ihtimalini düşünmeye itecek ne oldu? Ne zamandır deniyorsun? Kaç yaşındasın :)
canım bir topikte görmüştüm adetin miktarı ve süresinde azalma olanlar, tüylenmede artış olanlarda tüplerin tıkalı olma ihtimali yüksek diye oradan aklıma takıldı başka bir topikte de tüpleri tıkalı olan birisi adetlerinin kısa sürdüğünden bahsetmiş benm de bekarken 7-8-9 gün arasında seyreden adetlerim evlenince 5 güne kadar düştü tüylenme aşırı olmasa da pko dan dolayı biraz var zaten oradan anlayamam da adetlerimin azalması aklıma bunu getirdi

hayr canm rahm filmi korkulck gbi bşi değil sadece çekldktn snra adet sancısındn braz fzla sancn oluyo o kdr ben 5 ay snra hsg çekldm

Canım pozitif düşün, kadınız biz ve çookk karmaşık bir fizyolojimiz var... Her an herşey değişebilir... Önemli olan hep pozitif düşünüp, değişiklikleri hayra yormak unutma kansere yakalanıp 2 ayda ölüp giden de var, 6 ay yaşar denilip onlarca yıl yaşayan da... Bu böyle bişey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…