- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.381
canm daha silik çıkar atma sakın yaz ustune tarhleri hergn karşılaştrmak içinValla ben de geç geldim eve... Ben de ovu yaptm da henüz silik bakalımsenin daha vakit vardı bekle yaparsn bi daha
Hayırlısı canım üzülmek yok adete kadar hergün yap ne olacak valla heyecan işte :) inşallah adet olmazsııııınn iiiinşallaahhh :)3 gn var canm reglme bakalım ondan braz umutlanıyorm ama bakalm
Aynen aynen yazmaya başladım zatencanm daha silik çıkar atma sakın yaz ustune tarhleri hergn karşılaştrmak için
Hayirl aksamlarhayırlı akşamlar hanımlar
he 41 meryen suresi 41 hurmaya okuncak dmi canm eşimle ben mi yicem orayı anlamadm senide sıktım kusura bakmaHurmalari meryem suresi omuyack bayanlara davitmjslar onlarin uzerine okunmus bide kuran da meryem.suresini hz.meryeme hurma dalini tut ve onu ke ndinendine dogru salla deniyor canm.yine hurma ile denemk daha mantikli gwliyor bana
canım bir topikte görmüştüm adetin miktarı ve süresinde azalma olanlar, tüylenmede artış olanlarda tüplerin tıkalı olma ihtimali yüksek diye oradan aklıma takıldı başka bir topikte de tüpleri tıkalı olan birisi adetlerinin kısa sürdüğünden bahsetmiş benm de bekarken 7-8-9 gün arasında seyreden adetlerim evlenince 5 güne kadar düştü tüylenme aşırı olmasa da pko dan dolayı biraz var zaten oradan anlayamam da adetlerimin azalması aklıma bunu getirdiCanım sen önce kendinden bahset bakalım, seni tüplerin tıkanma ihtimalini düşünmeye itecek ne oldu? Ne zamandır deniyorsun? Kaç yaşındasın :)
inşallah ya valla yapıyım hergün ne olcak sanki:)Hayırlısı canım üzülmek yok adete kadar hergün yap ne olacak valla heyecan işte :) inşallah adet olmazsııııınn iiiinşallaahhh :)
yok canim ne demk evt hurmalara okunck ikinz sabah aksam birer tane yiyekckmssnz sonuncuyu paylasinhe 41 meryen suresi 41 hurmaya okuncak dmi canm eşimle ben mi yicem orayı anlamadm senide sıktım kusura bakma
hayr canm rahm filmi korkulck gbi bşi değil sadece çekldktn snra adet sancısındn braz fzla sancn oluyo o kdr ben 5 ay snra hsg çekldmhanımlar kaç senedir deniyorsunuz ve rahim filmi çekildiniz mi yani ne kadar bir zaman denemeden sonra rahim filmine geçiliyor aklıma takıldı tüpler kapalı mı diye ama korkuyorum da bir yandan çok acı oluyormuş sanırım ama ya kapalıysa bütün uğraşlar manasız kalıyor
ewt ben hemen başlıyım k.valideme okutıyımyok canim ne demk evt hurmalara okunck ikinz sabah aksam birer tane yiyekckmssnz sonuncuyu paylasin
oooo hoşgeldn cnm:)Meraba kizcelerimm
Hahh şöyleinşallah ya valla yapıyım hergün ne olcak sanki:)
Mraba cnmMeraba kizcelerimm
valla yaptm yne aldm payımı:)Dayanamadin yaptin dimi testiii kizz
caniM bekleme zamn kaybetme bnde basladim 3 gn sonra adet oldm simdi annem.okuyor isteewt ben hemen başlıyım k.valideme okutıyım
acaba zamanı varmı yani adetm btnce mi başlasam
Canım pozitif düşün, kadınız biz ve çookk karmaşık bir fizyolojimiz var... Her an herşey değişebilir... Önemli olan hep pozitif düşünüp, değişiklikleri hayra yormakcanım bir topikte görmüştüm adetin miktarı ve süresinde azalma olanlar, tüylenmede artış olanlarda tüplerin tıkalı olma ihtimali yüksek diye oradan aklıma takıldı başka bir topikte de tüpleri tıkalı olan birisi adetlerinin kısa sürdüğünden bahsetmiş benm de bekarken 7-8-9 gün arasında seyreden adetlerim evlenince 5 güne kadar düştü tüylenme aşırı olmasa da pko dan dolayı biraz var zaten oradan anlayamam da adetlerimin azalması aklıma bunu getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?