polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

hayr canm rahm filmi korkulck gbi bşi değil sadece çekldktn snra adet sancısındn braz fzla sancn oluyo o kdr ben 5 ay snra hsg çekldm
doktor mu istemişti canım çok kısa sürede çekinmişsin ben 16 aylık evli ve 13 aydır deniyor olmama rağmen aylarca beni oyalayan doktorlar yüzünden tedaviye yeni başladım hatta yine doktor değiştiricem bakalım bu gidiş nereye gitgide umutsuzluk çöküyor üstüme

canım ben 1.5 yıllık evliyim ve bz 5 ay denedk olmadı doktora gttm pko olduğumu ve 8 ay dolmadan tedaviye başlamıcağını sylediş snra ben başka doktora gttm ve 9 aydr korunmadığımızı söyledm ve o ay hemen çekldi tedavye başlandı

evet haklısın insan kendi kendinin terapisti olmalı ama bir kere takıntı yapınca da aklından atmak mümkün olmuyor sonra da kafada deli sorular

sen iyi yapmışsın beklememekle ben de 1.5 yıla yaklaşıyorum 6. aydan beri doktora gidiyorum ama her gittiğim doktorda farklı bir rahatsızlığın teşhisi konuldu hepsini bir kişi söylemedi daha pko olduğumu bile geçen ay öğrendim bilseydim çok daha önceden alırdım önlemini

Pzt doktora gittim ya canim kan sonuclarim haftaya cikcak ona gore doktor verir heralde adet söktürücü

hemen doktor değiştr cnm ve 1.5 yıl olduğunu syle yani zaten özensiz doktorlar hemen belli oluyo

Kurtaj olali 50 gun oldu hala adet olamadim ama normal sanirim bakakim kan sonuclarina gore isticem doktordan adet söktürücü verir zaten sanirim

hemen doktor değiştr cnm ve 1.5 yıl olduğunu syle yani zaten özensiz doktorlar hemen belli oluyo
öyle yaptım canım nettten araştırdım ve burada çok övülen bir doktora randevu aldım cuma günü gideceğim bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…