- 27 Kasım 2014
- 5.898
- 10.870
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
-
- #1.401
Bn isteyim ayni zamnda adet sancilariyla ugrasiyorm sen nasilsin canimHosbuldum tatlislarimm nasilsiniz
Selam şekerim hoşgeldin :)Meraba kizcelerimm
doktor mu istemişti canım çok kısa sürede çekinmişsin ben 16 aylık evli ve 13 aydır deniyor olmama rağmen aylarca beni oyalayan doktorlar yüzünden tedaviye yeni başladım hatta yine doktor değiştiricem bakalım bu gidiş nereye gitgide umutsuzluk çöküyor üstümehayr canm rahm filmi korkulck gbi bşi değil sadece çekldktn snra adet sancısındn braz fzla sancn oluyo o kdr ben 5 ay snra hsg çekldm
o zaman hemen yarn başlıyım ben hurmalarıda okuyup yemeyeBence basla can
caniM bekleme zamn kaybetme bnde basladim 3 gn sonra adet oldm simdi annem.okuyor iste
Yani canim ins. Oluro zaman hemen yarn başlıyım ben hurmalarıda okuyup yemeye
canım ben 1.5 yıllık evliyim ve bz 5 ay denedk olmadı doktora gttm pko olduğumu ve 8 ay dolmadan tedaviye başlamıcağını sylediş snra ben başka doktora gttm ve 9 aydr korunmadığımızı söyledm ve o ay hemen çekldi tedavye başlandıdoktor mu istemişti canım çok kısa sürede çekinmişsin ben 16 aylık evli ve 13 aydır deniyor olmama rağmen aylarca beni oyalayan doktorlar yüzünden tedaviye yeni başladım hatta yine doktor değiştiricem bakalım bu gidiş nereye gitgide umutsuzluk çöküyor üstüme
evet haklısın insan kendi kendinin terapisti olmalı ama bir kere takıntı yapınca da aklından atmak mümkün olmuyor sonra da kafada deli sorularCanım pozitif düşün, kadınız biz ve çookk karmaşık bir fizyolojimiz var... Her an herşey değişebilir... Önemli olan hep pozitif düşünüp, değişiklikleri hayra yormakunutma kansere yakalanıp 2 ayda ölüp giden de var, 6 ay yaşar denilip onlarca yıl yaşayan da... Bu böyle bişey...
ilaç kullan cnm ya olmazmı kiBende kurtajdan sonrs henüz adet olamadim cnm ya bendede onun sıkıntısı var
inş canm çok saolYani canim ins. Olur
Bncede ilac dene biBende kurtajdan sonrs henüz adet olamadim cnm ya bendede onun sıkıntısı var
sen iyi yapmışsın beklememekle ben de 1.5 yıla yaklaşıyorum 6. aydan beri doktora gidiyorum ama her gittiğim doktorda farklı bir rahatsızlığın teşhisi konuldu hepsini bir kişi söylemedi daha pko olduğumu bile geçen ay öğrendim bilseydim çok daha önceden alırdım önleminicanım ben 1.5 yıllık evliyim ve bz 5 ay denedk olmadı doktora gttm pko olduğumu ve 8 ay dolmadan tedaviye başlamıcağını sylediş snra ben başka doktora gttm ve 9 aydr korunmadığımızı söyledm ve o ay hemen çekldi tedavye başlandı
Ne demek canim Allah hayirli saglikli evlatlar nasip.etsin hepimizeinş canm çok saol
çnkü bende sökülemeynde gdiyom duphastn alıyom ezberledm artk neyin enye iyi geldiğiniBnc
Bncede ilac dene bi
hemen doktor değiştr cnm ve 1.5 yıl olduğunu syle yani zaten özensiz doktorlar hemen belli oluyosen iyi yapmışsın beklememekle ben de 1.5 yıla yaklaşıyorum 6. aydan beri doktora gidiyorum ama her gittiğim doktorda farklı bir rahatsızlığın teşhisi konuldu hepsini bir kişi söylemedi daha pko olduğumu bile geçen ay öğrendim bilseydim çok daha önceden alırdım önlemini
heee tamam canm unuttum bi anda doğruPzt doktora gittim ya canim kan sonuclarim haftaya cikcak ona gore doktor verir heralde adet söktürücü
öyle yaptım canım nettten araştırdım ve burada çok övülen bir doktora randevu aldım cuma günü gideceğim bakalım neler olacakhemen doktor değiştr cnm ve 1.5 yıl olduğunu syle yani zaten özensiz doktorlar hemen belli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?