Aşılama polikistik overi olanlar hangi kürleri uyguladınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

baharinkizi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
1.344
5
158
İstanbul
pco'luyum pek çok arkadaşımız gibi... bu ay aşılama tedavisine başlayacağız... aynı zamanda bitkisel yöntemlerden de faydalanmak istiyorum... önerebileceğiniz kürler var mı? özellikle deneyip, hamile kalan arkadaşlarım...paylaşırsanız çok sevinirim...şimdiden teşekkürler...

canım bendede pko var.. 6 aylık evliyim ve hastalığımı duyunca internetten araştırdım.. soğan kürünün çok iyi geldiğini duydum.. ona başladım bu ay 10. günümdeyim.. soğan kürüyle hamile kalanların sayısıda çok yüksek...

haklısın canım. pco deyince akla ilk gelen soğan kürü aslında. ama tam olarak ne gibi bi faydası olduğunu anlayamadım henüz. biliyorsan paylaşabilir misin? bi de soğan kürüne ne zaman başladın. ne kadar süre uygulayacaksın. tarif de verebilirsen çok sevinirim. umarım faydasını görürsün canım.

çörek otu kürü uyguladığım ay hamile kaldım kızlar tedavisiz 3. ayımda hamile kaldım inşallah sorunsuz bir hamilelik te geciririm... internetten bulabilirsiniz kürü,umarım işe yarar,bol sabır,sıfır stres ve bool bol calışma.. hadi bakalım inşallah güzel hamiş haberleri alırız...

pko hastalarının çoğunda adet düzensizliği oluyo öncelikle onu düzene sokuyomuş.. daha sonra yumurtaslıktaki kistleri atmana yardımcı oluyomuş.. iltihap varsa onları temizliyomuş.. yani rahmi tamamen gebeliğe hazırlıyo diye tabir ediyorum ben.. soğan kürünü adet olduğun günden itibaren sayıp 7. günde küre başlıyosun.. öğle-akşam veya sabah-akşam olmak üzere her yemekten önce 1 adet bildiğimiz kurusoğanı yemeklik şekilde soyup 4'e bölüyosun.. 2 abrdak suda 3 dk kadar kaynatıyosun ılıdıktan sonra içiyosun.. bu kürü 15 gün boyunca uyguluyosun adet olsan bile 15 güne tamamlaman gerekiyo.. kürün ağrı ve kanama yaptığını söyleyenler oluyo bunların nedenide rahimdeki kist atıldığı için oluyomuş.. bu kürü adetin düzene girmezse ilki 15 gün sonrakiler 10 gün olacak şekilde 3-4 ay kullanıyosun.. bu kadar cnm :)

tebrik ederim canım. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. haklısın gerçekten bu işin sırrı sabır ve stressiz bir yaşam sürmekten geçiyor sanırım. çörekotu kürünü bende düşünüyordum adet olduğumda uygulamayı, ama aşılama iğneleri ile birlikte uygulamak doğru olur mu bilemiyorum. kararsız kaldım.

çok teşekkür ederim canım. çok güzel anlatmışsın. umarım uygulayan bütün arkadaşlarımız faydasını görür.

önce 15 gün soğan kürü sonra adetin 3. gününden itibaren klomen (5 gün boyunca) ve klomen biterbitmez 10 gün incir kürü 4 gün kadarda incirhavuç kürü.....

Allaha şükürler olsun hamile kaldım o ay 5 buçuk yıldır evliyim.....

Allah her isteyene nasip etsinnn tez zamanda inşallahhhhhhhh

amin canım inşallah. sana da hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. havuç kürünü daha önce duymamıştım. teşekkür ederim. deniycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…