Polikistik overle hamile kaldım 🙏tedavi sürecim 🍀

Portakalli cikolat

Elbet birgün 💫
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.529
4.985
25

Eklentiler

• D37B0887-68D1-40A5-9F38-6345C108B668.jpeg
    D37B0887-68D1-40A5-9F38-6345C108B668.jpeg
    160,6 KB · Görüntüleme: 14

Minicikpandam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
2.115
3.654
25

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 20-06-2021

Hamileliğimin 24. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 112 gün kaldı.

Bu andan, bebeğinizin beklenen doğum tarihine kadar olan sürede bebeğinizin ayakları yaklaşık iki kat artarak 45 mm den 83 mm ye çıkacaktır.Bazı anneler doğum öncesi prova niteliğindeki Braxton Hicks kasılmaları (doğum öncesi kasılmaları) yaşayabilirler. Daha önce gebe kalmış kadınlarda daha erken başlar ve daha şiddetli olur. Gebelik sırasındaki baş dönmelerine karşı yan tarafınıza yatmanız size faydalı olacaktır.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 640 gr. - Yaklaşık boyu : 30.1 cm. (Baştan Topuğa)

Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Minicikpandam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
2.115
3.654
25

Bu andan, bebeğinizin beklenen doğum tarihine kadar olan sürede bebeğinizin ayakları yaklaşık iki kat artarak 45 mm den 83 mm ye çıkacaktır.Bazı anneler doğum öncesi prova niteliğindeki Braxton Hicks kasılmaları (doğum öncesi kasılmaları) yaşayabilirler. Daha önce gebe kalmış kadınlarda daha erken başlar ve daha şiddetli olur. Gebelik sırasındaki baş dönmelerine karşı yan tarafınıza yatmanız size faydalı olacaktır.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 640 gr. - Yaklaşık boyu : 30.1 cm. (Baştan Topuğa)

arsenere

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
10
2
28
İnsilun direnci için şekeri kesin öncelikle. Ek olarak glifor hap verebilirdi doktor yazımı detaylı okursanız orada yaziyor. Fazla ilgili bir doktor değilmiş anladığım kadarıyla başka bir doktora muayene olun tekrardan. Allah gönlünüze göre versin inşallah
Teşekkür ederim okucagım amin inşallah

beyhude58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
900
870
34
Merhabalar benim insülin direncim 3.8 çıktı 67 Kiloyum 1.61 boyum var .polikistik över değilim.Glif ilaç verdi doktor.Ama bu testi aç karnına vermedim acaba ondanmi yüksek çıktı .ilaç içmek istemiyorum

gebelikhikayesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2021
16
5
28
Merhaba bende ilaçsız hiç adet göremiyorum. Çocuk istiyorum ama bir aşılama tedavisi oldum malesef tutmadı:KK43: siz nasıl bir tedavi izlediniz ?

Minicikpandam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
2.115
3.654
25
Merhabalar benim insülin direncim 3.8 çıktı 67 Kiloyum 1.61 boyum var .polikistik över değilim.Glif ilaç verdi doktor.Ama bu testi aç karnına vermedim acaba ondanmi yüksek çıktı .ilaç içmek istemiyorum

Doktorunuz verdiyse kullanın ilacı gerekli görmese vermezdi , içiniz rahat etcekse başka bir doktora daha danışın geçmiş olsun ❤️

Minicikpandam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
2.115
3.654
25
Merhaba bende ilaçsız hiç adet göremiyorum. Çocuk istiyorum ama bir aşılama tedavisi oldum malesef tutmadı:KK43: siz nasıl bir tedavi izlediniz ?
Merhaba canım detaylı olarak yazdım konunun başında. Yumurta büyütme ve çatlatma tedavisi gördüm iğne ile . Eşinizin değerlerine bakıldı mi ? Rahim filmi çekildiniz mi ? İnsilun direnci var mı ? D vitamini ve B12 ne durumda bunlarda önemli inşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲