- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
meraba arkadaslar yeni katılıorum aranıza..3 yıllık evliyim 5 aydır cocuk düşünüyoruz olmadı ve doktora gittim bütün hormonlarım düzenli cıktı fakat pko luyum bende yeni ögrendim.progestan kullanıorum bir haftadır.adetimin 5.günüde klomen başlıycam..ben kendim evde ovulasyon testiyle yumurta takibi yapmaya calışıom ama sizce ne yapmam gerekio pek bi bilgim yok bu konularda yardım edermisiniz..
ben adet olup da polikistik overlere sahip oluyorum artık nasıl birşeyse baştan beri özel bir doktorum olsaydı daha sağlıklı bilgi verirdim bunca yıl doktorların dediklerinden topladığım,kelamlar bu ayrıca şu doktorlar adet öncesi sendroma daha bir yoğunlaşsalar insanların bir çok problemi belki bu kadar ağır bir seyre girmeyecek günümüzde hormonlarımız bile bize yabancı vucut adet dönemlerinde bile sanki savunmaya geçiyor nasıl zehirli böcek sokunca soktuğu yer şişer onun gibi oluyoruz.
ne kadar süre kullandın 6 ay kullanmalıydın ben 8 ay kullandımcanım bnde kllandım hayıt tohumunu ama bir faydasını görmedim
kullandım cnm ama bn faydasını görmedim şimdi ilaç kullanıyorum klomenne kadar süre kullandın 6 ay kullanmalıydın ben 8 ay kullandım
korunmayı bıraktıgımızdan bu yana adetlerim ortalama 40 gün arayla olmaya başladı düzensizleşti süresi uzadı
bu arada ben progestana başlamadan önce incir kürü başlamıştan şuan ikisi bir devam edio bi sakıncası olur mu arkadaşlar
telefona indiriyosun bn indirdim adetlerimi ve yumurtlama günümü takip ediyo google play storeye giriyosun uygulamalara giriyorsun sonra ücretsiz en popilere giriyorsun aşağı indiğinde adet takvim period trakcker die birsey görceksin onu indir bnce işe yarıyotabikide
bnce güzel bir uygulama canım hem gününü biliyosun hemde yumurtlama takibi yapıosun bu arada yaş kaçtabikide nasıl bi takvim canım ..
hımm evet şuan var ona göre dogurgan dönemime girdim:)) doktor yumurtalıklarımın 9mm 10mm arası degiştiğini söledi ..belkide diğer ay hamile gelirsin yanıma ümitsiz olma dedi..acaba progestanın yumurtalıklarıma etkisi hemen olur mu acaba bu ay hamile kalırmıyım ...ayy kafamda okadar cok sey varkiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?