polikistik overli bayanlar buyrun derdimizi paylaşalım

canm geçmiş olsun adetlerin düzenlimi

ben adet olup da polikistik overlere sahip oluyorum artık nasıl birşeyse baştan beri özel bir doktorum olsaydı daha sağlıklı bilgi verirdim bunca yıl doktorların dediklerinden topladığım,kelamlar bu ayrıca şu doktorlar adet öncesi sendroma daha bir yoğunlaşsalar insanların bir çok problemi belki bu kadar ağır bir seyre girmeyecek günümüzde hormonlarımız bile bize yabancı vucut adet dönemlerinde bile sanki savunmaya geçiyor nasıl zehirli böcek sokunca soktuğu yer şişer onun gibi oluyoruz.

canım pcolu hastalar adet görüyo zaten ama düzensiz

kızlar pcoluyum ilk regliyı olduğum günden berı hıç düzenli görmezdim regli taki hayıt tohumunu kullanana kadar 1.5 2 yıl once düzenli sabah akşam hayıt tohumunu demleyip içtim 8 ay sonra reglilerim düzenli olmaya başladı şükürler olsun yumurtluyorum hiç bir sıkıntım yok önceden doğum kontrol hapıyla regli oluyordum 5 yıl kullandım hiç ara vermeden doktor ara verdirmemişti bıraktım ilacı 5 yıl sonra 2 ay düzenli oldu sonra geri bozulmuştu.

pcolu arkadaşlara başka bır sorunu yoksa hayıtı öneriyorum en azından bır deneyın bende 8 ay boyunca söyle bır yan etkı oluştu prolaktınım 8 den 19a yukseldı ama sıkıntı degıl bırakınca geri düştü bıde 8 ay içtim az bıle yükseltmiş (hayıt tohumunu gebe kadınlara süt olsun dıyede veriliyormuş) saçlarımda dökülme oldu. göüslerde geçici olarak dolgunlaştırıyor

enn güzel yanlarından bırıde agdet olunca acıllık olan ben hayıt içtiğimde hıç bır sancı hissetmeden regli oluyordum bırde yuzumdekı tüm sivilceler onunla beraber sondu. kızlar yazdım kı sizde faydalanın keşke ben daha once bulsaydım hayıt tohumunu tabı bünye bu herkeste bu kadar güzel etkı yapar mı ? kullanan arkadaşlar memnun ama mıyomdur çikolata kistıdır onları bılemem pcoya ıyı geliyo

kullanacak arkadaşlar öyle 2 3 ay yeterli değil 6 ayı doldurun. zaten içmeye başlayınca gününde regli olmya başlıyorsunuz. baktınız içtiğiniz halde reglileriniz düzelmedi o zaman bırakırsınız ama pco rahatsızlığına ıyı yönde az da olsa cok da olsa güzel etkıler yapıyo. bunyenızın verdiği tepkıye gore devam eder yada bırakırsınız

korunmayı bıraktıgımızdan bu yana adetlerim ortalama 40 gün arayla olmaya başladı düzensizleşti süresi uzadı

bu arada ben progestana başlamadan önce incir kürü başlamıştım şuan ikisi bir devam edio bi sakıncası olur mu arkadaşlar

telefona indiriyosun bn indirdim adetlerimi ve yumurtlama günümü takip ediyo google play storeye giriyosun uygulamalara giriyorsun sonra ücretsiz en popilere giriyorsun aşağı indiğinde adet takvim period trakcker die birsey görceksin onu indir bnce işe yarıyo

hımm evet şuan var ona göre dogurgan dönemime girdim:)) doktor yumurtalıklarımın 9mm 10mm arası degiştiğini söledi ..belkide diğer ay hamile gelirsin yanıma ümitsiz olma dedi..acaba progestanın yumurtalıklarıma etkisi hemen olur mu acaba bu ay hamile kalırmıyım ...ayy kafamda okadar cok sey varkiiii

inş canım bnm güzel haberlerini alırız inş canım nezaman gitceksin doktora canım bu arada yaşım 19

merhaba arkadaşlar birşey merak ettim hadi klomeni az çok biliyorum da progestanı neden kullanıyorsunuz
bir hormonlşa mı alakalı yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…