- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
Sorma cnm hayirlisi hakkimizdapco ve pcosun ayrı seyler olmasıda cok ilginc ya bende pco var fakat pcos yokmus ama sonrasında pcos olurmuyum bilmiyorum tabi ne cekiyoruz bu kadın hastalıklarından ya
kac kılosun cnm bnde kılodan adetlerım gecıkıyo sanırım oyle tahmn esıyorumaynen benimkide öyle ama benim sanırım kilom yüzünden olmuyor muş of of of
cnm doktora 3 hafta önce gitmiştim 95 kiloydum diyete girdim glisemik indeksli diyet ( bir haftadır düzenli uyguluyorum ) şimdi 92 geliyorum sen kaç kilosunK
kac kılosun cnm bnde kılodan adetlerım gecıkıyo sanırım oyle tahmn esıyorum
Arkadaşım peki ne zaman sendrom oluyor neler olunca maşallah bilgilisin arkadaşımpco ve pcosun ayrı seyler olmasıda cok ilginc ya bende pco var fakat pcos yokmus ama sonrasında pcos olurmuyum bilmiyorum tabi ne cekiyoruz bu kadın hastalıklarından ya
Merhaba canım ben de pco luyum. 27 yaşındayım 3,5 senedir evliyiz bizde de bebek olmuyor. Tüp bebek tedavisi oluyoruz. Adetlerimiz maalesef çok düzensiz;( kilo problemi de var hem de çoook. 1.63 boyunda 80 kiloyum;( ;(mrb arkadaşlar
Bilmiyorum ama 95 ustuyumdur heralde bnmde evlnmeden once bu kdr düzensiz dgildi evlndim dahada kilo aldim heptn bozulduCa
cnm doktora 3 hafta önce gitmiştim 95 kiloydum diyete girdim glisemik indeksli diyet ( bir haftadır düzenli uyguluyorum ) şimdi 92 geliyorum sen kaç kilosun
Bir de benim adet düzensizliği bir iki kere oldu yoksa düzenlidir 30 periyodum ama doktor kilo yüzünddn yumurtlama sorunu var diyor
Arkadaşım peki ne zaman sendrom oluyor neler olunca maşallah bilgilisin arkadaşım
Bakalim haftaya gdcem kadin doguma yine 10 gun gecikti isticem o ilaciArkadaşım glifor veya türevleri olacak ilaç sağlık ocakları yazıyor insülin direncini kırmakta yarıyor
Merhaba canım ben de pco luyum. 27 yaşındayım 3,5 senedir evliyiz bizde de bebek olmuyor. Tüp bebek tedavisi oluyoruz. Adetlerimiz maalesef çok düzensiz;( kilo problemi de var hem de çoook. 1.63 boyunda 80 kiloyum;( ;(
Canım onu öyle vermeyebilir insülin direnci olması lazım vermesi için doktordsn doktora değişiyor ilk gittiğim vermedi mesela ben kendim kullanmaya başlamıştım ama sonraki yani şimdiki doktorum hemen verdiBakalim haftaya gdcem kadin doguma yine 10 gun gecikti isticem o ilaci
Peki iki yumurtalığında da varmıy mışBilmiyorum ama 95 ustuyumdur heralde bnmde evlnmeden once bu kdr düzensiz dgildi evlndim dahada kilo aldim heptn bozuldu
Cnm rabbim hayırlısını versin inşallah tutarMerhaba canım ben de pco luyum. 27 yaşındayım 3,5 senedir evliyiz bizde de bebek olmuyor. Tüp bebek tedavisi oluyoruz. Adetlerimiz maalesef çok düzensiz;( kilo problemi de var hem de çoook. 1.63 boyunda 80 kiloyum;( ;(
ultrasonda periferik yerleşimli bircok sayıda kist saptanmıstır yazdıgında pcos olup olmadıgını ogrenmek icin klinik ve lab bulgularına bakılması gerektigi yazılır..klinik bulgular adet duzensizligi tuylenme kilo artısı..laboratuar sonuclarda hormonlara bakılır..ama en onemlisi adet duzensizligi bu varsa pcos olma olasılıgı fazlalasıyormusArkadaşım peki ne zaman sendrom oluyor neler olunca maşallah bilgilisin arkadaşım
gunaydn kızlar suan hastanedyim ve dualarınıza ihtıyacım war cok streslym
Rabbim yardimcin olsun canim.guzel haberlerini beklioruzgunaydn kızlar suan hastanedyim ve dualarınıza ihtıyacım war cok streslym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?