- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
saol cnm geldim şimdi dktordan yumurtalar yeteri kadar olgunlaşmamış birdahaki aya klomeni günde 4 defa alcamrabbimyardımcın olsun
Rabbim yardimcin olsun canim.guzel haberlerini beklioruz
Arkadaslar ya progestan kullaniminda bir haftayi bitirdim ayricada incir kurude yapiorum..kasiklarim da ara ara sancilar oluo nedeni ne acaba ..yumurtaliklarimmi gelisioki
nasıl bir hastalıksa bu benzetipte teşhis koyamamışlardı hep bana pko ların adet aralarının uzun olduğundan bahsediyorlardı
saol tatlım geldim şimdi dktordan yumurtalar yeteri kadar olgunlaşmamış birdahaki aya klomeni günde 4 defa alcam hayırlısı allahtan cnm ya
İnsallah bidahaki sefere olur canim ya..incir kuru yapsana havuc + incir.tabi belki yapiosundursaol tatlım geldim şimdi dktordan yumurtalar yeteri kadar olgunlaşmamış birdahaki aya klomeni günde 4 defa alcam hayırlısı allahtan cnm ya
hiç üzülme cannım hayırlısı olsun rabbim zamanını bilirsaol cnm geldim şimdi dktordan yumurtalar yeteri kadar olgunlaşmamış birdahaki aya klomeni günde 4 defa alcam
İnsallah bidahaki sefere olur canim ya..incir kuru yapsana havuc + incir.tabi belki yapiosundur
hiç üzülme cannım hayırlısı olsun rabbim zamanını bilir
hemde hiç bu ayı da boş geçme rabbim büyük ona inan ve bu ayı da dolu dolu geçir
Ben incir+ havuc yapiorum bide zaten proestan kullaniorum uc ogun.kasik sancilarim var ara ara oluo iate.adet tarihime iki hafta kaldi bakalim neler olacak canimsn ne durumdasın cnm
canım hemen pes etme,kaç cm olmuş yumurta? ve kaç tane yumurtan var ?adetinin kaçıncı günündesin ve adetlerin kaç gün aralıkla oluyor? pko da adet düzensizliğinden dolayı zaten yumurta geç olgunlaşıyormuş sen yinede takip ettir istersen benimde bugün 15. gündü sadece sağda bir yumurta var o da milim milim büyümeye çalışıyo bakalım büyüyecek mi 13. günde 9 mm iken bugün 10-11 mm idi doktor takibe devam ediyor pazartesi yine çağırdı inşallah büyür ve çatlar da kiste dönüşmezsaol tatlım geldim şimdi dktordan yumurtalar yeteri kadar olgunlaşmamış birdahaki aya klomeni günde 4 defa alcam hayırlısı allahtan cnm ya
hayırlısı olur inş cnm bnmBen incir+ havuc yapiorum bide zaten proestan kullaniorum uc ogun.kasik sancilarim var ara ara oluo iate.adet tarihime iki hafta kaldi bakalim neler olacak canim
canım hemen pes etme,kaç cm olmuş yumurta? ve kaç tane yumurtan var ?adetinin kaçıncı günündesin ve adetlerin kaç gün aralıkla oluyor? pko da adet düzensizliğinden dolayı zaten yumurta geç olgunlaşıyormuş sen yinede takip ettir istersen benimde bugün 15. gündü sadece sağda bir yumurta var o da milim milim büyümeye çalışıyo bakalım büyüyecek mi 13. günde 9 mm iken bugün 10-11 mm idi doktor takibe devam ediyor pazartesi yine çağırdı inşallah büyür ve çatlar da kiste dönüşmez
Canim ya bisi sorcam sana.ben ilk gittigimde adetinin 16.gunu gel dedi.ogun gittim yumurtaliklarin buyumemis dedi ama tek tarafta 8 tane falan gordum kendimde boyutlari 9mm mis.sona ilaclari verdi kullanip adetinin 14 gunu gel dedi fakat daha 3 hafta vardi adetime.demek istedigim su yumurta takibi falan demedi bana.hic ...herkeste yumurta takibi yaptirio.acaba benim doktorun ilgisizligimicanım hemen pes etme,kaç cm olmuş yumurta? ve kaç tane yumurtan var ?adetinin kaçıncı günündesin ve adetlerin kaç gün aralıkla oluyor? pko da adet düzensizliğinden dolayı zaten yumurta geç olgunlaşıyormuş sen yinede takip ettir istersen benimde bugün 15. gündü sadece sağda bir yumurta var o da milim milim büyümeye çalışıyo bakalım büyüyecek mi 13. günde 9 mm iken bugün 10-11 mm idi doktor takibe devam ediyor pazartesi yine çağırdı inşallah büyür ve çatlar da kiste dönüşmez
canım hemen pes etme,kaç cm olmuş yumurta? ve kaç tane yumurtan var ?adetinin kaçıncı günündesin ve adetlerin kaç gün aralıkla oluyor? pko da adet düzensizliğinden dolayı zaten yumurta geç olgunlaşıyormuş sen yinede takip ettir istersen benimde bugün 15. gündü sadece sağda bir yumurta var o da milim milim büyümeye çalışıyo bakalım büyüyecek mi 13. günde 9 mm iken bugün 10-11 mm idi doktor takibe devam ediyor pazartesi yine çağırdı inşallah büyür ve çatlar da kiste dönüşmez
Canim ya bisi sorcam sana.ben ilk gittigimde adetinin 16.gunu gel dedi.ogun gittim yumurtaliklarin buyumemis dedi ama tek tarafta 8 tane falan gordum kendimde boyutlari 9mm mis.sona ilaclari verdi kullanip adetinin 14 gunu gel dedi fakat daha 3 hafta vardi adetime.demek istedigim su yumurta takibi falan demedi bana.hic ...herkeste yumurta takibi yaptirio.acaba benim doktorun ilgisizligimi
kaç yumurtan var ve gelişmesi ne durumda diye söylemesi lazımdı benim solda minik yumurtalar var ama hiçbirisi gelişmemiş dedi doktor sadece sağda bir tane var o da küçük açıkçası bu aydan ümitli değilim ama doktora güveniyorum benim doktorum bu senin rahmin bu da yumurtan diye gösteriyo bana ekrandan ama daha önce çok ilgisiz doktorlarla karşılaştım pko nun teşhisini bile yeni koydular beni onca zaman oyalayanları Allaha havale ediyorumkaç cm olduğunu söylemedi.kaç yumurta olduğunuda söylemedi.adetin 10. günündeyim ve 50 gnde oluyorum. inş büyür bebeğine kavuşursun cnmm
canım doktor kendisi dedi bana ultrason ve hormon testinde pko lu olduğum tescillenince doktor klomen tedavisiyle folikül takibi yapıcaz dedi başka ilaçlar da verdi sen doktoruna sorular sor ne ilgisizmiş yumurta var mı, varsa boyutları ne söylemesi lazım ama o söylemiyorsa sen sorup sıkıştır maaleseff kerpetenle laf alınıyo bazı doktorların ağzından baktın ki çok ilgisiz değiştir doktorunu doğru tedavi çok önemliCanim ya bisi sorcam sana.ben ilk gittigimde adetinin 16.gunu gel dedi.ogun gittim yumurtaliklarin buyumemis dedi ama tek tarafta 8 tane falan gordum kendimde boyutlari 9mm mis.sona ilaclari verdi kullanip adetinin 14 gunu gel dedi fakat daha 3 hafta vardi adetime.demek istedigim su yumurta takibi falan demedi bana.hic ...herkeste yumurta takibi yaptirio.acaba benim doktorun ilgisizligimi
50 günde oluyorsan şuanda yumurta olmaması çok normal adetine daha çok var çünkü sen takip yaptırmaya devam et bence canımkaç cm olduğunu söylemedi.kaç yumurta olduğunuda söylemedi.adetin 10. günündeyim ve 50 gnde oluyorum. inş büyür bebeğine kavuşursun cnmm
kaç yumurtan var ve gelişmesi ne durumda diye söylemesi lazımdı benim solda minik yumurtalar var ama hiçbirisi gelişmemiş dedi doktor sadece sağda bir tane var o da küçük açıkçası bu aydan ümitli değilim ama doktora güveniyorum benim doktorum bu senin rahmin bu da yumurtan diye gösteriyo bana ekrandan ama daha önce çok ilgisiz doktorlarla karşılaştım pko nun teşhisini bile yeni koydular beni onca zaman oyalayanları Allaha havale ediyorum
canım doktor kendisi dedi bana ultrason ve hormon testinde pko lu olduğum tescillenince doktor klomen tedavisiyle folikül takibi yapıcaz dedi başka ilaçlar da verdi sen doktoruna sorular sor ne ilgisizmiş yumurta var mı, varsa boyutları ne söylemesi lazım ama o söylemiyorsa sen sorup sıkıştır maaleseff kerpetenle laf alınıyo bazı doktorların ağzından baktın ki çok ilgisiz değiştir doktorunu doğru tedavi çok önemli
hesaplarıma göre 17 aralık adet tarihim 3 aralıkta yumurtlama tarihim inş doğrudur cnm50 günde oluyorsan şuanda yumurta olmaması çok normal adetine daha çok var çünkü sen takip yaptırmaya devam et bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?