polikistik overli bayanlar buyrun derdimizi paylaşalım

Bende pikoluyum ,aynızamanda çift rahımlıyım ..3yıldır olmuyor bebek
Ne biliyim ,depresyonda gıbıyım

inşallahhh hayırlı evlat sahibi oluruz bizde.hayırlı anne baba olabilmeyi raabbim bizede nasip etsin dua cokk önemli

bende de hayıt işe yaramadı evet pko lular adet oluyor fakat adet aralıkları fazla benim 15 güne kadar inip kansızlık tedavisi de görmüştüm.

bende de hayıt işe yaramadı evet pko lular adet oluyor fakat adet aralıkları fazla benim 15 güne kadar inip kansızlık tedavisi de görmüştüm.
ben duphaston kullanıyorum içindeki madde aynı sanırım. östrojen fazlalaığı için doktor vermişti. düşük riskine de karşı kullanılıyormuş, göğüslerim normal boyuttaydı fakat büyümesine de etken oldu.

bilgisayar sapıttı heralde bir arkadaşın cevaplasını tıkladım kendi yazdığım çıktı

Bndede o kg belası vr pko hastalrına insulın duzenleyocı verılıomus bn doktora gdıorum bana bısı demıo dırek kg vercn ee cok mu koly verılıo yazsana o zmn ınsulın duzenleyıcı ılacı

Boyle dıyetler cok sakınclı hele kı pko ve ptattes dengeli beslenme ve spor aktıf ysam zayıflammmmm lazımmöm

Bndede o kg belası vr pko hastalrına insulın duzenleyocı verılıomus bn doktora gdıorum bana bısı demıo dırek kg vercn ee cok mu koly verılıo yazsana o zmn ınsulın duzenleyıcı ılacı
Arkadaşım glifor veya türevleri olacak ilaç sağlık ocakları yazıyor insülin direncini kırmakta yarıyor

pco ve pcosun ayrı seyler olmasıda cok ilginc ya bende pco var fakat pcos yokmus ama sonrasında pcos olurmuyum bilmiyorum tabi ne cekiyoruz bu kadın hastalıklarından ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…