- 21 Nisan 2013
- 3.667
- 1.613
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
-
rabbim şifanı versin canım..tez zamanda bebeğin olsun inşallah.Bende pikoluyum ,aynızamanda çift rahımlıyım ..3yıldır olmuyor bebek
Ne biliyim ,depresyonda gıbıyım
Inş hepimizin olur canım ...rabbim şifanı versin canım..tez zamanda bebeğin olsun inşallah.
adetinin 5.günümü başladın canm
inşallahhh hayırlı evlat sahibi oluruz bizde.hayırlı anne baba olabilmeyi raabbim bizede nasip etsin dua cokk önemli
Bende pikoluyum ,aynızamanda çift rahımlıyım ..3yıldır olmuyor bebek
Ne biliyim ,depresyonda gıbıyım
ben duphaston kullanıyorum içindeki madde aynı sanırım. östrojen fazlalaığı için doktor vermişti. düşük riskine de karşı kullanılıyormuş, göğüslerim normal boyuttaydı fakat büyümesine de etken oldu.bende de hayıt işe yaramadı evet pko lular adet oluyor fakat adet aralıkları fazla benim 15 güne kadar inip kansızlık tedavisi de görmüştüm.
Bndede o kg belası vr pko hastalrına insulın duzenleyocı verılıomus bn doktora gdıorum bana bısı demıo dırek kg vercn ee cok mu koly verılıo yazsana o zmn ınsulın duzenleyıcı ılacıcanım ben de 1 yıldır çocuk istiyorum ve bizim de pko yüzünden olmuyo çocuğumuz. ben herkese çocuk düşünmediğimizi söylüyorum. çevre baskısı insanı herşeyden daha çok yıpratıyor. kendini de suçlu hissetme lütfen. bizim ne suçumuz var? Allahın bizi tabi tuttuğu bir imtihan bu. ben de ilk evlendiğim yıl çok hızlı kilo almaya başladım. deli gibi hamur işi yiyodum çünkü. son bir yıldır hamuru ve şekeri çok zorlanarak da olsa çıkardım hayatımdan. resmen uyuşturucu gibi,bağımlılık yapmış ikisi de :) onları bırakıp biraz da spora başlayınca 8 kilo verdim. darısı başına inşallah
selam canım ben de aynı durumdayım. 1 yıldır olmuyo. tedaviye başladın mı?
Boyle dıyetler cok sakınclı hele kı pko ve ptattes dengeli beslenme ve spor aktıf ysam zayıflammmmm lazımmömPATATES YOGURT DIYETI
1.Gün:
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam:
- 2 haslama patates 1 bardak yogurt
2.Gün:
- 2 bardak yogurt
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 bardak yogurt
Aksam:
- 2 haslama patates 1 bardak yogurt
3.Gün:
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 haslama patates
Aksam:
*Patateslere tuz ilavesinde bulunmayın.Bu diyeti 2-3 ayda bir uygulayabilirsiniz.
- 1 bardak yogurt
*Şekersiz yada az şekerli çay, kahve, yeşil çay vs tüketebilirsiniz. En 2-3 litre su içmek gerekiyor.(çiğdemcelezzetler)
Arkadaşım glifor veya türevleri olacak ilaç sağlık ocakları yazıyor insülin direncini kırmakta yarıyorBndede o kg belası vr pko hastalrına insulın duzenleyocı verılıomus bn doktora gdıorum bana bısı demıo dırek kg vercn ee cok mu koly verılıo yazsana o zmn ınsulın duzenleyıcı ılacı
Evet cnm bnde kullaniyorum gliforArkadaşım glifor veya türevleri olacak ilaç sağlık ocakları yazıyor insülin direncini kırmakta yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?