Kürlerin hiç birini kullanmadım ama doktorum glukofen verdi nerdeyse 2 aydır içiyorum yüzümdeki sivilceler ciddi anlamda bitti tüylenme hala var ama azalmış durumda 2 kiloda vermişim göbek bölgesinde yağlanma vardı. sanırım hemen olmasada zaman içinde ilaçlar etkilerini göstericek. soğan kürü çok iyi die duydum ama mideye çok zararı varmış dikkat et bence kullanırken.
Mrb arkadaşlar pcosu olup hamile kalan arkadaşlar hangi yöntemler tedaviler ilaçlar ve kürler kullandınız bizlerle paylasırmısınız.pkoslu hastalara destek için yardım istiyoruz sizden.neler yapmalıyız neleri kullanmalıyız
benimde adet düzensizliğim var.. 40 gün sonra düğünüm var korkuyorum çocugum olmuyacak diyeee...
ben ewlendikten 1 hafta sonra hamile kaldım:))sol yumurtalığımda vardı kistlerim.hala da var :)))
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bir senelik evliyim pkoluyum. Bu ay sort kere hormon tahlili yapıldı sırayla 2, 3 ; 1.2; 1.9 en son dort gun oncede 2.7 cikti... cocugumun olmasibi inanılmaz derecede istiyorum bel ve kasik ağrısını anlatamam size. Deli gibu yemek.yiyorum.normalde test yapilir negatif cikardi sifursan kucuk cikardi cunku farlurel alir regl olurdum. Simdi alamıyorum cunku hala acaba melegim benimke midir diye...ne dersiniz hamile olabilur miyum adetim bugun tam sekuz gun geçti
slm kızlar benimde başımın belası pko 4 yıllık evliyim ilk iki sene bebek istemedik sonra istedik ama olmadı iki sene sadece klomen kullandım artık sıkıldım aşılamayla uğraşmadan tüp bebege gectim geçen ay denedik ve neg. sonuş aldık biraz dinlenip tekrar denicem muhtemelen kurban bayramından sonra bu sefer olur inş. okuduğum kadarıyla evlenmemiş arkadaşlarda var benim tavsiyem hiç korunmayın sonrasında çoooook pişman oluyorsunuz bide son çare tüp bebek olupta ondan da olumsuz sonuç alınca dünya başınıza yıkılıyo Allahım kimselere yaşatmasın çok zor...
bende koruyordum ama çok çok büyük sorunlar yoksa olur hiç üzülme.doğal yolla olma olasılığı bile o kadr fazla ki.mesela örnek ben :)))
canım ben bursadayım Ziya çetine e gidiyorum. dün smear testi sonucu negatif geldi. sadece inflamasyon ve parakeratoz var.antibiyotik progesteron ve folik asite devam ediyorum. aynı zamanda soğan kürü incir kürü ve havuç kürüne başladım. bal çörekotu tarçın karıstırıp sabahları 1 kaşık alıyorum. ve bir de hayıt otu kaynatıp aç karnına içiyorum.umarım faydalı olur. doktorum bu sefer de tutturdu gardasil denen rahim ağzı kanseri aşısını olacaksın diye. araştırmalarıma göre hiç düzgün bir ilaç değil ölüme bile sebebiyet veriyor. bu aşıyı olan var mı acaba?
hayıt tohumu kulllanmanızı tavsiye ederim. hormon düzensizliğine bire bir. adet sürenizi düzenler ve yan etkisizdir. ben 1 yıl kullnadım. adetim düzene girdi. 1 yılın sonunda hamile kaldım
20 gün sonra düğünüm var..bi sene önce pkolu olduğumu öğrendim ...ben de korunmayı düşünmüyorum..çünkü diğer pkolulardan da korundukları için pişman olduklarını öğrendim..allah herkese gönlünden geçeni versin umarım..bazen sabırlı olmamızda gerekebilir ama hep pozitif olmalıyız.
benimde adet düzensizliğim var.. 40 gün sonra düğünüm var korkuyorum çocugum olmuyacak diyeee...
20 gün sonra düğünüm var..bi sene önce pkolu olduğumu öğrendim ...ben de korunmayı düşünmüyorum..çünkü diğer pkolulardan da korundukları için pişman olduklarını öğrendim..allah herkese gönlünden geçeni versin umarım..bazen sabırlı olmamızda gerekebilir ama hep pozitif olmalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?