Polikistik overli olup hamile kalanlar nolur yazin:(

CANIM EĞRİ ÇAYIR KULLANDIM BNDE PKO O VAR BENDE
BUNLARI KULLAN KALIRSIN İNŞALLAH

Slm arkadaslar bende cikolata kisti doktor ameliyat dedi yoksa cocugun olmaz dedi bende olmadim hatta tup bebek dediler yaptirmadik 3.5 yillik evliyim Allahima sigimdim cok sukur suan 1.5aylik hamileyim rabbimin izni ile oldu okudugum dualarla isteeseniz dualari sizede verebilirim benim 3 ayin icinde oldu ve hala dualarima devam ediyorum cok sukur Rabbim herkesede hayirlisi ile nasip eder ins,

CANIM EĞRİ ÇAYIR KULLANDIM BNDE PKO O VAR BENDE
BUNLARI KULLAN KALIRSIN İNŞALLAH

öylemı cnm egrıcayırın ampullerındenmı aldın sende hangı sıteden aldın pekı?çok yerde var ondan soruyorum.bırde dıger dedıklerını nasıl kullanalım?senın adetlerın nasıldı kaç gune olurdun mesela?yada tarlusal ıcmeden olmaz mıydın?

tebrıkler cnm.ne mutlu sana Rabbim nasıb etmıs.pekı adetlerın nasıldı ?kaç gune bır olurdun adet?

amin cnm ıns nasıb olur bızede.verırmısın cnm dualarını banada ne okudun??adetlerın nasıldı duzenlımıydı?

1.si tovbe namazi kilinacak ve namaza baslanacak yani kalbimizi Allaha teslim edecez.2. Ayda 1 kez cuma gununden baslanip 7 gun yusuf suresi okunacak bu hacet namazi kilinip kenzul ars duasi ve meryem suresi 5.ve 6. Ayetler okunacak 4 cuma 1000 defa Ya Evvel zikri cekilecek gunluk tesbihler var 1000 defa estagfurullah el azim 1000 defa ya sekur celle celaluhu 707 defa Allahumme ya varis yumurtaliklarin sifasi icin Sura suresi 22.ayet ve yatsi sabah namazlarimin ardinda Allahim bu duami silsile_i aliyye buyuklerinin isimlerini oku Allahim bu duami kabul eyle diyceksin.son olarakta Zekeriya peygamgerin duasi " Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semi'ud dua..."" bunlari okudun baktin bu ay tutmadi Allaha isyan etme sukur et tekrar basla inanki canim benim 3.ayda tuttu ve hala soktayim insallah rabbim sanada hetkesede hayirlusi ile nasip eder

Ya sekur celle celaluhu butun hastaliklardan sifa normalde 99 defa gunluk fakat ben 1000 defa okununca cokiyi olavagini ve faydasi olacagini okumustum ondan 1000 defa yaptim suandada tesbihlerimi birakmadim namazimida devam ediyorum

Unutmadan ibrahim saracoglunun sogan kuru 1 ay onu yapcan 2.ayda incir kuru suyu ic incirleride ye atma canim

ben malatya pazarından aldım canım sitesinde 120 tl yazıyor ama beylikdüzü malatya pazarı 90 tl ye verdi bize ztn o söledi kullanın diye ama bunu hem siz hem eşiniz kullanacak günde 1 defa. 20 gün kullanılcak 10 gün ara verilecek
keçi boynuzu özü uygun 15 tl falan tahta kasık ile sabh aksam iki kaşık eşiniz ve siz. hem saglık içinde çok faydalı.

aslan pençesi çayı günde 2 defa iç rahim için çok faydalı bebek tutunmasını kolaylaştırıyor ama bebek oldugunu ögrendiğin an bırakacaksın içmeyi.. bebek oldugunu bilene kdr devam et.

bn hiç ilaç kullanmadım canım

Unutmadan ibrahim saracoglunun sogan kuru 1 ay onu yapcan 2.ayda incir kuru suyu ic incirleride ye atma canim
sogan kürü çok faydalı arkadaslar ben sogan kürü kullandıgım ay hamile kaldım bebekgim dış gebelikti almaları gerekti.

ama o ay hamile kalmıştım sogan kürüne inanın şifa niyetine için

canım sana özel msj atıyorum bakar mısın

canım bende de polistik ayrıca prolaktin vardı doktor bana çocuk olması mümkün değil dedi tedavi lazım dedi ev almayı planladığımız için düşünmedik rahatada saldık bi sonraki ay hamileyim kafan rahat olsun olur düşünme:)

Cnm bende pco hastasıyım.1,5 yıl çocuk sahibi olmak için tedavi gördüm hayatımın en berbat dönemiydi.sonra tedavilerden yoruldum doktor değiştirdim yeni dotorum bir sürü test film yaptı pco değil başka şeyy olabilir dedi gerçekten de rahim filminde tüpler tıkalı çıktı film ile açıldı doktor bu ay boş kalsın sonraki ay adet olunca gel aşılama yapalım dedi ben aşılama yapılacak nasılsa sonraki ay derken kendi kendine hamile kalmışım.pco çevremdede çok benim emin ol fazla uğraştırmadan hamile kalırsın sana tavsiyem tedavi görüp hamile kalacağım derken yıpratma kendini ben yaptım o hatayı çok helak ettim kendimi de eşimide.inşallah kısa zamanda dileğin gerçekleşir

Saol cnm Allah razi olsun.yani sende pko yokmusmu?tuplerinmi tikaliymis sadece?

Ins olur cnm benim.senin adet duzenin nasildi peki?kac gune bi olurdun ?

Peki canim ari sutu ampulu diosun demi sen?onun bir ampulunu ben 1 ampulunu esim mi icecek.nasil iccez onu birde?keci boynuzu ozu nal gbi bisimi ac mi tok mu yicez cnm?aslan pencesi cayi poset caymi olarak alcaz ki?

Amin cnm ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…