- 13 Kasım 2015
- 258
- 138
- 53
Cnm ben evlendim hemen hamile kaldım malesef kaybettim 8 haftalıkken sonra 1,5 yıl tedavi gördüm çok zor günlerdi hep ağlardım olmayacak diye iğneler falan hiç işe yaramadı en son doktorumu değiştirdim adanadayım başkent e gittim film tahlil falan rahim filmi çekildi tıkanıklık vardı açıldı dedi çeken doktor doktorum bu ay kalsın sonraki ay adet ol gel aşılama yapalım dedi bu süreçte de diyet yeptım fazla değil 1-2 kilo verdim bekle bekle adet olmadım söktürücü içtim yine olmadım meğer hamile kalmışım kendi kendine tedavisiz.ama o ay ilk defa nasıl olsa aşılama olacak diye çok rahattım hiç kafaya takmamıştım:)aynen bnde öyleyım cnmpekı tedavıylemı hamıle kaldın?anlatırmısın sürecını bana?
Cnm ben evlendim hemen hamile kaldım malesef kaybettim 8 haftalıkken sonra 1,5 yıl tedavi gördüm çok zor günlerdi hep ağlardım olmayacak diye iğneler falan hiç işe yaramadı en son doktorumu değiştirdim adanadayım başkent e gittim film tahlil falan rahim filmi çekildi tıkanıklık vardı açıldı dedi çeken doktor doktorum bu ay kalsın sonraki ay adet ol gel aşılama yapalım dedi bu süreçte de diyet yeptım fazla değil 1-2 kilo verdim bekle bekle adet olmadım söktürücü içtim yine olmadım meğer hamile kalmışım kendi kendine tedavisiz.ama o ay ilk defa nasıl olsa aşılama olacak diye çok rahattım hiç kafaya takmamıştım:)
Eskiden çok düzensizdi evlendim yine ayda 2 kere oluyodum sonra olmuyodum ama bekarken aylarca olmazdım glifor çok yardımcı oluyor kilo kontrolü ve yumurtlamada :) mutlaka kullanın bide pcoslular için inofolik var onuda araştırıp kullanın mutlaka kızlar inşallah patır patır hamile kalırsınız Allah nasip etsin
Ben de pco hastasıyım, bir süre yasmin kullandım ki o da 10 yıl önce falandır. Sonrasında ne zaman zayıflıcam reklam düzene girdi, kilo alsam da düzensizliği. Artık çocuğum olmaz nasıl olsa diye Dr a Bike girmiyordum. Geçen sene dizimde menşsküs çıkınca acilen kilo vermeye karar verdim. 20 kg verdim ve hamile kaldım. Kilodan mı pco yoksa pco dan mı kilo oluyor bilinmiyor o nedenle hormon tedavilerinde önce naçizane tavsiyem varsa fazla kilolardan kurtulmanızdır. Bunu söyleyenlerden ben de gıcık olurdum lütfen yanlış anlamayın.
amin cnm ınsAllah..3ay glıfor kullandım bısıyını gormedım cnm benişe yaramadı sanırım.inofolıc tozda kullandım sanırım 2kere.sen kaç ay kullandın glıforu pekı?reglını omu duzenledı?
3 ay kullanıp etkisini göremezsin neden bıraktın. En az 6 ay düzenli kullanımda işe yaramaya başlar. İnofolikte öyle
Adetin 2. Gunu klomen 5. Gunu cyclo proginova ya basladim adetim bittikten 5 gun sonra yumurta kontrolune gittim doktorum yeteri kadar buyumemisler dusuk ihtimal bu ay olmasi dedi. Hamile kalmazda tekrar adet gorursen aynin sekilde ilaclari al iki ay daha kullan dedi ama cok sukur ki o ay hamile kaldimpekı cnm sana nasıl bı tedavi yapıldı?tedavıylemı hamıle kaldın sen ?
Ben 100 kiloyu geçmiştim. 25 kilo verince düzene girdi canımhaklısın cnmkaçtan kaça dusmustun sen?
Selam arkadaslar.polikistik over hastasiyim.26 yasinda ve 3bucuk yillik evliyim.1senedir istiyoruz bebek.kizligimdan beri benimle pko.evlendim 1 sene yasmin ictim duzenler belki diye.ama malesef braktigim an adetlerim delirdi.1sene yasminle tikir tikir adet oldum.braktim 4 ay gelmedi adetimklomen denedik ise yaramadi.yumurtaliklarim cok direncliymis.doktorum ignelere gecelim dedi.gonalf kullandim.3yumurta oldu asilama yaptik malesef belkide vakti gelmedi.ama ben umudumu kaybetmiorum.Rabbime her an dua ediorum.bi kendime diil tum isteyenlere.birde cevrenin baskisi cok zoruma gidior bilmeden knusmalari beni cok zedeliyor.simdi bska bi doktora gdiorum.2.asilama olucam bukez puregon igne kullanicaz.benim gbi olup hamile kalan warmi nolurrrr yazin (((
Canım merhaba. PKOS hastasıysan muhtemelen insülin direncin de vardır. Ben PKOS değilim ama doktorum klomen verdi. Ben normal hayatıma devam ettim 2 tane 20mm yumurtam oluştu, hamile kalamadım o ay. Bu ay tekrar klomen verdi, ben de insülin direnci ilacımı düzenli içtim ve hiç karbonhidrat yemedim. Sadece protein yedim. Doktora bir gittim on taneye yakın yumurtam oluşmuş.bende glifor ne bulantı yaptı nede kusma.adette olmadım.oysakı beyne yumurtlamayı emredıo dıolar.sen gunde kaç tane ıcıyordun pekı glıforu?
Canım merhaba. PKOS hastasıysan muhtemelen insülin direncin de vardır. Ben PKOS değilim ama doktorum klomen verdi. Ben normal hayatıma devam ettim 2 tane 20mm yumurtam oluştu, hamile kalamadım o ay. Bu ay tekrar klomen verdi, ben de insülin direnci ilacımı düzenli içtim ve hiç karbonhidrat yemedim. Sadece protein yedim. Doktora bir gittim on taneye yakın yumurtam oluşmuş.
Yani insülin direnci gerçekten yumurta gelişimini baskılıyor. Endokrin bölümüne gidip değerlerine bir baktır derim. İnşallah en hayırlı zamanda güzel haberler paylaşırız :)
Adetin 2. Gunu klomen 5. Gunu cyclo proginova ya basladim adetim bittikten 5 gun sonra yumurta kontrolune gittim doktorum yeteri kadar buyumemisler dusuk ihtimal bu ay olmasi dedi. Hamile kalmazda tekrar adet gorursen aynin sekilde ilaclari al iki ay daha kullan dedi ama cok sukur ki o ay hamile kaldim
Ben :) 2 yıl bekledim klomen catlatma iğneleri vs sonuç negatif.. gitmediğiM doktor kalmadı pko ddiler kilo vermeden olmaz doğal yolla olmaz dediler aciklanamayan infertilite dediler hepsi fos çıktı. .. sadece çok dua ettim akışına bıraktım ilaç vs herseyi biraktim kafamdan bütün olumsuzluklari attım Rabbime sığındım ve şükürler olsun 10.haftalik hamileyim hemde 88 kiloyla dogal yolla hamile kaldım asla umudunuzu kaybetmeyin şimdi tüm pkolular ve bebis isteyenlere dualarim..
Neguzel cnm.Rabbim evladini saglikla sana bagislasin ins.adetlerin nasildi duzenin warmiydi?ben adette olamiom ilacsiz
Amin canim Allah isteyen herkese nasip etsin..Son 4 5 aydır her ay 4 5 gün sarkarak gidiyodu ama genelde duzensizdim tarlusala rağmen sokulmedigimi biliyorum.. stres psikoloji çok önemli nezamanki attım herseyi üstünden çocuk konusunda ozaman adetimde düzeldi şükürler olsun hamile de kalmışım haberim yok :)
Ins biZlerede nasib olur be cnm.keske bnde atabilsem o dusunceyi kafamdan.ama cevre cok baskiciuzuolar insani
Ah o çevre ben 2 yıl saçma sapan sorulara maruz kaldım gereksiz insanların laflari ni hiç umursamamak gerekiyo illaki canını yakıyor insanın ama Allaha Sığın ve havale et.. ve seninde mucizenin bir Vakti var buna inan sakin isyan etme bol zikir çek tavsiyem benim yaptığım tek şey bu 4 5 aydır
Ne haddime isyan summe haşa..Rabbim boyle uygun gormus..nefes aliyorum ya hesapsiz sukurleer olsun..ama iste surekli bebek yokmu denmesi cnimi yakiyor.biyere gtmek istemez oldum bu yuzdenAllahima siginiyorum bnde.tek icimi bilen Rabbim...
Seni çok iyi anlıyorum. Rabbim en imkansiza imkan verensin mucizemin sukrunu ve sevincini yasamayi nasip eyle dye her Namazda dua ederdim ve Allahın 99 isimlerinden bol zikir cekerdim.. herseye kulağım tıkanirdi hcbsey canımı yakmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?