sogan kürü çok faydalı arkadaslar ben sogan kürü kullandıgım ay hamile kaldım bebekgim dış gebelikti almaları gerekti.
ama o ay hamile kalmıştım sogan kürüne inanın şifa niyetine için
Canim bende de PCO var. Cuma günü ilk klomen tedavime baslicam. Klomenle iğne mi oldun yoksa sadece klomen mi kullandinBende pkoluyum ve sekiz ay sonra hamile kaldim canim klomen le kaldim ben yumurtalar pek inatci degildi galiba hemen tedaviye cevap verdi benimde cok duzensizdi inanki bekarken faan ilacsiz olamiyordum ama allahin isi iste verdi bi evlat rabbim isteyen herkeze nasip etsin
ben hiç olmazdım ilaç içmeden cnm 8 ay içmesem yine olmazdım sonra söktürücü içer az bişey en fazla 2-3gün olurdum.Ins olur cnm benim.senin adet duzenin nasildi peki?kac gune bi olurdun ?
Ins olur cnm benim.senin adet duzenin nasildi peki?kac gune bi olurdun ?
Hapini canim sadeceCanim bende de PCO var. Cuma günü ilk klomen tedavime baslicam. Klomenle iğne mi oldun yoksa sadece klomen mi kullandin
Ne güzel canim Rabbim bize de nasip etsin inşallah. Yarın doktora gidecem klomen başlatacak. Bu arada sabah akşam bal çörekotu tarçın kullansam mi birer kaşık. Yumurtaların daha iyi büyümesini sağlıyormuş ve kalitesini artitiyomusHapini canim sadece
Ben pcosluyum hamileyim çok yeni ama umudunu kaybetme kaç kiloydum 10 kg verdim bekarken glifor kullandım sora evlendim hala pcosluydum klomen kullandım yumurta büyümedi ikinci ay günde iki kez kullandım ve incir kürü yaptım iki yumurtam oluştu sora çatlatma ipnesi oldum bugün öğrendim sonucu hamileyim Allah ol derse olur dua et bolbol zamanı gelince olcakSelam arkadaslar.polikistik over hastasiyim.26 yasinda ve 3bucuk yillik evliyim.1senedir istiyoruz bebek.kizligimdan beri benimle pko.evlendim 1 sene yasmin ictim duzenler belki diye.ama malesef braktigim an adetlerim delirdi.1sene yasminle tikir tikir adet oldum.braktim 4 ay gelmedi adetimklomen denedik ise yaramadi.yumurtaliklarim cok direncliymis.doktorum ignelere gecelim dedi.gonalf kullandim.3yumurta oldu asilama yaptik malesef belkide vakti gelmedi.ama ben umudumu kaybetmiorum.Rabbime her an dua ediorum.bi kendime diil tum isteyenlere.birde cevrenin baskisi cok zoruma gidior bilmeden knusmalari beni cok zedeliyor.simdi bska bi doktora gdiorum.2.asilama olucam bukez puregon igne kullanicaz.benim gbi olup hamile kalan warmi nolurrrr yazin (((
Canim hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin insalah. İncir kurunu klomen kullanırken mi yaptın. Bide nasıl yaptın anlatabilir misinBen pcosluyum hamileyim çok yeni ama umudunu kaybetme kaç kiloydum 10 kg verdim bekarken glifor kullandım sora evlendim hala pcosluydum klomen kullandım yumurta büyümedi ikinci ay günde iki kez kullandım ve incir kürü yaptım iki yumurtam oluştu sora çatlatma ipnesi oldum bugün öğrendim sonucu hamileyim Allah ol derse olur dua et bolbol zamanı gelince olcak
Canim hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin insalah. İncir kurunu klomen kullanırken mi yaptın. Bide nasıl yaptın anlatabilir misin
Insallah amin canimNe güzel canim Rabbim bize de nasip etsin inşallah. Yarın doktora gidecem klomen başlatacak. Bu arada sabah akşam bal çörekotu tarçın kullansam mi birer kaşık. Yumurtaların daha iyi büyümesini sağlıyormuş ve kalitesini artitiyomus
Canim bende bal tarçın corekotu başladım günde sabah akşam birer kaşık yiyorum. Bakalım bu ay olmazsa diğer ay incir kurune baslarimSağol canım aminnn. Darısı başınıza. Adetin 2. Günü başladım 7 tane kuru inciri soğuk suyla yıkadım 2,5 bardak kaynamış içme suyuna ikiye bölüp attım incirleri ağzı kapalı 15 dakika kaynattım ılıyınca içtim iki bardak çıkıyo 14. Güne kadar devam ettim baktım yumurta gelişti bıraktım ama aslında 21 gün içmek lazımmış adetin 1. Gününden itibaren
Bu ay bunu deneyim olmazsa gelecek ay incir kurunu deneyim canim. İkisi de yunurtalarin gelişmesi için iyi sanirimInsallah amin canim
Ben klomenle birlikte kuru incir havuc suyu kurunu uyguladim ibrahim saracoglundan ayni anda esimede keciboynuzu suyu icirdim hepsi birlesince etkili oldu galiba kaldim canim bi arastir istersen
Evet canim cok iyi belki bi mucize olur denemekte fayda varrBu ay bunu deneyim olmazsa gelecek ay incir kurunu deneyim canim. İkisi de yunurtalarin gelişmesi için iyi sanirim
Ben pcosluyum hamileyim çok yeni ama umudunu kaybetme kaç kiloydum 10 kg verdim bekarken glifor kullandım sora evlendim hala pcosluydum klomen kullandım yumurta büyümedi ikinci ay günde iki kez kullandım ve incir kürü yaptım iki yumurtam oluştu sora çatlatma ipnesi oldum bugün öğrendim sonucu hamileyim Allah ol derse olur dua et bolbol zamanı gelince olcak
Cnm ben direk menepozlu gibiyim ben 4 ay adet olmadığımı biliyorum her ay bi işkence söktürücüler çaylar olunca hastanede serumlar berbat bi durum yani.
ben hiç olmazdım ilaç içmeden cnm 8 ay içmesem yine olmazdım sonra söktürücü içer az bişey en fazla 2-3gün olurdum.
Arkadaşım pkolu hatta eşinde de varikosel vardı. 2-3 yıl bebek istediler olmadı..yanlış hatırlamıyorsam aşılama yaptrmayi düşünüyordu..umudunu kesti hatta bi ara işe girdi ne olsa yakın zamanda olmyck deyip. İşe girdikten 1 ay sonra hamile olduğunu öğrendi ve hiçbir tedavi olmaksızın. Şimdi 3 yaşında kızı var.rabbim isteyen herkese nasip etsinSelam arkadaslar.polikistik over hastasiyim.26 yasinda ve 3bucuk yillik evliyim.1senedir istiyoruz bebek.kizligimdan beri benimle pko.evlendim 1 sene yasmin ictim duzenler belki diye.ama malesef braktigim an adetlerim delirdi.1sene yasminle tikir tikir adet oldum.braktim 4 ay gelmedi adetimklomen denedik ise yaramadi.yumurtaliklarim cok direncliymis.doktorum ignelere gecelim dedi.gonalf kullandim.3yumurta oldu asilama yaptik malesef belkide vakti gelmedi.ama ben umudumu kaybetmiorum.Rabbime her an dua ediorum.bi kendime diil tum isteyenlere.birde cevrenin baskisi cok zoruma gidior bilmeden knusmalari beni cok zedeliyor.simdi bska bi doktora gdiorum.2.asilama olucam bukez puregon igne kullanicaz.benim gbi olup hamile kalan warmi nolurrrr yazin (((
Arkadaşım pkolu hatta eşinde de varikosel vardı. 2-3 yıl bebek istediler olmadı..yanlış hatırlamıyorsam aşılama yaptrmayi düşünüyordu..umudunu kesti hatta bi ara işe girdi ne olsa yakın zamanda olmyck deyip. İşe girdikten 1 ay sonra hamile olduğunu öğrendi ve hiçbir tedavi olmaksızın. Şimdi 3 yaşında kızı var.rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben de pco hastasıyım, bir süre yasmin kullandım ki o da 10 yıl önce falandır. Sonrasında ne zaman zayıflıcam reklam düzene girdi, kilo alsam da düzensizliği. Artık çocuğum olmaz nasıl olsa diye Dr a Bike girmiyordum. Geçen sene dizimde menşsküs çıkınca acilen kilo vermeye karar verdim. 20 kg verdim ve hamile kaldım. Kilodan mı pco yoksa pco dan mı kilo oluyor bilinmiyor o nedenle hormon tedavilerinde önce naçizane tavsiyem varsa fazla kilolardan kurtulmanızdır. Bunu söyleyenlerden ben de gıcık olurdum lütfen yanlış anlamayın.Selam arkadaslar.polikistik over hastasiyim.26 yasinda ve 3bucuk yillik evliyim.1senedir istiyoruz bebek.kizligimdan beri benimle pko.evlendim 1 sene yasmin ictim duzenler belki diye.ama malesef braktigim an adetlerim delirdi.1sene yasminle tikir tikir adet oldum.braktim 4 ay gelmedi adetimklomen denedik ise yaramadi.yumurtaliklarim cok direncliymis.doktorum ignelere gecelim dedi.gonalf kullandim.3yumurta oldu asilama yaptik malesef belkide vakti gelmedi.ama ben umudumu kaybetmiorum.Rabbime her an dua ediorum.bi kendime diil tum isteyenlere.birde cevrenin baskisi cok zoruma gidior bilmeden knusmalari beni cok zedeliyor.simdi bska bi doktora gdiorum.2.asilama olucam bukez puregon igne kullanicaz.benim gbi olup hamile kalan warmi nolurrrr yazin (((
Eskiden çok düzensizdi evlendim yine ayda 2 kere oluyodum sonra olmuyodum ama bekarken aylarca olmazdım glifor çok yardımcı oluyor kilo kontrolü ve yumurtlamada :) mutlaka kullanın bide pcoslular için inofolik var onuda araştırıp kullanın mutlaka kızlar inşallah patır patır hamile kalırsınız Allah nasip etsinne mutlu sana..:) ıns Rabbım ol der olur cnm.senın reglın nasıldı duzenın varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?