Anlasilmak guzel cnm Allah razi olsun..Rabbim ol der ve olur.ins cumle isteyene
Amin Rabbimin gücü herseye yeter etraf çevre doktorlar vs hersey boş.. Dualarim tüm bekleyişte olanlara tez vakitte insallah
Allah razi olsun arkadasim...nasib eder ins Rabbim
Sendende ne demek hayırlı haberlerini duyarız inşallahAllaha emanet ol
Ins cnm.sende Allaha emanet ol.yavrunu kucagina saglikla al ins
Selam arkadaslar.polikistik over hastasiyim.26 yasinda ve 3bucuk yillik evliyim.1senedir istiyoruz bebek.kizligimdan beri benimle pko.evlendim 1 sene yasmin ictim duzenler belki diye.ama malesef braktigim an adetlerim delirdi.1sene yasminle tikir tikir adet oldum.braktim 4 ay gelmedi adetimklomen denedik ise yaramadi.yumurtaliklarim cok direncliymis.doktorum ignelere gecelim dedi.gonalf kullandim.3yumurta oldu asilama yaptik malesef belkide vakti gelmedi.ama ben umudumu kaybetmiorum.Rabbime her an dua ediorum.bi kendime diil tum isteyenlere.birde cevrenin baskisi cok zoruma gidior bilmeden knusmalari beni cok zedeliyor.simdi bska bi doktora gdiorum.2.asilama olucam bukez puregon igne kullanicaz.benim gbi olup hamile kalan warmi nolurrrr yazin (((
Bulantı veya kusma yapması gerekmiyor günde 2 tane 850 mg. Mutlaka devam et söylentilere takılma glifor beyine yumurtlama emri vermez. Sadece yumurtlamanın önündeki engelleri ortadan kaldırır. Kan şekerini düzenleyerek böbrek üstü bezlerin normal çalışmasını sağlar böylece yumurtalıklarındaki baskı ortadan kalkar.bende glifor ne bulantı yaptı nede kusma.adette olmadım.oysakı beyne yumurtlamayı emredıo dıolar.sen gunde kaç tane ıcıyordun pekı glıforu?
Bende 1 aydır folbiol kullanıyorum bakalım hayırlısı artık ..inş Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..Ben folbiole basladgm ilk ay hamile kaldim. Kuzenimde oyle. Ikimizde pcosluyuz
Ne güzel Allah bağışlasın.bizede nasip etsin inş.bende pkoluyum..Hiç düzenli adet olmamış bir pkoluyum evlenmeden önce çok korkup dokyora bile gittim çoçuğum olurmu diye doktor gerekirse adetini düzene sokarız dedi allaha şükğr gerek kalmadı korunmadığım 4.ayda hamile kaldım hiç beklemiyorken hemde şuan 7 aylık bir kızım var sende inan üzme kendini
Bulantı veya kusma yapması gerekmiyor günde 2 tane 850 mg. Mutlaka devam et söylentilere takılma glifor beyine yumurtlama emri vermez. Sadece yumurtlamanın önündeki engelleri ortadan kaldırır. Kan şekerini düzenleyerek böbrek üstü bezlerin normal çalışmasını sağlar böylece yumurtalıklarındaki baskı ortadan kalkar.
lolita555 canım sen hayıt suyu ıc cok ıyı gelıcektır o hem kendılıgınden adet olursun hemde hormonların duzene girer
Selam. Bende pko liym. Iki yillk ewliyim. Sadece 6ay korundk. Ilk zamanlar olmadigini farkedince hemen tedaviye basladm. Klomen kullandm 3 ay ama dollenme olmadi. Dr asilama dedi erken oldugunu dusundum.23 yasinda ewlwndm. 79 kilodan 67 kiloya dustum.25 yasindaym suan Asilama yapilmasi icin dr arastirirken hamile old ogrendim. Su an 16 hftalk hamileym. Allh tum isteyenlere nasip etsn. Asilama aklimda old icin o surecte hamile kalabilecegimi hic dusunmedim. Gercekten kafandan sildigun an hamile kalirsn. Bir de kilo ver faydasini mutlaka gorursn.
Aktardan canımpekı nerden alcam onu?hazır sısede war mecıtefendı dıye ondanmı alım?
Aktardan canım
Hayıt tohumu diye satılıyor. Ben de yarın alacağım.otumu neyı cnm?nasıl yapcaz onu?
Hayıt tohumu diye satılıyor. Ben de yarın alacağım.
Hayıt tohumu diye satılıyor. Ben de yarın alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?