Polikistik overli olup hamile kalanlar nolur yazin:(

Selam. Bende pko liym. Iki yillk ewliyim. Sadece 6ay korundk. Ilk zamanlar olmadigini farkedince hemen tedaviye basladm. Klomen kullandm 3 ay ama dollenme olmadi. Dr asilama dedi erken oldugunu dusundum.23 yasinda ewlwndm. 79 kilodan 67 kiloya dustum.25 yasindaym suan Asilama yapilmasi icin dr arastirirken hamile old ogrendim. Su an 16 hftalk hamileym. Allh tum isteyenlere nasip etsn. Asilama aklimda old icin o surecte hamile kalabilecegimi hic dusunmedim. Gercekten kafandan sildigun an hamile kalirsn. Bir de kilo ver faydasini mutlaka gorursn.

lolita555 canım sen hayıt suyu ıc cok ıyı gelıcektır o hem kendılıgınden adet olursun hemde hormonların duzene girer

bende glifor ne bulantı yaptı nede kusma.adette olmadım.oysakı beyne yumurtlamayı emredıo dıolar.sen gunde kaç tane ıcıyordun pekı glıforu?
Bulantı veya kusma yapması gerekmiyor günde 2 tane 850 mg. Mutlaka devam et söylentilere takılma glifor beyine yumurtlama emri vermez. Sadece yumurtlamanın önündeki engelleri ortadan kaldırır. Kan şekerini düzenleyerek böbrek üstü bezlerin normal çalışmasını sağlar böylece yumurtalıklarındaki baskı ortadan kalkar.

Arkadaşlar bnde iyi geldiğini düşünerek doktora sorarak baslamstm.
Önceden de kullanmstm bekarken baya zayıflama ma yardımcı olmustu.
Ama bu sefer devam edemedim çok etkiledi beni yan etkileri acaba günde bitane kullansam yeterli olurmu?
Glifor 850mg

Ne güzel Allah bağışlasın.bizede nasip etsin inş.bende pkoluyum..

smdı 2.asılamayı olcam cnm nasıpse.bakalım artık egerkı nasıp olmazsa doktoruma solıcem glıforu

pekı senın reglın nasıldı cnm?duzenı warmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…