evet onu kullan bn kullandım ondann cok faydalı aktardan alpekı nerden alcam onu?hazır sısede war mecıtefendı dıye ondanmı alım?
proginova östrojen hormonu canm üzerindede hormon prepatı yazıyor doğum kontrol hapı gibi 21 günlükNe mutlu sana cnm.bnimkiler klomene cevap wermedi az denedim ama ben klomenle 2keremi ne.cylo proginova vrmedi hic bnim doktor bak:/
Matofin 1000 lik alabilirsn dr una danisarak. Bulnti yapmiyorArkadaşlar bnde iyi geldiğini düşünerek doktora sorarak baslamstm.
Önceden de kullanmstm bekarken baya zayıflama ma yardımcı olmustu.
Ama bu sefer devam edemedim çok etkiledi beni yan etkileri acaba günde bitane kullansam yeterli olurmu?
Glifor 850mg
Ben 79 kilodan 67 ye dustum. Kilo verince adet duzene giriyor. Cunku yumurtalklarn calsmasini insulin direnci etkiliyor. Kilo veeince insulin direnci de duzene girms oluyo.Canm adetlerin duzenlimiydi ve kaç kilo verdin verr kilo verdikten sonra mi düzene girdi
Hayr duzenli degildi.. Dogum kontrol hapi bekarken kullanmistm. Ewlennce kullanmadim.ama kilo onemli. Matofin 1000 lik kullandm folik asitle birlkte. Amacim kilo vermekti hamile kalmak aklimda olmayinca o ay hamile kaldim. Kilo fazla olunca insulin direnci dusuk oluyor ve yymurtalklarn calsmasini engelliyor.kilo verdikce insulin direnci duzene giriyor.pekı senın reglın nasıldı cnm?duzenı warmıydı?
Matofin 1000 lik alabilirsn dr una danisarak. Bulnti yapmiyor
Ben 79 kilodan 67 ye dustum. Kilo verince adet duzene giriyor. Cunku yumurtalklarn calsmasini insulin direnci etkiliyor. Kilo veeince insulin direnci de duzene girms oluyo.
Hayr duzenli degildi.. Dogum kontrol hapi bekarken kullanmistm. Ewlennce kullanmadim.ama kilo onemli. Matofin 1000 lik kullandm folik asitle birlkte. Amacim kilo vermekti hamile kalmak aklimda olmayinca o ay hamile kaldim. Kilo fazla olunca insulin direnci dusuk oluyor ve yymurtalklarn calsmasini engelliyor.kilo verdikce insulin direnci duzene giriyor.
polikistik overim ama hamileyim 15 haftalık, glifor şeker hapı kullanıyordum.Biraz kilo verdim,şeker ilacı kullandım süpriz bir şekilde hamile kaldım. 7 senelik evliyim ilk 5 sene ben düşünmedim 1 buçuk sene olmadı.Son bir yıldır, düzgün regl oluyordum daha önceleri 2,3 ayda bir oluyordu.
Selam, bende pco hastasıyım ve şimdi 11 aylık bir oğlum var. Ege üniv. İnfertilite bölümünde tedavi oldum ve gerçekten çok yıpratıcı bir süreçti. Şükür ilk aşılamada tuttu. Moral ve hayattan kopmadan sanki böyle bir rahatsızlığınız yokmuş gibi akışına bırakmak ama asla tedaviyi bırakmamak çok önemli. Benim çok gelgitlerim oldu bitmek bilmeyen bir tahlil süreci çok yıprattı. Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin. Şimdi ikincisi için tekrar tedaviye başlayacağım. Umarım ilki gibi ikinciside hızlı olur..
Amin canm hayırlısıyla olur inşaallah rabbim aratmasın daha fazla. Ne kadar zaman sonra oldu peki ilk bebeğin ?
Maşallah Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de Samsun'da başlamayı düşünüyorum. Ama önce en az üç kez ilaç tedavisi gerekiyormuş diye bir şey duydum. Gerçekten öyle mi?Dediğim gibi tahlil sürecinde çok moralim bozulmuştu ege üniversitesinde yoğunluktan dolayı her tahlil için ortalama 2 ay bekliyorsun. Bu gitgeller 2 yıl sürdü. Şükür aşılamada hemen tuttu.
Dediğim gibi tahlil sürecinde çok moralim bozulmuştu ege üniversitesinde yoğunluktan dolayı her tahlil için ortalama 2 ay bekliyorsun. Bu gitgeller 2 yıl sürdü. Şükür aşılamada hemen tuttu.
Ben de nerdeyse bir yil olacak ugrasiyorum uzun suren doktorlardan sonra bende de insulin direnci ve pco cikti ayni zamanda trioid sorunum da var.artik umudumu kaybetmek uzreyim.esim cocuklari sevdiyinde cok uzuluyorum.sogan suyunu nasil denedin detayli anlatirmisin?bildiyim kadariyla adetin 7ci gunu baslanip 15 gun yapiyorsun.amma bir kerelikmi?Ne zaman pkolu bi hastanin yazdiklarini okusam kendi yasadiklarim gelir aklima...dayanamam gözlerim sulanir hemen...bende 2 sene cektim...bide kücuk bi yerde yasiyorum ve herkez kisir gozuyle bakiyodu....pazara gitmekten bile nefret eder olmustumki...cocuk yokmu sorularindan bikmistim..doktorda esimin yaninda yumurtaliklarin cok tembel hamile kalman cok zor deyince ...oracikta ölesim gelmisti...neyse ben sana cok etkili bir sey diyecegim **sogan suyu*** internet arastir ..gercekten cok faydasi var ..benim simdi ikinci bebegim oldu..ikisindede bu kürü uyguladim ve 2 ay icinde hamile kaldim...sende dene gercekten cok faydasi var...Allah yardimcin olsun ...seni cok iyi anliyorum...
Canım öncelikle insülin direnci ilacını ve tiroid ilacını mutlaka düzenli kullan. İlaç sana kilo verdirecek zaten ama fazla kilon varsa vermeye çalış. Daha önce yazdığımı okudun mu bilmiyorum. Bana doktor ilaç yazdı, ben de hiç karbonhidrat yemedim, sadece protein yedim. 10 tane yumurtam oluştu. Tedavini özen gösterirsen kısa sürede sonuç alacağını düşünüyorum. Kolay gelsin :)Ben de nerdeyse bir yil olacak ugrasiyorum uzun suren doktorlardan sonra bende de insulin direnci ve pco cikti ayni zamanda trioid sorunum da var.artik umudumu kaybetmek uzreyim.esim cocuklari sevdiyinde cok uzuluyorum.sogan suyunu nasil denedin detayli anlatirmisin?bildiyim kadariyla adetin 7ci gunu baslanip 15 gun yapiyorsun.amma bir kerelikmi?
Ben kilolu deyilim amma aksine zayifim((.bende adet olursam yarin sogan kurune baslarim artik ilaclarimi duzenli aliyorumCanım öncelikle insülin direnci ilacını ve tiroid ilacını mutlaka düzenli kullan. İlaç sana kilo verdirecek zaten ama fazla kilon varsa vermeye çalış. Daha önce yazdığımı okudun mu bilmiyorum. Bana doktor ilaç yazdı, ben de hiç karbonhidrat yemedim, sadece protein yedim. 10 tane yumurtam oluştu. Tedavini özen gösterirsen kısa sürede sonuç alacağını düşünüyorum. Kolay gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?