Kızlar selam bende de pko var ne yazık kiartk bebişimiz olmasını çok çok çook istiyoruz lolita555 yeni denk geldim canm iyi olmuş bu konuyu açtığın takipteyim bende allahım bize de nasip etsin inşaallah artk
Hayr duzenli degildi.. Dogum kontrol hapi bekarken kullanmistm. Ewlennce kullanmadim.ama kilo onemli. Matofin 1000 lik kullandm folik asitle birlkte. Amacim kilo vermekti hamile kalmak aklimda olmayinca o ay hamile kaldim. Kilo fazla olunca insulin direnci dusuk oluyor ve yymurtalklarn calsmasini engelliyor.kilo verdikce insulin direnci duzene giriyor.
evet onu kullan bn kullandım ondann cok faydalı aktardan al
Canım öncelikle insülin direnci ilacını ve tiroid ilacını mutlaka düzenli kullan. İlaç sana kilo verdirecek zaten ama fazla kilon varsa vermeye çalış. Daha önce yazdığımı okudun mu bilmiyorum. Bana doktor ilaç yazdı, ben de hiç karbonhidrat yemedim, sadece protein yedim. 10 tane yumurtam oluştu. Tedavini özen gösterirsen kısa sürede sonuç alacağını düşünüyorum. Kolay gelsin :)
Ins cnm benim yakin zamanda cumle isteyene nasib olur ins.seni topigimde gordugume cok sevindimbu arada
Amin inşaallah canm. Bende seni gördüğüme çok sevindimuğurlu gelsin burası sana inşaallah
Maşallah Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de Samsun'da başlamayı düşünüyorum. Ama önce en az üç kez ilaç tedavisi gerekiyormuş diye bir şey duydum. Gerçekten öyle mi?
Maşallah Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de Samsun'da başlamayı düşünüyorum. Ama önce en az üç kez ilaç tedavisi gerekiyormuş diye bir şey duydum. Gerçekten öyle mi?
evet ben 4bucuk ayy falan ıctım cnm o hormonlar ıcın ıyı pkoysan lh yı düşürürMecitefendi mi aldin cnm sen?nekadar ictin ondan 1 sisemi 2 mi?
doktor istemedi bende öyle bir film olduğunu bile bilmiyordum ben hiç olmazdım söktürücü içmeden cnm tüylenme falan da aşırıyani biraz ileri pcoydu.Allah tamamına erdırsın cnm.darıısı basımıza ıns.yanı sorunun tüplerın tıkalı olmasımıymıs*-?1BUCUK YIL ICINde rahım fılmı cekılmek aklına gelmedımı cnm:) adet duzenın nasıldı pekı?
Selam arkadaslar.polikistik over hastasiyim.26 yasinda ve 3bucuk yillik evliyim.1senedir istiyoruz bebek.kizligimdan beri benimle pko.evlendim 1 sene yasmin ictim duzenler belki diye.ama malesef braktigim an adetlerim delirdi.1sene yasminle tikir tikir adet oldum.braktim 4 ay gelmedi adetimklomen denedik ise yaramadi.yumurtaliklarim cok direncliymis.doktorum ignelere gecelim dedi.gonalf kullandim.3yumurta oldu asilama yaptik malesef belkide vakti gelmedi.ama ben umudumu kaybetmiorum.Rabbime her an dua ediorum.bi kendime diil tum isteyenlere.birde cevrenin baskisi cok zoruma gidior bilmeden knusmalari beni cok zedeliyor.simdi bska bi doktora gdiorum.2.asilama olucam bukez puregon igne kullanicaz.benim gbi olup hamile kalan warmi nolurrrr yazin (((
doktor istemedi bende öyle bir film olduğunu bile bilmiyordum ben hiç olmazdım söktürücü içmeden cnm tüylenme falan da aşırıyani biraz ileri pcoydu.
Tedaviyle mi oldu peki cnm?anlatirmisin surecini?
3 ay kadar kullandm. 3. Ay hamile old ogrennce biraktmBnde kullandim cnm glifor 3 ay.sen nekadar kullandin peki matofini?
Canm kadin dogum dr u da yazmisti bana kullanmamistm. Bir sure sonra endokrine gittim matofin 1000 lik yazdi. Bulanti yapmiyor ve kilo vermemde faydasi oldu. Yani kilo yumurtaliklarn calismasini engelliyor. Kilo verdikce adetin duzene giriyorArkadaşlar bişey sormak istiyorum bu insulin direnci dediginiz sey nedir acaba bende de pco var evlendikten sonra bi anda 10 kilo aldim sporada gittim yaptim da az yemek yiyen biriyim ama veremiyorum bu bahsetmis oldugunuz ilaclari kim yaziyo bununla alakali kime muayene olmaliyim.Benim doktorum hic bu ilaci soylemedi bana bende de tuylenme problemi var zaten kisa boylu bi kadinim yasimda 25 eger bu ilac zayiflamama yardimci olcaksa bende almak isterim fikir verir misiniz lutfen bana
Glifor denedim bulanti yapinca biraktm. Endokrin dr u matofin 1000lik basladi bulnti yapmadi. Yarim dozla gunde iki kez ictim iki hafta. Sonra tam doza ciktm. Kullanirken kilo vermeye basliyorsn zaten. Ekmek tatli hamur isi cok az tukettim.hurma kuruyems tukettim birde bol su ictim. Yemekten yarim saat once ve yemekten 2 saat sonra. Yemek esnasinda kesinlkle su icmeyin.canan karataya uydum aslinda. Kendimi skmadan verdim kilolariBide matofinden kaç ay sonra verdin kilo nu ve kaç ay sonra hamile kaldn ve gerçekten hiç bulantı yapmasını bulantı yapmadan mi verdin okadar kiloyuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?