Polikistik overli olup hamile kalanlar nolur yazin:(

doktor mm olarak söylemedi sadece 2 tane var ama ufaklar büyümemişler dedi,, Allahım herkese nasip etsin tez zamanda şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine
Doktor belki de yanlış söyledi. Veya belki de sonradan büyüdü yumurtalar. Allahın işi işte. İnşallah bana da böyle bi mucize olur. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah

Doktor belki de yanlış söyledi. Veya belki de sonradan büyüdü yumurtalar. Allahın işi işte. İnşallah bana da böyle bi mucize olur. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
doktorum sözde prof.tu.. çok umudumu kırdı kendini çok yıpratma tüp bebek yapalım dedi. maddı olarak imkanım olmadığından ilaçla deneyelim belki ilerde dedim, param olsa hemen tüp bebek deneyecektik, Allahın takdiri işte, çok teşekkür ederim , Allahım sizede nasip etsin

tek doz mu başladı peki,, benım neredeyse hiç yumurtam oluşmuyordu direk çift dozla başlattı , tabi herkesin bünyesi farklı İnşallah Allahım isteyen herkese size de evlat nasip eder

Tek doZla basladik cift doz sonrada gunde 3e cikardik cnim etkili olmadi bndeamin cnim ins

Ben de 2 tane içtim bu klomeni. Maksimum 13 mm oldu yumurta

Merhaba çok değil bundan 3 hafta öncesine kadar internette deli gibi pco olup mutlu sonla biten başarı hikayeleri arıyordum o yüzden yaşadıklarımı buradan sizlere aktarmayı borç bilirim.

25 yasındayım ve kendimi bildim bileli adet düzensizliği yaşıyorum ilk 16 yasında kontrol amaclı kadın dogum doktoruna gittiğimde pco teşhisi konuldu ve o yaşta bile sorduğum ilk soru peki ben anne olabilecek miyim sorusuydu... Derken yıllar geçti ve adet düzensizlikleri artık yerini adet olamamaya bırakmıstı neredeyse tarlusal kullanmadan adet olamıyordum bu arada hayatımda biri olduğu için ve hep ciddi düşündüğümüz için anne olamama korkusundan bir türlü kurtulamıyordum rutin kontrollerime gittiğimde ise doktorun dediği tek şey sağlıklı beslen kilo ver hersey düzelicek ancak ne yazıkki insülin direncim olusmustu ve bu çok zordu 2 kg veriyorsam 4 kg geri alıyordum bu beni daha çok yoruyordu...

Derken velhasıl evlendik iş dolayısıyla 8 ay kadar korunmak zorundaydım hali hazırda kullandığım doğum kontrol hapına devam ettim ama düzenimiz oturduktan sonra zaten korkularım olduğu için hemen korunmayı bıraktık derken 2-3 ay geçti yine adet olamamaya başladım ama bu durum genç kızlığımdaki gibi değildi adetim geciktiği için hastalığımı bilmeme rağmen test yapıyordum ve her negatif bana acı veriyordu, bir iki doktora gittim fakat yaşım genç ve yeni evli olduğum için pek ilgi görmedim derken etrafımdaki hamile sayısı gün geçtikçe artıyor onlar için sevinirken kendim için üzülüyordum eşim takma boşuna bi gün olacak biliyorum demesine rağmen her gece ağlıyarak dalıyordum uykuya kendimi çok ama çok eksik hissediyordum ama Allahın takdirine şükretmekten başka hiçbişey gelmiyordu elimden evliliğimizin 2. Yıl dönümüne yaklaşırken internetteki araştırmalarım sonucu bir doktor buldum ve hemen gittim hastalığımın hem cok önemli hemde bu kadar kafaya takılmayacak kadar önemsiz oldugunu aradaki ince çizgiyi bana öyle güzel anlattı ki 2 ay kadar hiçbişey yapmadık sadece insülin ilacım ve folik asit kullandım sonra bi gün kendiliğimden adet oldum ve hemen doktorum gittim hemen klomen kullanmaya basladım ardından yumurta takibi ancak hiç yumurtam olusmuyordu her muayeneden ağlayarak çıkıyordum son muayenede bir sonraki ay aşılama yapmaya karar verdik eşimin sprem testleri yapıldı doktorum tarih verdi verdiği tarihe kadar adet olamazsam mutlaka kanda gebelik testi yapıp sonuc negatif olursa adet söktürücü kullanıcaktım ve aşılama için tedaviye başlıycaktık.

Klomenden sonra iğneyle yumurta büyütme ardından da aşılama bana daha gerçekci ve sanki daha iyi bi tedavi seçeneği gibi geldi ve heyecanla bir sonraki adet döngüaünü beklemeye başladım doktorun verdiği tarih geldi ama ben o yüzde birlik bir ihtimali bile kendimde görmediğimden gebelik testi yapmadan hemen adet söktürücüyü kullandım çünkü hiç yumurtam oluşmamıştı ve bana göre zaten artık oluşamazdı. Adet söktürücüden sonra maximum 15 gün sonra adet olmam gerekiyodu ama bir türlü olamadım neyse dedim zaten metebolizmam yavaş kesin ondandır bu arada eşimin başının etini yiyorum kendimi şikayet ediyorum ben nasıl bi kadınım ilaç kullandığım halde adet olamıyorum diye...

Sonra doktorumu aramaya karar verdim ama aramadan önce öylesine bi test yapayım dedim çünkü bana kesin sorucaktı ilacı kullanmadan önce test yaptın mı diye işyerine öğle arasında bi test aldım testi yapmamla 2. Çizginin çıkması bir oldu ve ben inanamadım hemen kanda gebelik testi yaptırdım değerler çok yüksekti tabi ben hala şoktayım çünkü ilaç kullanmıstım ve korkuyordum ardından dayanamadım en yakın hastaneye gittim ve boştaki ilk doktora gittim ve ultasonda gözüküyordu 6 haftalık olmustu ve doktor kalbi bile atıyor dediğinde göz yaşlarına boğuldum...

ASLA ama ASLA ön yargılı olmayın olmaz demeyin ve gerçekten pozitif olun Rabbim hiç ummadığınız anda öyle güzel verecekki o haberi size dünyanın en MUTLU insanı siz olacaksınız Dualarım hep ama hep sizinle... Allah bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin

Allahm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

Merhaba lolita.ben hani Ohss olup da hamile kalan yeni üyeyim.halim cok kötü.Cok saskinim,5+2 hafta gebelik var kan degerinde ama kese yok.Dis gebelik ola bilir dedi doktor.

Siteyi gezerken dikkatimi çekti sizlere umut olsun diye yazayım dedim kızlar... bi arkadaşım 25 yasında 6 aydır filan evli.pco hastası aylarca adet görmüyor tabi bebek te henüz düşünmüyor zira tedaviyle olacak diyor doktorlar ama Rabbimin işi ya işte
1.korunurken
2.yüksek pco hastası iken
3.aşırı enfeksiyonu olmasına ragmen hamile kaldı .. doktor gebe kalınca test istemiş sonucu görünce şok . İnanılmaz yogun bi enfeksiyonu varmış .sen nası hamile kaldın filan demiş . Yani ne desem boş biliyorum bende evlat hasreti çekiyorum çok iyi anlıyorum sizleri ama imkansız değil hiç bişe rabbim istedikten sonra olmayacak hiç bişe yok . Bize düşen isyan etmeden beklemek sabretmek . İnş hepimiz en kısa zamanda annelik duygusunu yaşarız en güzel haliyle ....

Canım seni çok iyi anlıyorum senin gibi taa yıllar önce lisede öğrendim pcolu oldugumu doktor ölene kadar bu rahatsızlığın benimle olacağını ve hamile kalmakta zorlanacağımı söyledi aynen de öyle oldu evliliğimizin ilk yili bitince korunmayı bıraktık 1 seneye yakın normal yollarla denedik olmayınca doktor yolu göründü 2 kez klomen+çatlatma iğnesi bi kez de aşılama denedik olmadi tabi böyle böyle 1 sene daha geçti ve tup bebeğe karar verdik doktorumu görür görmez doğru yerde oldugumu anladım ve 1 yumurta transfer edildi bugün de test gunumdu degerim 97,50 ne hissettiğimi tarif etmem imkansız Hiç anne olamayacagim zannederken bak inci tanem içimde benimle...Allaha dua ediyorum bu sevinci yaşattığı için şükrediyorum Nolur umudunu yitirme senin inci tanen de gelecek sen yeterki pes etme

PKOLUYUM 2. ÇOCUĞUMA HAMİLEYİM...

ETKİSİ OLDU MU BİLMİYORUM AMA İNCİR-HAVUÇ KÜRÜNÜ YAPTIM İKİSİNDE DE...

ALLAH İSTERSE HER ZAMAN OLUR, ÖZETİ BU ASLINDA...

PKOLUYUM 2. ÇOCUĞUMA HAMİLEYİM...

ETKİSİ OLDU MU BİLMİYORUM AMA İNCİR-HAVUÇ KÜRÜNÜ YAPTIM İKİSİNDE DE...

ALLAH İSTERSE HER ZAMAN OLUR, ÖZETİ BU ASLINDA...
incir havuç kürünü nasıl yaptın cnm? nezaman başladın bizede söylermisin

Benim bildiğim de incir yumurta kalitesini artırıo havuç suyuda catlatio 7 8 tane incir kaynatiosun canım 10 dk sonra adet ilk gününden itibaren bitene kadar adet bitince havuç suyu iciosun 15 gün kadar

Benim bildiğim de incir yumurta kalitesini artırıo havuç suyuda catlatio 7 8 tane incir kaynatiosun canım 10 dk sonra adet ilk gününden itibaren bitene kadar adet bitince havuç suyu iciosun 15 gün kadar
Hayır ikisini ayrı ayrı karıştırıp içiyorsun. Ben size biraz sonra yazacağım...

8-9 adet kuru inciri yarım litre veya az daha fazla suda ağzı kapalı bir tencerede 15 dakika kaynatacaksınız... İkiye bölebilirsiniz incirleri elinizle.

3 adet Havucu ise yine ağzı kapalı bir tencerede 20 dakika kaynatıyorsunuz.

Dakika tutmanızı tavsiye ederim! Bu dakikaları geçmesin lütfen...

İkisi de ayrı tencerede olacak.

İkisi de soğumaya dönünce aynı tencerede birleştiriyorsunuz. Sıcakken değil!

2 güne yayarak, 1 bardak bugün,
Diğer bardağı 2. Gün içiyorsunuz. Ve üçüncü gün taze, yeniden yapmak zorundasınız.

Yanı 2 gün de bir taze hazırlanacak.

Buzdolabında saklamakta fayda var, 2. Gün için. Dışarda tutmayın.

21-25 gün arası kür uygulanıyor...

Adet bitiminde başlanabilir, herhangi bir Zaman'ının olduğunu hatırlamıyorum...

Eğer hafif kilolu isiniz bile size tavsiyem bu süreçte 2-3 kilo en az vermeniz.

Vücuttaki insülin direncinizi düşürürsünüz.

Tatlı ve hamur işi yememeye gayret edin...

Bu kürden önce meşhur soğan kürünü de yaparsanız daha iyi olur...

Allah yar ve yardımcınız olsun...

Kim istiyorsa Rabbim en iyi en sağlıklı, en hayırlı evlatları nasip etsin inşallah...

Bende pcos hastasıyım. Ve bir yıldır olmadı bebiş. Sonra klomen kullandım 2kere. Ama hamile kalamadım. Sonra rahim filmi çektirdim nisanda. Ve doktorum 2ay sonra gel aşılama yapalım dedi. Ramazanda çok dua ettim. Ve kadir gecesi günü hamile olduğumu öğrendim. Kan değerim 477. Daha doktora gidemedim. Korkuyorum kötü birşey olacak diye. Kaç kere soğan kürü yaptım,faydasını gördüğüm de oldu. En son bal.tarçın.çörek otu kullandım ramazanda. Bilmiyorum hangisi işe yaradi. Yarın randevu aldım doktora gidiyorum. Umarım görürüz bebişi.kendiliğinden oldu. Yoksa bu ay aşılama yapacaktık. Nasip işte. Rahim filmi sonrası dış gebelik olur mu?temizdi benim tüpler ama korkuyorum

Ben 1yılda 15kilo verdim. 85kilodan 70edüştüm. Yemedim birşey. Şimdide dikkat ediyorum.onunda faydası olmuş olabilir. 170boyum var

Ne guzel cnm Rabbim sana nasib etmis ins bizlerede nasib eder.bende suan seker ilaciyla inofolic combi kullaniom.ins vesile olur banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…