Polikistik overli olup hamile kalanlar nolur yazin:(

Ama ben gunde 1kere buyuk bardakta ictim gece yatarken ondanmi acaba desem 2 ay geldi ilac icmeden adetim.ama 3.ay gene yok

Gunde 2 kez 1 su bardagi icmen gerekiyor hatta 2 ogun ust uste ve ac karnina daha etkili canim istersen tarifini verebilirim ozelden

Evet canim adet olamiyordum. Ilac kullanip oluyordum. Uzun bir zaman yasmin kullandim. Adet sokuculer vsvs... kuru ozelden yazdim bakarsin

Kızlar bu ay pozitifi gördüm kürtaj olalı 6 ay oldu en kısa zamanda da Dr a gidicem sizden ricam ne olur dualarınızı eksik etmeyin mesajı gören bir ayetel kürsi okursa Rabbim dileğini versin inş. Allahım bu sefer hayal kırıklığı yaşatmasın hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımızı da göstersin inş isteyen dileyen tüm hamiş adaylarını da sevindirsin

En büyük örnek benim canım bende 5 yıllık evliyim bekarlığımdan beri pcosluyum klomenler gonal.f ler neler neler en son tüp bebek denedik o da hüsran en sonunda kadın doğumcum endokrine yönlendirdi biz polikistik overlilerin insülin direncimiz fazla çıkıyo dr.glıfor 1000 mg başladı adetlerim düzeldi günü gününe geliyor taaaaki temmuza kadar yine gelicek diye beklerken hamileymişim Rabbime binlerce şükürler olsun şuan 8 haftalığız dün kalp atışını duyduk yavrumun. darısı sana ve tüm olmayanlara inşallahhh inan bana hergün dua ediyorum olmayanlarada versin Allahım.Bence dikkate almalısın bu söylediklerimi arkadaşlarım mucize bebek diyolar :) bu arada hormonların nasıl prolaktin yüksekliğide ovülasyonu engelliyo

Kizlar selamunaleykum umut olur muyum bilmem ama pcos hastasiyim ve 2 defa dogal yoldan hamile kaldim ama maalesef ilkini kucagima alamadim 2 aylık kalbi durdu üzerinden 1.5 sene gecti suan 4 gun once hamile oldugumu ogrendim fakat simdi de hcg normal artmiyor umut Allah tan umudunuzu kesmeyin pcos hastalari Allah in izninle hamile kalabiliyor karsi komsum da pcos 4 yillik evli ilk tup bebek denemesinde tuttu ve masallah ikiz Rabbim isteyem herkese nasip etsin bide baska bi mesajda bugun yasadiklarimi anlatayim size bana fikir verin lütfen Rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin

desteklerinize cok ihtiyacim var 5/8/16 da beta hcg degerim adete 1 gun vardi yani 72.79 cikti 7 sinde 109.9 bugun ise 141.9 çıktı pcos hastasiyim sukurler olsunhamile kaldim bundan once bi bebegimin kalbi durdu 2 aylikken bugun 2doktora ciktim afedersiniz idrar sıkışıkken doktor ultrasonda baktı 2haftalık falan bi gebelik var nohut tanesinin yarisi kadar dedi diger doktor ise değerin cok nazli ilerliyor dış gebelikolabilir dedi ben hangisine inanayim cok moralim bozuldu kendi doktorumistanbul da ama ona gidemedim mesajla degerleri bildirdim o da sorun yok dedi benim gibi degeri böyle olup normaledonen var mi cok uzun oldu kusurabakmayin lutfen fikir verin bana bubebegimi de kaybetmek istemiyorum

Canim degerlerin normal gibi strese girme lutfen sadece dinlen ve dua et. Eger dis gebelik olsaydi ilk bakan doktorun icerde gebelik var ama dis gebelik derdi. Cok kolay anlasilabilir rahmin icindemi disindami oldugu. Digeri sadece kan degerlerine gore yorum yapmis sen ultrason sonucunu dikkate al derim.

Iyiki buraya yazmisim Allah senden razi olsun hic böyle dusunmemistim zaten o dgere gore konusanin ultrasonu karnima koyup cekmesi bir oldu bisi yok dedi bide degere gore oyle konusup neden moral bozuyor ki madem degerim katlarsa dovucem onu :)

Canim bazen cihazdan cihaza da farkediyor. Bana da ilk once rahimde kalinlasma var baska bisey gorunmuyor dediler sonra kese var bebek yok dediler sonra bebegi de gorduler buna ragmen baska bir doktor ben bebek filan goremiyorum dedi kendimi helak ettim. Kendime kiziyorum simdi bosa uzulmusum diye. Hic stres yapma dinlen bol bol relax ol bide bol bol su ic sabirla bekle. Zaten baska bisey de gelmiyor elden. Birbirimize dua edelim saglikla.kucagimiza almayi nasip etsin rabbim isteyen herkese versin

Canim cok sagol doktorlara da guvenilmiyor artik napcagimi sasirdim Rabbim acisin halimize evet muminlerin birbirine duasi tutarmis hepmiz dua edelim birbirimize Rabbim tezinle saglikli hayirli evlatlar naip etsin

Hormonlarim normal cnim .sadece tiroidim 3.21 ckti en son.ona ilac werdi doktor gerisi normal.bende suan glukofen kullaniorum gunde 2tane tok karna.1000mg.sen nekadar kullandin peki seker hapini cnm????bende 2kere asilama oldum tutmadi???birde senin adetlerinde mi ilacla gelirdi hep???cook tebrik ediom seni bu arada

Bende glukofen kullanıyorum günde 2 tok cnm senin kilon ne kadar çünkü kiloya göre ayarlıyor Dr bana öyle demişti

Bende de polikistik oval var onceden adetim çok geç oluyordu ye duştu sonra ama ağrılı oluyordu ama hamile kalmama engel olmadı çok şukur Allah sana da nasip etsin inşallah

Bende günde iki kullandım benim adetlerm hiç düzenli degldiki cnm 2-3 ayda bir oluyodum gelmiyodu hiç glıforu kullanmaya başladıktan sonra düzene girdi 4 ay kullandım toplamda martta başladm temmuzda hamile oldugumu ögrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…