polikistik overliler yardım edin lütfen........

tatlimmm cok büyütüyorsun kafanda inanki...
simdiden sütü falan düsünme,gercekten sonu gelmez yoksa sorularin..
bende pcosluydum ama cok sükür 3.yumurtlama takibimde geldi melegim..
ilk 2 tedavimde moralim sifirdi..
son tedavimde düsünmedim,arastirmadim,takmadim..
sende düsünmee
hele hele simdiden dogum sonrasini düsünme:)
hamile kalinca hersey öyle bir yoluna girecekki sasiracaksin..
sadece moralllllll yerimseniben

çok teşekkür ederim haklısın ama bu yaşadıklarım beni çok üzüyor her seferinde değişik bir rahatsızlık çıkıyor
cevap verdiğin için teşekkürler

ayy inşallah bu sefer o kadar umutluyumki bunca sıkıntılardan sonra gelir inşallah bebeğim
ben pukodan değilde prolaktinden korkuyorum
acaba doğumdan sonra süt azmı olur çokmu hiç bir bilgim yok bu konuda:sm_confused:

sen hamile kal hayırlısıyla bişeyden korkma, neyden korkarsan başına gelir.sen at kafanda herşeyi bol bol dua et meryem süresini oku gerisi allahtan.

benimki normal olmaz çünkü tüplerim tıkalı mevbur tüp gerekiyor bana

valla burada kaç kişiden duydum tüplerin tıkalıydı ama hamile kaldım diye.allahım ol dedim herşey bahane.tüp bebekte olsa hayırlısı olsun önce işallah emeklerini boşa çıkarmasın rabbim.

kaderdaşım takmamak lazım dimi olmasaydı bizim olmazdı.çok şükür arka arkaya bir sürü pkolu arkadaş hamile kaldı normal yolla.boshayallersmile
aynen canimmm
cok sükür Rabbime..kafamizdan attik hamile kaldik :Saruboceq:
darisi herkese insallah

çok teşekkür ederim haklısın ama bu yaşadıklarım beni çok üzüyor her seferinde değişik bir rahatsızlık çıkıyor
cevap verdiğin için teşekkürler
canim benim inan beterin beteride var..
hepimiz her tedavide yiprandik üzüldük..
ama zamani gelmeyince de olmadi..
üzüldügümüz yanimiza kaldi--
Allah vermesin rahmi alinanlar düsün..sükret..
cünkü inanki pcos cooook büyük bir dert degil..
Allah gönlüne göre versin :Saruboceq:

aynen canimmm
cok sükür Rabbime..kafamizdan attik hamile kaldik :Saruboceq:
darisi herkese insallah

canim benim inan beterin beteride var..
hepimiz her tedavide yiprandik üzüldük..
ama zamani gelmeyince de olmadi..
üzüldügümüz yanimiza kaldi--
Allah vermesin rahmi alinanlar düsün..sükret..
cünkü inanki pcos cooook büyük bir dert degil..
Allah gönlüne göre versin :Saruboceq:

teşekkür ederim öyle ama işte hamile olana kadar bu dediklerini benim düşünmem imkansız gibi bişey sizde öleydiniz değilmi içinizde acaba hiçmi olmayacak benim çocuğum diyordunuz ama şimdi oldu ne güzel
belki bizde hamile kalınca sizin gibi düşünücez

canım ben bu adetimle doğum kontrol ilacına başlıycam şimdilik hormon iğnesi felan yok
bu adetimlede değil diğer adetimle başlıycam temmuzda
sen ne aşamadasın

ben henüz bi tüp bebek merkezinde muayne olmadım kendi kararımızı verdik temmuzda gidicez diye,banada verir mi ki doğum kontrol hapı,sen nerede yaptrcan ve nereye gidiyorsun bende kg da çok var ooof oof işim çok zor

ben henüz bi tüp bebek merkezinde muayne olmadım kendi kararımızı verdik temmuzda gidicez diye,banada verir mi ki doğum kontrol hapı,sen nerede yaptrcan ve nereye gidiyorsun bende kg da çok var ooof oof işim çok zor

ben acıbademe yaptırıyorum prof sende prof bul muhakkak
işinin ehline yaptır sakın ha sakın opt ye yaptırma
çok tecrübem var bu konuda bu benim 2. denemem istediğini sorabilirsin yardımcı olurum

aah canım ahh,gitmezmiyim proflara,daha yeni bi prof bana dedi ki sen aşılama ile kesin hamile kalcaksın,yaptırdık ama olmadı...dr na denk gelmek ve ondan ötesi Allahın OL demesi gerekiyor,sende kilo var mı,2 senede 20 kg aldım ben,tiroid ilacı alıyorum,sen neler yaşadın anlatsana

slm cnm inş olumlu sonuç alırsın bende pcosluyum 15 yaşımdan beri tüp bebekle ikizlerime hamile kaldım çok şükür inş seninde olur hamilelikte dikkat et cnm benim erken doğum oldu çok şükür biri yaşıyor 5 aylık oldu şimdi büyüdü bile Rabbim ol deyince olur cnm pcoslu bir sürü hamiş var çevremizde

kıslar ben yeni pko olduğumu öğrendim
tüp bebek tedavisindeyim doktorum bu doğuştan olan bişi dedi
tüp bebekte tutmasına engelmi nolur yardımcı olun bana
blastosist konacak

canım pko tutunmaya engel değil tabikide.bende pkoluyum tüp bebekle hamile kaldım ve bebişim 6. ayına girdi çok şükür.sakın korkma tutmaz diye rabbim ol dediyse olur(benimkide blastosist transferdi)

aah canım ahh,gitmezmiyim proflara,daha yeni bi prof bana dedi ki sen aşılama ile kesin hamile kalcaksın,yaptırdık ama olmadı...dr na denk gelmek ve ondan ötesi Allahın OL demesi gerekiyor,sende kilo var mı,2 senede 20 kg aldım ben,tiroid ilacı alıyorum,sen neler yaşadın anlatsana
yok ben normal kilodayım
ben 2 sefer aşılama 1 sefer tüp bebek yaptırdım hepside tecrübesiz ellerle yapıldı
şimdiki blastosist olacak inşaallah tutar
canım pko tutunmaya engel değil tabikide.bende pkoluyum tüp bebekle hamile kaldım ve bebişim 6. ayına girdi çok şükür.sakın korkma tutmaz diye rabbim ol dediyse olur(benimkide blastosist transferdi)

Allah bağışlasın canım 1 tanemi kondu sanada

Back
X