- 19 Aralık 2014
- 35
- 13
- 13
- Konu Sahibi turkuaz_pembe
-
İnşallah dediğin gibi olur.Günaydın buarada tedaviye başladık allahın izniyle dün yumurtalarım toplandı bügün arayıp durumlarını sorulan bakalım 23 tane topladık demişler eşime inşallah herşey yolunda gider. Benim tüplerim ameliyatta ikisi tamamen kapalı cıktı sonrasında da rahim filminde biri kapalı diğerıde hem kapalı gibi hem acık gibi görünüyor dedi doktor sanırım bağırsaga falan yapısık o yüzden direk tüp bebek tedavisine başladık. Rabbim inşallah yüzümüze güler bizlerde anne oluruz. Sen nerde tedavi görüyorsun birinci tüp bebek neden tutmamıs nedeni bellimi. Haberdar olalım birbirimizden iyi günlerselam cnmdurumlarımız aynı.Bende de pko ve sağ tüp tıkalı.1 aşılama sonucu dış gebelik geçirdim.Geçen ay tüp bebek denedik olmadı.Bu ay dondurulmuş tedavisine başlıyoruz.Bu kez 2 embriyo transfer edilecek.Geçen sefer yaşım genç ve şansım yüksek görüldüğü için tek transfer edildi,olmadı maalesef.Pko tedavisi çok kolay bir hastalık,doktorlar hele ki tüp bebekte şansı çok yüksek görüyor.Çünkü bol miktarda kaliteli yumurta oluyor pko lularda.Sadece kendiliğinden yumurtlayamıyoruz desteğe ihtiyacımız oluyor.Merak etme yani.Şansın çok yüksek.Sende gelişmeler nasıl?Baya olmuş yazalı.Başladın mı tedaviye?
Ben ankarada başkent üniversitesinde tedavi görüyorum. Stres yapmamaya çalışıcam ama ne kadar başarılı olurum bilmiyorum. Embiriyo konusunu hiç konuşmadık doktoruna bakalım transfer günü ne diycekCanım tüp bebek başarısı deneme başına %100 değildir biliyorsun.Tek 5. gün embriyosuyla şansım %50 ler civarındaydı.Dolayısıyla tutmaması halinde illa ki başka bir nedene bakılmıyor hemen.2-3 deneme sonrası ancak başka şeylerden şüpheleniliyor.O yüzden ilk denemede şansım yaver gitmedi diyelim.Tek embriyo konulması da şansımı epeyce düşürdü.Ben İzmir İrenbe Kaan Bozkurt ta tedavi görüyorum cnm.Çok memnunum.Sen nerdensin,nerde tedavi görüyorsun cnm?Sana tavsiyem eğer ikiz olursa bakma imkanın var ise 2 embriyodan daha az koydurmaman.Şimdi bir yasa çıktı 35 yaş altına ilk 2 denemede 1 embriyo konuyor.Ama bazı doktorlar ısrar edince 2 koyuyor.Bu doktoruna bağlı biraz.Ama her ne olursa olsun stres yapmamaya çalış.Bende stres de çok fazla oldu ilkinde.Buna da bağlıyorum biraz.
İyiyim sagol arkadaşım. Çokca dua ya ihtiyacım var sadece transferim dün yapıldı. 3. Gün embriyosu 2 tane bakalım hayırlısı inşallah tutunur birtanesi yada ikiside rabbim neyi uygun görurse bakalım. 11 subat test günüm çabuk gecse keşke. Sen nasılsın neler yapıyorsun. Sagol buarada merak edip sorduğun için allah razı olsun.canım nasılsın,neler yaptın?Transferin olmuştur sanırım
Cok cok Sağol inan cok iyi geldi bana sözlerin. Şimdilik dinlemiyorum sanırım kendimi. Annem kardeşim yanımda sürekli yat diyorlar. Ama cok sıkılıyorum.ama yeterki tutsun yatarım ben. Belirtiler neler onları da pek arastırmadım zaten bilmiyorum. Sadece dediğin gibi kasıklarımda dün geceden beri hafif bi ağrı geliyo gidiyo. Artık fikir yürümekte istemiyorum zaten Rabbim ol derse olur ona sığınıyorum. Sen ve bizim gibi durumda olanlar dualarımdasınız. Gerçekten başına gelmeyince anlamıyor insan böyle seyleriBen bol dua edicem sana cnm.Ne demek aynı durumdayız.Bizi ancak biz anlarız.Stres yapma ve kendini çok dinleme olur mu?Belirtilere de takılma çok.Herkeste belirti olmayabiliyor.Bir arkadaşımda hiç belirti yoktu.Şu an hamile.Bende çok belirti vardı ama ilaçlardanmış hepsi.(Kasıkta bariz batmalar,akıntı,ateş basması gibi.)Yani her 2 grupta da,belirti olanlar ve olmayanlar olarak bakıyorum da pozitif alan da çok negatif alan da.Hiç belli olmuyor bu işler. 2 embriyo transfer edilmesine çok sevindim.Şansın çok yüksek,İnşallah ta olacak.Haberleşelim lütfen
Günaydın canım bi gelişme yok yani test günümü bekliyorum evde falan yapmadım test olumsuz cıkarsa moralim bozulmasın diye cok şişkinliğim var karnım davul gibi gaz tuvalet sonurunu falan e birde sıkıyorum kendimi ıkınmayayım diye onun dışında bişey yok bakalım umutluyum inşallah allahtan ümit kesmek yokCanım selam nasılsın?Bir gelişme var mı?Çarşamba test günün sanırım gerçi.Konuyu tekrar zor buldum valla kaybettim seni.İyi haberlerini bekliyorum
iyi tatlım iyi yapmışsın beklemekle.Ben konuyu ve seni kaybettim.Sabahtandır arıyorum.Bulunca yazdım ki hem acaba bişey oldu mu hem çarşamba günü bulmak kolay olsun.Günaydın canım bi gelişme yok yani test günümü bekliyorum evde falan yapmadım test olumsuz cıkarsa moralim bozulmasın diye cok şişkinliğim var karnım davul gibi gaz tuvalet sonurunu falan e birde sıkıyorum kendimi ıkınmayayım diye onun dışında bişey yok bakalım umutluyum inşallah allahtan ümit kesmek yok
Unutmam merak etme ilan edicem burdan hemen inşallah olumlu olsun yeterki görüşmek üzereiyi tatlım iyi yapmışsın beklemekle.Ben konuyu ve seni kaybettim.Sabahtandır arıyorum.Bulunca yazdım ki hem acaba bişey oldu mu hem çarşamba günü bulmak kolay olsun.Çarşamba günü sevinçten unutma beni buralarda olur mu?
canım çok merak ediyorum.Unutmam merak etme ilan edicem burdan hemen inşallah olumlu olsun yeterki görüşmek üzere
Merhabalarrrr az önce aldık sonucumuzu pozitiffffff yanlız ben hala inanamıyorum tutulmuş durumdayım. Allahım inşlh tamamına erdirsin. Rabbim isteyen herkese En kısa zamanda nasip etsin tek duam. Cok saol canım merak edip sorduğun için. İnşallah seninde iyi haberlerini bekliyorum bakkkkcanım çok merak ediyorum.inşallah mutluluktan unutmuşsundur burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?