- Konu Sahibi muntazaman
bende smear sonucumu dün aldımm temizz çıktıçok şükürr sizinkidee temizz çıkar inşallahhh
temiz çıkmasına çok sevindimmm innşş canım temiz çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende smear sonucumu dün aldımm temizz çıktıçok şükürr sizinkidee temizz çıkar inşallahhh
amin canım benimmtemiz çıkmasına çok sevindimmm innşş canım temiz çıkar
İnşallah sizin adınıza çok sevdindim rabbim yardımcımız olsun çok zor aklımdan beynimden çıkmıyor bu cocuk acaba benim çocuğum bebeğim olacak mıBen ilk adet olduğum andan itibaren hiç düzenli adet göremedim. Hatta daha lise 1deyken ilaçsız adet göremez hale gelmiştim. 6 ay ilaç kullanmasam olmazdı adetim. Sonra ilaçlarımı hep düzenli kullandım ama hiçbir zaman tedaviler bir işe yaramadı. Ulaştığım en son nokta adetime yakın bir iki tane hapı içsem adet oluyordum. O aralar vücudumun ilaca alıştığını düşündüm. Belki de sürekli ilç kullana kullana yumurtalıklarımı tembelleştirmiştim. O zamandan sonra ilacı bıraktım. Soğan suyuna başladım çok işe yaradı. Bir dönem de çörek otu yağı içtim oda adet olmam da çok fayda gösterdi. Hatta öyle ki bir yıla yakın günü gününe hiçbir şey kullanmadan adet olmaya başladım fakat düzenim sonrasında yine bozuldu. Evlendikten sonra en çok aklıma çocuğum olır mu sorusu takıldı. Bir yıl denememize rağmen olmadı. Tedaviye başladım. 2 ay klomen+çatlatma iğnesi kullandık oda olmadı. Ama yumurtam ilaçla güzel büyüyordu hatta 2 3 yumurta oluşuyordu bu iyiydi. Doktorum sonrasında hsg çekti. Tüplerimde bir miktar tıkanıklık varmış filmde açıldı ve sonraki ay gebe kaldım. O ay yine klomen+çatlatma iğnesi kullanmıştım. Diyeceğim o ki hiç korkmayın nasip olunca oluyor. Ben klomen kullanmadan önce yaptığım ovülasyon testlerinde hiç pik bile göremezdim meğerse doğru düzgün büyüyüp çatlamıyormuş yumurtalarım. Ama çok şükür ilaç fayda etti. Baktınız olmuyor gidin doktora çeşit çeşit tedavi var.rabbim nasip ettikten sonra oluyor zaten![]()
Vakti zamanı gelince olucak hiç merak etmeyin. O gün geldiğinde tüm zorlukları unutacaksınızİnşallah sizin adınıza çok sevdindim rabbim yardımcımız olsun çok zor aklımdan beynimden çıkmıyor bu cocuk acaba benim çocuğum bebeğim olacak mı
İnşallahVakti zamanı gelince olucak hiç merak etmeyin. O gün geldiğinde tüm zorlukları unutacaksınız![]()