yarın bnde baslayacagm ve diyete zayflarsam düzelr diye umuyorumGeçen bende gittim doktora yeni öğrendim. Yumurtalık etrafında parmak izi gibi küçük küçük kistler oluyomuş buna deniyomuş. İlaç tedavisi oluyor. Ama polistik ovet olup da çocuğu olan çok kişi var. Ben soğan suyuna başladım. İnşallah işe yarar.
Canım benim arkadaşım liseden beri polikistik over var. şuan 31 yaşında evlendikten 3 ay sonra hamile kaldı valla :) düşünmeyin sakın ya olmazsa diye psikolojik olarak etkilemeyin kendinizi. bende de çikolata kisti vardı alındı üzerine bir sene doğum kontrol hapı da içtim ama bıraktıktan 5 ay sonra hamileydim.. dualarınız kabul olsun allah hepimize evlat bağıışlasınKızlar merhaba 2 gun önce polikistk over oldgmu öğrendm doktr cocugun zor olur dedi nedir bu hastalık bunu olup bebegi olan varmı tedavisi varmı ?
evet düzenli değil ve tuylenme var ..kızlar adetiniz düzenlimi? kilo probleminiz varmı, aşırı tüylenme oluyormu?
ve tedavisi yok diyorlar düğün zamanı zayflamstm o zaman normaldi adet düzenm ama suan 15 kilo aldm yine düzenszleşti işl verrm ve düzelmPolikistik over lafını duygukça sinir krizleri geçicek seviyedeyim su an yıllardır bıktım bu hastalıktan nefret ediyorum nefret öldürmüyo ama süründürüyo sen kiloluysan kilo verince cok büyük ihtimalle geçeçek rahatsızlıgın ama ben gibi zaten zayıf olanlar napcagını bilrmiyor cocuk kpnusuna gelince polikistik overlilerin cocugu oluyor kimisi cok kolay hamile kalabiliyor kimiside cok ugrasabiliyor ama bir şekilde polikistik overlilerin hemen hemen hepsi cocuk sahibi olmus
ozaman tedavi veriyor doktor, bendede var pko, ama bu belirtilerin hiç biri yok, olsada hamileliği %5 etkiler dedi, kafanıza çok takmayınevet düzenli değil ve tuylenme var ..
takmamaya calışıyorm tedaviye baslamadı dogum kontrol vermk istedi kabul etmedm baska hast gdcmozaman tedavi veriyor doktor, bendede var pko, ama bu belirtilerin hiç biri yok, olsada hamileliği %5 etkiler dedi, kafanıza çok takmayın
kafaya takmamak elde değil doktor direk hamile zor kalırsn dedi .. ve tedavisi yok dedi sinir oldumozaman tedavi veriyor doktor, bendede var pko, ama bu belirtilerin hiç biri yok, olsada hamileliği %5 etkiler dedi, kafanıza çok takmayın
Korkma banada temmuzda polıkıstık oversın cocugun zor olur dedı ıkı yıllık evlıydım okadar uzuldumkı anlatamam 2 ay klomen dıye bı yumurta buyutucu ılac var onu ıctım suan 5,5 aylık hamıleyım cok sukurr kafana takma :) ama sogan kuru cok ıyı gelıyo solım mıgden kaldırırsa dene derım . bıde aslan pencesı cayı var onu ıc oda ıyı gelyoKızlar merhaba 2 gun önce polikistk over oldgmu öğrendm doktr cocugun zor olur dedi nedir bu hastalık bunu olup bebegi olan varmı tedavisi varmı ?
Canım sen diyetisyene gitsen bir de endokrin uzmanına gitsen ikisinin desteği ile zayıflasan bak garanti yüzde yüz geçer polikistik overin senin zayıflaman lazım mutlaka bir endokrin uzmanına git gitmediysen endokrin cok bilinen bir alan değiş ülkemizde yeni yeni gelişiyo kimse bilmiyor pek senin endokrin doktorunun takibi tedavisi diyetisyemin de yardımıyla zayıflaman lazım zayıflayıncsıhersey kendiliğinden düzelcekHem pko olup hemde kilolu olmak ne kadar kotu bisi yaa 112 kilo ve pkoyum ama doktor bana bile cocugun olur tedaviyle dedi o yuzden zayif olup pko olanlarin cocugu daha cabuk olur
Dahiliye gttim canim hormon testi vb tahliller yaptilar hersey normal doktorda hareketsizlikten kilo aliyosun o zamm dedi . Diyet listesi yaptilar iste ama zaten ben ole asiri yiyen biri deilim bi kahvaltiyla gunum geciyo diyebilirim ama iste hep evin icindeyim tv karsisinda . Bi temizlik yaparken hareket ediyorum bu ara o kadarCanım sen diyetisyene gitsen bir de endokrin uzmanına gitsen ikisinin desteği ile zayıflasan bak garanti yüzde yüz geçer polikistik overin senin zayıflaman lazım mutlaka bir endokrin uzmanına git gitmediysen endokrin cok bilinen bir alan değiş ülkemizde yeni yeni gelişiyo kimse bilmiyor pek senin endokrin doktorunun takibi tedavisi diyetisyemin de yardımıyla zayıflaman lazım zayıflayıncsıhersey kendiliğinden düzelcek
Kızlar merhaba 2 gun önce polikistk over oldgmu öğrendm doktr cocugun zor olur dedi nedir bu hastalık bunu olup bebegi olan varmı tedavisi varmı ?
Canım bende senle aynı durumdayım kilo problemim hiç olmadı 166 boy 59 kiloyum adet duzensizligim oluyordu kendi çapımda ugrasarak düzene oturrtum 33 günde falan oluyorum artık şükür kurtuldum yasmindenPolikistik over lafını duygukça sinir krizleri geçicek seviyedeyim su an yıllardır bıktım bu hastalıktan nefret ediyorum nefret öldürmüyo ama süründürüyo sen kiloluysan kilo verince cok büyük ihtimalle geçeçek rahatsızlıgın ama ben gibi zaten zayıf olanlar napcagını bilrmiyor cocuk kpnusuna gelince polikistik overlilerin cocugu oluyor kimisi cok kolay hamile kalabiliyor kimiside cok ugrasabiliyor ama bir şekilde polikistik overlilerin hemen hemen hepsi cocuk sahibi olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?