polikstik over ...

Baya sansliymissin herkez senin kadar sansli degil bende bir bucuk yildir deniyorum olmadi 6 aydirda tedavi goruyorum insallah bir gun bende anne olucam
Insallah canm sen de bebişine tez zamanda kavuşursun. Eşimden boşanmayi dusundugum zamanda hamile kaldm gercekten cok kotu oldum. Kaynanam olacak yuzunden evmzde huzur yok . Ev kendmzn kiraya gdelm dedm odeyemem dedi haklida. Ama surekli huzurumuzu bozup kavga ckartiyor. Rabbmn demekki var bir bildigi de bu mucizemi verdi bana diyorum.

Baya zor gunler gecirmissin cok sukur bizimkiler birsey demiyo esimde birsey demiyo ama ben cok istiyorumm esimi baba yapmadan olmek istemiyorum

Baya zor gunler gecirmissin cok sukur bizimkiler birsey demiyo esimde birsey demiyo ama ben cok istiyorumm esimi baba yapmadan olmek istemiyorum
Ne ölmesinden bahsediyosun canm oyle deme dua et . Yurekten ettiğin hic bir dua geri cevrilmez bunu unutma. Rabbim zamanini bekloyordur hersey bahane.

Merhaba Arkadaşlar,

Bende polistik overim regli olmam ilaçsız. ocak ayından beri doktora gidiyorum klomenle büyümedi, femarayla büyüdüler. Haziran ayında hsg çekildim ve ani bir kararla aşılma oldum ama malesef tutmadı. Ara verdim şimdilik ikinci aşılamada yumurtalarım iğneyle büyütülecek. Ne zaman iyi hissedersem kendimi o zaman gideceğim doktora. Doktorumda aşılamada sansın %10-15 dei istersen acı çekmeyeyim diyorsan direk tüp bebek yapalım kararı sen ver dedi %60 mış ondada sanş ama fiyatı 10 bin TL ancak kredi çekerek karşılayabilirim zaten. Ayrıca MS hastasıyım zaten kullandığım iğneler var ömür boyuda kullanacağım atak geçirmemişken hamile kalmayıda istiyorum allahın izniyle.

Şimdi kararsızlığım şu ki aşıla mı tüp bebek mi?

Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kimsenin kucağı boş kalmasın.

Kızlar merhaba 2 gun önce polikistk over oldgmu öğrendm doktr cocugun zor olur dedi nedir bu hastalık bunu olup bebegi olan varmı tedavisi varmı ?

Polikistik over her ay düzenli bir şekilde gelişip çatlaması gereken yumurtaların, fazla sayıda gelişmeye çalışıp başarısız olup yeterli ebatlara ulaşmadığı içinde çatlamadığı ve kiste dönüştüğü hastalığa denilebilir diyebilirim. Bazılarınında hiç yumurtası oluşmayabilir..
Şimdi şöyle, hamile kalmak için bize ne gerekiyor ? Kaliteli ve yeterli ebatlarda büyümüş çatlayan bir yumurta, bunuda çok basit ilaçlarla elde edebilirsin doktorun yumurta geliştirici ilaçlar verir ama durumuna bağlı. Yani çocuğun zor olur dediyse senin ki ileri bir evre olabilir. Mesela düzenli adet olur musun ? Düzenli yumurta oluşumu için düzenli adet görmek gerekir..

Kızlar bir süre önce rahim filmi çekildim doktor gayet sağlıklı yumuraklarin ddi geçen ay farklı bu doktora gittim polikstiksin ddi anlamadım bu isi

canım bende iki kez 15 gün uyguladım ama olmayınca bıraktım çünkü yumurta büyütücü ilaçlar kullandığımndan

Normalde pko olan her 7 kadından sadece 1 tanesi tedavi olmadan hamile kalabilirmis baş belası bir hastalık ve bana göre en etkili tedavi soğan Kuru. Ben yaptığım ay hamile kaldım oglumda. Ve şimdi ikinci kez pozitifi gördüm bugün. Yine geçtiğimiz ay soğan kürünü yaptım. Tavsiye ederim kızlar. Bu arada bende pko luyum.

Çok sevindim canım ya allah bizede nasip etsin ınş siz böyle şeyler yazdıkça umut oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…