polikstik over ...

bende küçük küçük folikül kistler çıktı ama hrmon bozukluğu yok pkomuyum

Bu kistler zaman zaman gorunup kaybolabiliyor mu ? Taktim kafayi bugun buna acaba gercekten pko muyum diye
On yil once kucuk kucuk kistlerin var diyip beni pko lusun diye yolladilar on yil sonra basa bi hastanede ultrasyona girdigimde temiz cikiyorum kist fln gorunmuyor anlamiyorum kist var mi yok mu ? Biri bilgilendirsin ltf beni kizlar

Bende merak edyorum olup olmadgmi

Evet canim bu kistler kayboluyo bende pcoluyum kendimi bildim bileli 6 ay oncesi sag yumurtaligimfa bir kistin oldugu gozlemlendi adet oldugunde buyurse alicaz dedi doktor sonra adette buyumedi kuculmedide 2 ay sonra tekrar gittim doktora hop yok olmuss

Bana pco falan denmedi birşey yok devlet anlamadım niye böyle kiloluyum ondanm mi olamiyorum

Allah Allah cok ilginc yaaa bende ilk teshis yanlis demekki diye sevinmistim simd ben pkoluyum o zaman
Ama adetlerim evlenene kadar hep duzenliydi hic killanmam ve kilo problemim de olmadi offf cikmazin icinde boguluyorum o degil yasim 30 oldu pko yu ciddiye alip tedavide olmadim o zamanlar cocuk aklim vardi.. Doktora gitmeye de korkuyorum kotu seyler soyleyecek diye

Bana pco falan denmedi birşey yok devlet anlamadım niye böyle kiloluyum ondanm mi olamiyorum
Adet mi olamiyorsun banada bir kac hastane pcosun dedi bir kac hastane tam. Pco diemem dedi. Ama duzensiz adet oluyorum tuylenmem var ve yumurtlamam olmuyo

Bazilarinin sadece hormonlarinda cikiyo pco benimde kilo problemim yok tuylenmem var ve adet duzensizligim var. Bence ciddiye almalisin cocugun var mi

Adet mi olamiyorsun banada bir kac hastane pcosun dedi bir kac hastane tam. Pco diemem dedi. Ama duzensiz adet oluyorum tuylenmem var ve yumurtlamam olmuyo
17 yaşındayım kendini bildim bileli düzensiz tuylenmem var gittim ultrason vakti milimetrik folikul kistler çıktı sonra hormon testi yaptı hersey normal cikti sorun yok dedi kilo ver dedi her ay olcaksin diye bir kaide yok dedi

Ahhh o doktorun bennn taaa.... Bende senin yaslarindayken gittim banada ayni seyi dedi simdi 1 bucuk yildir cocuk sahibi olmak icin ugrasiyorummm her ay adet olmazsan nasil cocuk sahibi olcaksin yada yumurtan buyumezse nasil olcak bu is bence iyi bir doktora git

Bende 15 16 yaslarinda senede iki kez falan hasta oluyordum simdi daha duzenli

Şimdi diyete girdim sogan suyuyla geçen ay oldum ama devam edemedim suya bu ay olmadim şimdi 4 gündür tekrar başladım bakalım biraz zayiflayinca gitmek istyorum doktora ama geç mi olur bilmiyorum

Şimdi diyete girdim sogan suyuyla geçen ay oldum ama devam edemedim suya bu ay olmadim şimdi 4 gündür tekrar başladım bakalım biraz zayiflayinca gitmek istyorum doktora ama geç mi olur bilmiyorum
Hayit suyunuda kullan

Kızlar merhaba 2 gun önce polikistk over oldgmu öğrendm doktr cocugun zor olur dedi nedir bu hastalık bunu olup bebegi olan varmı tedavisi varmı ?
Polikistik over hastasiyim ilk cocugum 2 ayda tedaviyle oldu şimdiki hamileligim kazara oldu ve hic bir tedavi almadan..

Polikistik over hastasiyim ilk cocugum 2 ayda tedaviyle oldu şimdiki hamileligim kazara oldu ve hic bir tedavi almadan..
Baya sansliymissin herkez senin kadar sansli degil bende bir bucuk yildir deniyorum olmadi 6 aydirda tedavi goruyorum insallah bir gun bende anne olucam

canım sen soğanı kabuğuylamı kaynattın ve kaç ay uyguladın
Bekarken adet olamayınca uygulardım 15 gün. Evlendim cocuğım olmadı yine 15 gün uyguladım öğlen ve akşam yemeklerinden 10 dakka önce içtim. Dış kabuğunu soyuyorum canım. İbrahim saraçoğlu videoları var orda gösteriyor yapılışını izlemeni tavsiye ederim ben ona görw yaptım

bu PCO dediğimiz olay her 3 kadından 1'inde var zaten ve çocuk olmasına şöyle engel olur, şayet bu kistler hormon bozukluğuna ve adet düzensizliğine neden oluyosa yumurtlama dönemin dengesizleşeceği için çocuk olma süreci uzayabilir denk gelme olasılığı düşer. Ama tedavisi çok basit bi hormon tedavisidir ve başvuran hastaların %99unun çocuğu olur panik yapmaya gerek yok.

NOT: Bende de bu kistciklerden var gül gibi geçinip gidiyoruz

Baya sansliymissin herkez senin kadar sansli degil bende bir bucuk yildir deniyorum olmadi 6 aydirda tedavi goruyorum insallah bir gun bende anne olucam

Canım sana hangi tedaviler uygulandı yumurta geliştirici iğne kullandın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…