polikstik over ...

Canım bende senle aynı durumdayım kilo problemim hiç olmadı 166 boy 59 kiloyum adet duzensizligim oluyordu kendi çapımda ugrasarak düzene oturrtum 33 günde falan oluyorum artık şükür kurtuldum yasminden
Canım neler yaptın da düzeldi nolur banada yardım et paylasırmısın benimle

Kızlar merhaba 2 gun önce polikistk over oldgmu öğrendm doktr cocugun zor olur dedi nedir bu hastalık bunu olup bebegi olan varmı tedavisi varmı ?
bende pkoluyum ve hamile kalan çok. yumurta oluşumu için ilaç kullanıyorum doktor önerisi ile sonrada yumurta takibine gidiyorum.
pko da adet düzensizliği oluyormuş ama bende adet düzensizliği yok. tüylenme sivilcelenme, kilo verememe ve saç dökülmesi var Rabbim inşallah nasip eder hepimize

Canım neler yaptın da düzeldi nolur banada yardım et paylasırmısın benimle
İnşallah yardımcı olurum canım ben yasmini evlenmeden once kullanmaya başladım evlendikten 10 ay sonra bıraktım 2 ay adet görmedim Dr olabilir hapı bırakınca dedi tarlusal verdi adet gördüm sonraki ay gene gördüm ama sonra 2 ay görmedim bende sogan kürü yaptım tam 15.gün adetim gelmeye başladı başlayınca her gün sabah akşam çok tok olmamak şartıyla bal tarçın çörekotu karışımı yedim 1er çay kaşığı adetimin başından 14.güne kadar aynı sürede günde 1 fincan adaçayı içtim sogan kurunu tekrarlamadim ama bal tarcin corekotunu ve adacayina devam ediyorum bu şekilde adetim 1 veya 2 gun oynuyo 33 günde falan geliyor inşallah sana da şifa olur seninde düzene girer canım bu bi hastalık değil diyor doktorlar madem öyle bende ilaç kullanmak yerine doğal yoldan düzene sokayım istedim inşallah sana da faydali olur düzenli kullanırsanfaydasını görürsün Allahın izniyle...

Kızlar merhaba 2 gun önce polikistk over oldgmu öğrendm doktr cocugun zor olur dedi nedir bu hastalık bunu olup bebegi olan varmı tedavisi varmı ?
Tabi ki bebeği olan insanlar var, iyi bir tedavi ile mümkün. Arzu edersen sana iyi bir doktor önerebilirim bu konuda.

Arkadaşlar pco'luların çocugu olmaz gibi sözleri ciddiye almayın. Öncelikle kilonuzu kontrol altına alın. Beslenmenize dikkat edin, zayıflık çok büyük avantaj bu tip hastalarda. Kıllanma, tüğlenme yaş ilerledikçe artan bir şikayet ama bunu için de epilasyona gidiyorum şahsen. Ben de yıllarca bir çok doktora gittim bunun için ama gördüm ki her doktorun bu hastalıkla alakalı yeterli bilgiye sahip değil. Size sadece kadın doğum kontrol hapı yazıp çözüme odaklanmak yerine geçici tedaviler sunuyorlar. Bu sebeple iyi bir doktor bulmanız ve sözünden çıkmamanızı tavsiye ederim. Ayrıca sporu da hayatınıza dahil etmenizde fayda var

Merhabalar..
Bende kendimi bildim bileli pco hastasiyim
Kilo vermek zor aşırı tüylenme var sivilce tedavisi gördüm uzunca bi süre. Kullanmadığım doğum kontrol ilacı kalmadı hormon tedavisi adı altında.

9 aylık evliyim. Eğlendiğim zaman ilacı kullanmayı bırakmıştım çocuk istiyodum çünkü..
Ancak uzunca bi süre olması hatta adet düzensizliğin baş gösterdi.

Tesadüf eseri internette bi macun gördüm. Artık o kadar umudum kalmamıştı ki denemekten zarar çıkmaz diye düşündüm aldım

Macunu kullanmaya başladıktan 15 gün sonra falan tüylenme azaldi sivilce izlerimin bile rengi açıldı.

Çocuğum olmasa bile sırf bunlar yüzünden kullanmaya devam etmeye karar verdim .

2. Ayda hamile olduğunu öğrendim. Pco o kadar üzdü ki beni bu zamana kadar suanki mutlulugum paha biçilemez.
Reklâm yapma amacım kesinlikle yok sadece sebep olacaksak eğer herkes mutlu olsun istiyorum çünkü ne yaşadığını bende biliyorum.

Rabbim isteyen herkesin kucağına hayırlı evlat nasip etsin insallah

Bende de vardı soğan kürünü uyguladım ve geçti

Ben soğan kürünü uygulamıştım işe yaradı

Kızlar bende 3 yıl önce öğrendim pko olduğumu. Tüylenme, adet olamama ve kilo alma ve bebek olmaması sorunları yaşadım neler çektim Allah bilir... ama şifayı soğan küründe buldum. Çok dikkatli dosdoğru bi şekilde uyguladım bana çözüm oldu.. herkese tavsiye ederim.. bana ilaçlar kar etmedi..

Canım kullandığın gün sayısını yazar mısın sadece bir ay mı kullandın ? Gebe kaldın mı ?

Canım sen ne durumdasın şu an ben de zayıf ve pcoluyum çocuk sahibi olamıyorum

canım sen soğanı kabuğuylamı kaynattın ve kaç ay uyguladın

Kızlar allah nasip ederse hepsi olur bndede PKO var soqan suyu na başladım buqun 7.gunum ınş herkes için hayırlısı olur ama bende çok duydum polikisti olupta hamile kalanlari

Kizlar pko ' lu olup duzenli adet goren var mi ? Bana yaklasik on yil once pko olabilirsin demisti ama ne killanmam vardi ne kilo problemim nede adet duzensizligim.. Sadece ultrasyonda kist gorunmustu..
Aradan on yil gecti gecen sene tum ultrasyona girdim karnima yumurtaliga da baktilar kist cikmadi. Hatta israrla sordum doktora kist yokmu ama vardi diye o da hayir yok dedi.
Bu pko kistleri her daim duruyormu yoksa bir gorunup bir yok olabiliyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…