Kilo problemim olmadı tüylenme aşırı olmasada var adetimi yeni düzene sokuyorum inşallah isterseniz paylasabilirim adet düzensizliği için neler yaptığımı kızlarevet düzenli değil ve tuylenme var ..
Canım neler yaptın da düzeldi nolur banada yardım et paylasırmısın benimleCanım bende senle aynı durumdayım kilo problemim hiç olmadı 166 boy 59 kiloyum adet duzensizligim oluyordu kendi çapımda ugrasarak düzene oturrtum 33 günde falan oluyorum artık şükür kurtuldum yasminden
bende pkoluyum ve hamile kalan çok. yumurta oluşumu için ilaç kullanıyorum doktor önerisi ile sonrada yumurta takibine gidiyorum.Kızlar merhaba 2 gun önce polikistk over oldgmu öğrendm doktr cocugun zor olur dedi nedir bu hastalık bunu olup bebegi olan varmı tedavisi varmı ?
İnşallah yardımcı olurum canım ben yasmini evlenmeden once kullanmaya başladım evlendikten 10 ay sonra bıraktım 2 ay adet görmedim Dr olabilir hapı bırakınca dedi tarlusal verdi adet gördüm sonraki ay gene gördüm ama sonra 2 ay görmedim bende sogan kürü yaptım tam 15.gün adetim gelmeye başladı başlayınca her gün sabah akşam çok tok olmamak şartıyla bal tarçın çörekotu karışımı yedim 1er çay kaşığı adetimin başından 14.güne kadar aynı sürede günde 1 fincan adaçayı içtim sogan kurunu tekrarlamadim ama bal tarcin corekotunu ve adacayina devam ediyorum bu şekilde adetim 1 veya 2 gun oynuyo 33 günde falan geliyor inşallah sana da şifa olur seninde düzene girer canım bu bi hastalık değil diyor doktorlar madem öyle bende ilaç kullanmak yerine doğal yoldan düzene sokayım istedim inşallah sana da faydali olur düzenli kullanırsanfaydasını görürsün Allahın izniyle...Canım neler yaptın da düzeldi nolur banada yardım et paylasırmısın benimle
Tabi ki bebeği olan insanlar var, iyi bir tedavi ile mümkün. Arzu edersen sana iyi bir doktor önerebilirim bu konuda.Kızlar merhaba 2 gun önce polikistk over oldgmu öğrendm doktr cocugun zor olur dedi nedir bu hastalık bunu olup bebegi olan varmı tedavisi varmı ?
Bende de vardı soğan kürünü uyguladım ve geçtiKızlar merhaba 2 gun önce polikistk over oldgmu öğrendm doktr cocugun zor olur dedi nedir bu hastalık bunu olup bebegi olan varmı tedavisi varmı ?
Ben soğan kürünü uygulamıştım işe yaradıGeçen bende gittim doktora yeni öğrendim. Yumurtalık etrafında parmak izi gibi küçük küçük kistler oluyomuş buna deniyomuş. İlaç tedavisi oluyor. Ama polistik ovet olup da çocuğu olan çok kişi var. Ben soğan suyuna başladım. İnşallah işe yarar.
Düzenli değil tuylenme var demiştiniz hormonlariniz bozuk mu çıktı testteevet düzenli değil ve tuylenme var ..
Kızlar bende 3 yıl önce öğrendim pko olduğumu. Tüylenme, adet olamama ve kilo alma ve bebek olmaması sorunları yaşadım neler çektim Allah bilir... ama şifayı soğan küründe buldum. Çok dikkatli dosdoğru bi şekilde uyguladım bana çözüm oldu.. herkese tavsiye ederim.. bana ilaçlar kar etmedi..
Polikistik over lafını duygukça sinir krizleri geçicek seviyedeyim su an yıllardır bıktım bu hastalıktan nefret ediyorum nefret öldürmüyo ama süründürüyo sen kiloluysan kilo verince cok büyük ihtimalle geçeçek rahatsızlıgın ama ben gibi zaten zayıf olanlar napcagını bilrmiyor cocuk kpnusuna gelince polikistik overlilerin cocugu oluyor kimisi cok kolay hamile kalabiliyor kimiside cok ugrasabiliyor ama bir şekilde polikistik overlilerin hemen hemen hepsi cocuk sahibi olmus
canım sen soğanı kabuğuylamı kaynattın ve kaç ay uyguladınKızlar bende 3 yıl önce öğrendim pko olduğumu. Tüylenme, adet olamama ve kilo alma ve bebek olmaması sorunları yaşadım neler çektim Allah bilir... ama şifayı soğan küründe buldum. Çok dikkatli dosdoğru bi şekilde uyguladım bana çözüm oldu.. herkese tavsiye ederim.. bana ilaçlar kar etmedi..
evet canımPko olanların hormonları bozuk mu oluyor ?
bende küçük küçük folikül kistler çıktı ama hrmon bozukluğu yok pkomuyumevet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?