Benim 1.5 cm en büyük ama işlem sırasında küçük küçük bir sürü vardı dedi hepsini temizlemiş , işlem sonrasında bi kaç gün kanamam oldu ama leke tarzında ara ara kasık ağrım oldu adetlerimde 2 aydır kahverengi lekenme olmadı direkt söküldü adetlerim ağrısız artık baya faydası oldu bana6×7 diye yazıyor raporda dr konuşamadık yüz yüze küçük dedi tam olarak şu boyutta denmedi sizin
Peki adet düzensizliğiniz var mıydı? Çoğu kişi düzensizlik fazla kanama ağrılı adet vs bir çok şikayet saymış bu ameliyat sonrası hepsi geçti diyolar. Bnmde bu sandıklarımin hepsi var bnde aldırdıktan sonra bu şikayetler azalır mıBenim 1.5 cm en büyük ama işlem sırasında küçük küçük bir sürü vardı dedi hepsini temizlemiş , işlem sonrasında bi kaç gün kanamam oldu ama leke tarzında ara ara kasık ağrım oldu adetlerimde 2 aydır kahverengi lekenme olmadı direkt söküldü adetlerim ağrısız artık baya faydası oldu bana
Adet düzensizliğim , ara kanamam yoktu ama ilişki sonrası lekelenmem oluyordu ilişki esnasında ağrım oluyordu çok pıhtılı adet görüyordum bunların hepsi geçti ben bunlar normal sanıyordum ama polip yapıyormuşPeki adet düzensizliğiniz var mıydı? Çoğu kişi düzensizlik fazla kanama ağrılı adet vs bir çok şikayet saymış bu ameliyat sonrası hepsi geçti diyolar. Bnmde bu sandıklarımin hepsi var bnde aldırdıktan sonra bu şikayetler azalır mı
Bugün ameliyat oldum çok şükür güzel geçti. Polipin boyutu 8mm idi. Bu ameliyat sınrasında de rahmime çizik aytı 20 gün sonra transfer olunca bebek daha iyi tutunurmuşAdet düzensizliğim , ara kanamam yoktu ama ilişki sonrası lekelenmem oluyordu ilişki esnasında ağrım oluyordu çok pıhtılı adet görüyordum bunların hepsi geçti ben bunlar normal sanıyordum ama polip yapıyormuş
Geçmiş olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallahBugün ameliyat oldum çok şükür güzel geçti. Polipin boyutu 8mm idi. Bu ameliyat sınrasında de rahmime çizik aytı 20 gün sonra transfer olunca bebek daha iyi tutunurmuş
Ben bulunduğum şehirde araştırma hastanesinde yaptırdım ücretsiz olarak ve anestezi ileFiyat bilgisi paylaşır mısınız özelde mi devlette mi yaptınız
Anladım. Özelde tedavi gördüğüm için doktorumun kontrolünden çıkmak istemedim açıkçası. Ekstra vakit kaybetmek istemedimBen bulunduğum şehirde araştırma hastanesinde yaptırdım ücretsiz olarak ve anestezi ile
Aslında devlette olacaktımFiyat bilgisi paylaşır mısınız özelde mi devlette mi yaptınız
Bn evime yeni geldim şehir dışıydı malum.kusura bakmayın yeni görüyorum sorunuzu siz nasılsınız transfrw oldunuzmu hangi sehirdesiniz.Bnde bugün öğrendim polip olduğunu haftaya ameliyat olucak ondan sonra transfer olucak.
Çok geçmiş olsun gerçekten insan doktoruna denk gelene kadar herşey. Bnde acıbadem de ameliyat oldum istanbul da yaşiyorum. Transfer için adeti bekliyorduk bugün oldum. Çarşamba kontrole gidicem ona göre transfer tarihi belirleyecek doktorum. Siz nerde yaşiyorsunuz.Bn evime yeni geldim şehir dışıydı malum.kusura bakmayın yeni görüyorum sorunuzu siz nasılsınız transfrw oldunuzmu hangi sehirdesiniz.
Bn tüp bbk içinde sanırım özele gideceğim sevlette bi oturtamadım düzeni yaş da gidiyor
Ben ankaradayımÇok geçmiş olsun gerçekten insan doktoruna denk gelene kadar herşey. Bnde acıbadem de ameliyat oldum istanbul da yaşiyorum. Transfer için adeti bekliyorduk bugün oldum. Çarşamba kontrole gidicem ona göre transfer tarihi belirleyecek doktorum. Siz nerde yaşiyorsunuz.
Aslında bilkent te Ali Bey için gittim tüp bebek bölümüne ama cerrahi müdahaleyi yapmıorlar o bölümdekiler arkadaşım die sevgi hanıma yönlendirdi ama çileden çıkardı beni yani tamamen maddiyata bağlı hareketler sergiledi .Çok geçmiş olsun gerçekten insan doktoruna denk gelene kadar herşey. Bnde acıbadem de ameliyat oldum istanbul da yaşiyorum. Transfer için adeti bekliyorduk bugün oldum. Çarşamba kontrole gidicem ona göre transfer tarihi belirleyecek doktorum. Siz nerde yaşiyorsunuz.
İstanbul'a gelme şansınız varsa prof. Dr. Cem fıçıcıoğlu ile tedaviye başlayın derim acıbadem kozyatağı hastanesi. Bu ay içinde olumlu bi sonuç alırsam inşallah kusursuz size önerebileceğim en iyi Dr ve ekibi. Fiyat olarak da uygun bence. İki aşılama devlette yaptırdım tutmadı tüp bebek ilk defa denedim. İnşallah güzel sonuç alırızBen ankaradayım
Buradaki acıbademden çok iyi yorumlar almıyorum malesef.
İstanbul a geldik ama elzem di o
Ama tüp bebek tedavisine nerede başlarız bilmiyorum.
Medicana ya gidiyordum doktorum ayrışdı sürwkli yer değiştirdi birde alanı daha çok vajinal estetiğe döndürdğ osbeple bir ordayım bir burda yani.
Anatolia y ı tavsiye etti gökhan boyraz ama o sürekli para muhabbetleri çok iğreti etti gidermiyim bilemiyorum.
İşiniz rasgitsin inşAllah ilk mi demiştiniz bu.
Dr çok önemli maddi manevi kayıp oluyor yıpranmayı demiyorum bile.Aslında bilkent te Ali Bey için gittim tüp bebek bölümüne ama cerrahi müdahaleyi yapmıorlar o bölümdekiler arkadaşım die sevgi hanıma yönlendirdi ama çileden çıkardı beni yani tamamen maddiyata bağlı hareketler sergiledi .
Bnde öğretmenim ama bana gelen ne öğrenciye ne de veliye maddesel davranmıyorum aklım almıyor.
Kuaura bakmayın tekrar hatırlayınca bi heyheylendim
Malesef sürekli gitgel yapacak durumda değilim manen.İstanbul'a gelme şansınız varsa prof. Dr. Cem fıçıcıoğlu ile tedaviye başlayın derim acıbadem kozyatağı hastanesi. Bu ay içinde olumlu bi sonuç alırsam inşallah kusursuz size önerebileceğim en iyi Dr ve ekibi. Fiyat olarak da uygun bence. İki aşılama devlette yaptırdım tutmadı tüp bebek ilk defa denedim. İnşallah güzel sonuç alırız
Bn sosyal medyada en ünlü olan isimleri düşünüyordum ön görüşmeye gittik gayet iyi karşılandık vs fakat fiyat uçuk çıktı. Malzeme olarak şuan tedavi gördüğüm hastanedeki malzemeleri kullanıyorlarmış ve bunun parasını bizden çıkarcaklardı. Eşim acıbadem deki hastanenin asansör teknisyeni sık sık gidiyorum güzel yer vs dedi tesadüfen gittik bn bi ön görüşme nolcak ama kensinlikle bu olacak gözüyle bakmıyordum. Nasip rüzgarı işte adamla tanuştık tamm dedik bu olacak dedik hem fiyat iyi hmde eşim orada çalıktıgı için ufak bi indirim de yaptılar. İlaçlarla beraber ve hsg, ameliyat ücreti de dahil dersem bi 200 binden biraz fazla tuttu galiba yuvarlama olarak söylüyorum. Ondan sonraki süreçte nasıl olur bilememMalesef sürekli gitgel yapacak durumda değilim manen.
Acıbademde nakdr tuttu şimdilik fiyatlar.
Umarım hep sorunsuz şekilde ilerlerbiz tatilden önce bi konuşacağız luan adetliyim zaten geçti yani pcos var bide artık aralıklarda uzamaya başladı.
Tatil öncesi bi konuşucaz ilk etapta bakalım. İlk de karar vermekte zor oluyormuş sanırım.orada yılllaa4 önce bi deniz hanım vardı 10 sene bebeği olmayan kuzenimin doktoru şuan yok ama oradan biliyorum çok kalitelileri seçiorlar herzamn .
Şimdi 5 çocuğu var sonrakiler kendiliğinden
Sizin tedavi geçmişiniz nedir.Malesef sürekli gitgel yapacak durumda değilim manen.
Acıbademde nakdr tuttu şimdilik fiyatlar.
Umarım hep sorunsuz şekilde ilerlerbiz tatilden önce bi konuşacağız luan adetliyim zaten geçti yani pcos var bide artık aralıklarda uzamaya başladı.
Tatil öncesi bi konuşucaz ilk etapta bakalım. İlk de karar vermekte zor oluyormuş sanırım.orada yılllaa4 önce bi deniz hanım vardı 10 sene bebeği olmayan kuzenimin doktoru şuan yok ama oradan biliyorum çok kalitelileri seçiorlar herzamn .
Şimdi 5 çocuğu var sonrakiler kendiliğinden
Çok iyi tutmuş çünkü bi tanıdğım izmitte biyerde ocaktan önce 150 ye anlaştı ama jiç yuumurta gelişmedi herseferinde 50ser 50ser verdi üzerinede şimdi fonksiyonelciyle devam ediyorlarmış.ben birde şeydeyimBn sosyal medyada en ünlü olan isimleri düşünüyordum ön görüşmeye gittik gayet iyi karşılandık vs fakat fiyat uçuk çıktı. Malzeme olarak şuan tedavi gördüğüm hastanedeki malzemeleri kullanıyorlarmış ve bunun parasını bizden çıkarcaklardı. Eşim acıbadem deki hastanenin asansör teknisyeni sık sık gidiyorum güzel yer vs dedi tesadüfen gittik bn bi ön görüşme nolcak ama kensinlikle bu olacak gözüyle bakmıyordum. Nasip rüzgarı işte adamla tanuştık tamm dedik bu olacak dedik hem fiyat iyi hmde eşim orada çalıktıgı için ufak bi indirim de yaptılar. İlaçlarla beraber ve hsg, ameliyat ücreti de dahil dersem bi 200 binden biraz fazla tuttu galiba yuvarlama olarak söylüyorum. Ondan sonraki süreçte nasıl olur bilemem
Bnm ki ilk doktora gidişimSizin tedavi geçmişiniz nedir.
Merhaba, bu ameliyatı kendisi yapması konusunda ısrarcı oluyor mu doktor? Bu ameliyatı dışarda olup sürece devam edilebilir mi?Anladım. Özelde tedavi gördüğüm için doktorumun kontrolünden çıkmak istemedim açıkçası. Ekstra vakit kaybetmek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?