Fiyat bilgisi paylaşır mısınız özelde mi devlette mi yaptınızÇok duydum olanları bende 35im deyim ve haftaya polip ameliyatı olacağım .
Umarım güzel sonuçlar alırız ve yazarız burayada hamile olduğumuzu
Ben Nisan ayında özelde oldum 100 bin ödedik sadece ameliyat ücretiFiyat bilgisi paylaşır mısınız özelde mi devlette mi yaptınız
Bnde özelde yaptırcam 48 bin istedilerBen Nisan ayında özelde oldum 100 bin ödedik sadece ameliyat ücreti
Benim gittiğim hoca prof birde yurt dışında yaşadığım için Türkiye’de geçerli bi sigortam yok ondan sanırım yüksek ödedikBnde özelde yaptırcam 48 bin istediler
Bnmde prof. Sigorta karşılamıyor bnmkide. Nerde tedavi gördünüz acabaBenim gittiğim hoca prof birde yurt dışında yaşadığım için Türkiye’de geçerli bi sigortam yok ondan sanırım yüksek ödedik
Konya medicanaBnmde prof. Sigorta karşılamıyor bnmkide. Nerde tedavi gördünüz acaba
Bnm ameliyatı tüp bebek tedavisi gördüğüm dr yapacak ondan dolayı indirimli olmuş olabilir belkideBenim gittiğim hoca prof birde yurt dışında yaşadığım için Türkiye’de geçerli bi sigortam yok ondan sanırım yüksek ödedik
Bnmde ist Acıbadem'deKonya medicana
İşlem çok kolay genel anestezi veriyorlar bi kaç saat içinde çıkartıyorlar ağrı kesici iğne ve serum taktılar bana birde yemek yedimBnm ameliyatı tüp bebek tedavisi gördüğüm dr yapacak ondan dolayı indirimli olmuş olabilir belkide
Biz biraz kandırıldık sanırım sigortalı fiyatı 64 ben sigortasız 100 bin istedilerBnmde ist Acıbadem'de
Neyse sağlık olsun. Anestezi yaptıkları için kolay oluyor.Konya medicana
Evet inşallah güzel sonuçlar alırızNeyse sağlık olsun. Anestezi yaptıkları için kolay oluyor.
6×7 diye yazıyor raporda dr konuşamadık yüz yüze küçük dedi tam olarak şu boyutta denmedi sizinEvet inşallah güzel sonuçlar alırızpolip boyutunuz ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?