gülem ve espoir_fr hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz
Bende bebek için ugraşanlardanım dr.lar sebebsiz diyorlar son gittigimde laparoskopi yaptırmak istedim muayene yaptı o işleme gerek görmedi...Sizlerde ne türlü şikayetler vardı ne biliyim agrı akıntı oluyormu yapışıklık yada polip herhangi rahatsızlık yapıyormuydu
Bilgileriniz için çokk teşekkür ederim kızlar dediginiz şikayetler bende yok belki o yüzden gerek görmedi dr. Adetimin ilk günü biraz agrı olur sanki tuvelete sıkışmış hissi gibi ama sonra geçiyor muayenede de hiç kist falan görmedim demişti lekede olmuyor demek ondan yapmak istemedi offfffffff ya sinir herşey yoluda gözüküyor ama elde bişey yokkk
gülem cim inşallah bu ay gülen sen olursun aşılaman hayırlı olsun ve inşallah pozitif olsun canım
amin diyorum ama olacağına hiç ihtimal veremiyorum:) yinede sağol..sıkıntıların yoksa sorun etme.doktor bulmak zor ama güvenmekte lazım..vardır bi bildiği..ben kronik bi vakaydım..Allah dermansız dert vermesin,beklemeye alıştık nasılsa,olacağı zaman olsun:)
öyle deme canım benim nasibinde var ise olur o yada bu bahane bence benim bir arkadaşım tüpünün biri tıkalıydı myom polip gibi şeyler ne ararsan vardı onda ayrıca adetin 3. günü yapılan test degerleri de iyi çıkmamıştı dr lar tüp diyordu ama ondada şans azdı tedavilere ara verdiler bıkmıştı çünkü dr kapısından sonra ne mi oldu hiç beklemedigi anda hamile kaldı şimdi 3 yaşında çocugu....... oluverir bir anda sen bile inanamazsın verecek Rabbim degilmi zaten yeterki istemesini bilelim
geçmiş olsun..bende de laparoskopi sırasında histeroskopiye geçilmiş ve o zaman polipler çıkmış.almışlar.doktor herşeyi normal hale getirdim dedi.bugünde aşılama yapıldı.farkedilmesi iyi olmuş,tüp bebek başlanıpta maddi manevi zarara uğradıktan sonra ortaya çıkması daha kötü olurdu.benim eşiminde %3 tü morfoloji.ama sayı 100 milyon çıktı.morfoloji değişkenmiş hakkaten..labaratuarda önemli tabii..
merhaba gulem
asilaman baslamis hayirli olur insallah
ne zaman belli olucak hamile olup olmadigin ?
canım sağol..24 ü adet günüm..hiçbişey hissetmiyorum:) heycan gibi:) hayırlısı..haber veririm sonucu,ama olmayacak gibi geliyo...
iki hafta sonra insallah iyi haberini alirim
sen pozitif düsÜn ki pozitif sonuç alasin
simdiden olmayacak deme kendini sartlandirirsan olmayacak diye o zaman gerçekten olmaz.
Bende dün adet oldum sanci öncekine bakarak biraz daha azdi sogan kürÜ faydasini gÖstermis midir ?
ağrısız geçirmene sevindim.e biraz havalarında etkisi var.kışın ister istemez üşütülüyo.soğan kürününde etkili olduğunu söylüyolar ama..ben hiç denemedim kür falan..canım sonucumu bekleyip göreceğiz.aşılama yapıldığını unutuyorum bile:)
selam gulem nasilsin ?
Benim adetim bitti bir ay sonra benim laparoskopi ve kürtaj günüm.
Sogan kûrünün faydasi olup olmadigindan bilmiyorum.
Senin asilama nasil gidiyor kaç gün kaldi test için ?
Sana sorum olacakti laparoskopiden sonra dinlendin mi yattin mi, ben çalisiyorum sence ertesi gün ise gidebilirmiyim.
Birde agri sizin oldu mu ?
iyiym canım sağol..pazartesi adet günüm..bişey beklemiyorum aslında.az kaldı,yazarım sonucu sana..canım bana laparoskopi sırasında histeroskopide yapılmış.laparoskopide 4.evre endometriozis,histeroskopidede rahim içinden polipler alınmış.ben 10 gün kadar evde yattım ve epey sancım oldu.ama işlem sırasında 4,5 litre gazla karın şişirildiği için bu gazında ağrısı devam ediyo işlemden sonra..yanlız bu operasyonu geçiripte rahim ve tüplerde bi sorunu olmayanların ağrısı olmuyo..demek istediğim kişinin durumuna göre değişiyo.ben en ağır seyreden durumdum.ama ertesi gün işe gidemezsin gibi geliyo,eğer izin durumun varsa bence 5 günlük falan izin al.inşallah sende hiç bi sorun çıkmaz,herşey yolunda gider:))
merhaba arkadasım...cok geçmiş olsun, ameliyattan kastın histeroskopi mi acaba? ben de cuma günü yaptırcam acaba bir gün dinlenmek yetiyor mu? pazartesi işe gidebilir miyim ki???histeroskopiden sonra ne kadar istirahat veriliyor bileniniz var mı?ya da veriliyor mu acaba?merhaba gulem
seni merak ettim
insallah hamilesindir bugün sali
ameliyatta gelince benim tÜplerimde sorun yok açik yumurtaliklarimdada sorun yok tek problem polipler
insallah agrisiz sancisiz atlatirim
is yerinden 1 gün izin almayi düsünÜyordum sali ameliyat olup çarsamba dinlenip persembe ise gitmeyi düsünüyordum bakalim o gün gelsin duruma göre davranirim.
merhaba gulem
seni merak ettim
insallah hamilesindir bugün sali
ameliyatta gelince benim tÜplerimde sorun yok açik yumurtaliklarimdada sorun yok tek problem polipler
insallah agrisiz sancisiz atlatirim
is yerinden 1 gün izin almayi düsünÜyordum sali ameliyat olup çarsamba dinlenip persembe ise gitmeyi düsünüyordum bakalim o gün gelsin duruma göre davranirim.
merhaba arkadasım...cok geçmiş olsun, ameliyattan kastın histeroskopi mi acaba? ben de cuma günü yaptırcam acaba bir gün dinlenmek yetiyor mu? pazartesi işe gidebilir miyim ki???histeroskopiden sonra ne kadar istirahat veriliyor bileniniz var mı?ya da veriliyor mu acaba?
allah hepimizin yardımcısı olsun
canım aşılamam tutmadı.bugün adetim başladı..hayırlısı olsun dedim..1 ay ara verelim dedi doktor.temmuzun ilk haftasına denk gelecek ikinci aşılamam..tabi herşey yolunda giderse..benim durumum ağırmış bayaa..dediğim gibi sorun çıkmayanlar hemen kalktılar ve evlerine gittiler..ama benim karın içinde yapışıklık çok olduğu için ağrılarım çoktu.seninki daha kolay olacak inşallah..k.i.b.canım..yaz burdan..görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?