Polip laparoskopi tedavisi ve tüp bebek süreci

Merhaba yeni uyeyim bende ama forumu uzjn zamandir takip ediyorum. Iki kez tup bebek denedik altunozadede bulanan sozum ona cok meshur bir interfelite kliniginde klinigin en üst dr ile. Ama malesef tutmadi. Sonrasinda iki yil ara verdik ve tekrar basladik. Bu sefer kalamis tup bebek.merkezine gittim ve ilk muayenede iki denemein tutmamis olmasi arastirilmaliydi. Hic bakmadilar mi diye sordu ve detayli olarak tahliller yapildi. Histereskopik muayenesirasinda polipler bulununca +operasyon yapildi. Anestesizis asla dayanilacak bir şey degil. Ama polip varligi bebegin yerleşmesi icin engelmis. Iki hafta sonra kontrolum var. Bakalim insallah bu sefer olacak

kızlar merhaba polip aldırdıktan sonra doğal yollarla hamile kalan var mı

kızlar merhaba polip aldırdıktan sonra doğal yollarla hamile kalan var mı
Aradan aylar geçmiş bende bunu merak ediyorum 2 ay önce polip ameliyatı oldum aşılama ve iğne tedavisi denemiştim tutmamıştı meğer polip varmış.
Polip ameliyatı sonrası hamile kalabildiniz mi?

benim geçen yıl histeroskopi ile polip alındı.onun öncesinde bir tüp bebek denemem vardı olumsuzdu.polip alındıktan sonra doktorum 3 ay bekleyelim kendiliğinden kalabilirsin belki demişti.olmadı 3 ay.biz ameliyattan 5 ay sonra gittik tüp bebeğe ve tuttu bu kez.bebeğim gelişemediği için aldılar o ayrı konu ama polip alındıktan sonra ben gebe kalabildim canım.Allah yardımcın olsun..

Geçmiş olsun inşallah canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba kizlar
biz tüp bebege geçecektik
fakat ultrason sonucu bende polip çikti ve laparoskopi yöntemiyle aglinacakmis
aranizda bu tedaviyi yapan var mi ve yaptirdiktan sonra ne kadar ay beklemeliyim tüp bebek yaptirmak için
Yillar gecmis ama simdi ayni sorun bendede var tup bebek tedavimin 7 gunundeyim polip cikti doktorum bekleyelim istersen dio ameliyat ol sonra yapalim sen bilirsin dedi kararsiz kaldim siz nasil yaptiniz acaba

Benimde simdi
ben tup bebege basladim 7 gunu doktor polip var ister ameliyat ol ister buay yapalim ama sansi azaltir dedi neyapsam karar veremedim siz nasil yaptiniz

Dr dediği gibi tüğ bebek aşamaları zaten yeterince stresli geçen süreçler. Bebeğinin tutnma şansını azaltacağı için önce poliplerden temizlesinler derim. Tabiki hak murat etmişse dünyaya gelir bebeğin ama Allah c.c her şeyi sebeplere bağlı kılmış kardeşim . Ben polip ameliyatı oldum genel anestezi altında sedasyon ile yapamadım canım çok yandı. Çok şükür şimdi bebişim tutundu rabbim nasip eder de tamamına erdir inşallah.

Benimde simdi
ben tup bebege basladim 7 gunu doktor polip var ister ameliyat ol ister buay yapalim ama sansi azaltir dedi neyapsam karar veremedim siz nasil yaptiniz
canım benimde tüp bebek tedavisine başladığımda gördü doktorum polipleri.direkt kendisi tedavi iptal polip var onlar alınmadan yapamam tüp bebek dedi.hemen o ay histereskopi ile ameliyat oldum.ameliyattan sonra 3 ay bekledik.sonra gittik tekrar tüp bebeğe.ve tuttu.onu kaybettim.gelişemediği için alındı 3ay sonra.kürtajdan 8 ay sonra tekrar gittik tüp bebek için.bu kez de ikizlerime hamileyim.polipler rahimde embriyonun tutunmasını zorlaştırıyormuş.bebek rahim diye polibe tutunmaya çalışıyormuş.doktorum seçimi bana bile bırakmadı.direkt alıcaz öyle yapıcaz dedi.aldırmanı tavsiye ederim.hem histereskopi sırasında normal ultrason muayenesinde ve rahim filminde görünmeyen problemlerde görünüyor.benim rahmim kalp şeklindeymiş histereskopi sırasında görülmüş ve düzeltmiş doktorum.bide rahmime çentik atmış embriyo rahat tutunsun diye.yani bana 3 işlem birden yapıldı.ve ben bunun sonucunda gebe kalabildim.poliplerini aldırıp o şekil tedavine başlamanı tavsiye ederim...

Cok tesekur ederim kizlar ama bukadae igne kullandim parasini odedim onlarda iptalmi olur acaba benim doktor dediki cok kucuk polip istersen yapalim tup bebegi dediler bende beklemekden cok sikildim o yuzddn bianonce olsun istiyorum..

Birde merak ettigim madem polip var neden tedaviye basladilar bende yanlismi yaptirlar acaba suan poliple yaptircam yapalim dediler ama icime kusku dustu

Sende haklısın yumurtaları toplat zaten transferi ertelerler sadece ilaçların ile elde edilen yumurtalar toplanır döllenip dondurulur. Ama sen bilirsin içinden hangisi geçiyorsa onu yap nihayetinde karar veren Allah c.c ol demişse olur. Kısır olan yaşlı kadından oğlu yahya yı veren allah babasız meryem hz. İsa a.s veren allahın kararını polip engellemez. Bak kalbine hangisi geçiyorsa onu yap rabbim bebeğini selametle kucağına almayı nasip etsin canım....

Merhaba ben de bu dert le muzdaribim. 1 asilama ve 1 tüp bebek deneyimimiz oldu farkli yerlerde ve başarısız. Rahim filmini cekrn yer polip var ama cok kucuk aldirmayin zararsiz demislerdi. Asilama oncesi. Tup brbrk yapan doktor da sorun yaratmaz deyip denedi. Tutmadi haliyle. Doktor sebep sunamadi. Simdi 2.denemeye geçmek istiyoruz ama doktor bu sefer alalım polibi dedi. En son 0.3mm di ve gebelige engel teşkil edecek yerde değil diyor doktorlar. Başka doktorlar ara da danistim kesin boş ey söylemiyor kimse. Ve sebepsiz olmuyor bizim bebegimiz. Çok kararsız kaldım. Zaman geçirmek de istemiyorum. Bana da bir fikir verir misin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…