Polip laparoskopi tedavisi ve tüp bebek süreci

Ameliyat iyi gecti bir polip aldilar digerleri cok ufakti onlarida temizlediler hafif karin agrisi cektim ancak bugun kendime geldim 5 gun iyi dinlendim ancak toparlana bildim yarin ise gidicem. 4 gun biraz akintim oldu biraz kan simdi gecti. Temmuzda sabirsizla adetimi bekliyorum ilk defa dort gozle hastalanmak istiyorum kaydirigubbakcemile3
sende tekrar basliyorsun asilamaya hayirlisi olsun insallah bu kez tuttar. Kendini nasil hissediyorsun sagligin yerinde mi?
Sana son bir soru sen ameliyattan kac gun sonra adet gordun ?

espoir kurtuldun poliplerden arkadaşım şimdi sıra bebekte inşallah mutlu haberini bekliyoruz:CüvCüv:

a.s.a.s.a.s.
canım merhaba..ben hastanede adet görmeye başalmıştım.yani ameliyatla birlikte kanamam oldu 6 gün sürdü.doktor adet olarak kabul et demişti... bugün ikinci aşılama için gittim.ve hamile çıktım:))))))))))))) çok şaşkınım..ilaçlara karar verilecekti ve tahlil istediler.rutin hormonları.östorojen yüksek çıkınca bekle dediler.tedavini askıya alabiliriz ve doğum k.hapı vercez...ama gebeliği ekarte edelim diye betahcg istediler.kanı verdim 2 saat sonra gittim.69 çıkmış:) 3 gündürde şakır şakır kanamam oluyo..neyse özetle;kimyasal gebelikte olabilir,belli değil..kanam durması için iğne yapıldı.şimdi düşük yapıyoda olabilirim,ama kendiliğimden hamile kaldım,bu devam etmese bile kendim deneyeceğim artık...ameliyat işe yaradı bak:)))) değerlerime çarşamba tekrar bakılacak..yazarım..

hayat süprizlerle dolu ne güzel yazmışsın mucize gibi hayırlısı olsun canım en azından kendiliginden hamile kalabildin bu da önemli eger gidersede üzülme fazla tekrarhamile kalman daha kolay olura.s.

canım merhaba..ben hastanede adet görmeye başalmıştım.yani ameliyatla birlikte kanamam oldu 6 gün sürdü.doktor adet olarak kabul et demişti... bugün ikinci aşılama için gittim.ve hamile çıktım:))))))))))))) çok şaşkınım..ilaçlara karar verilecekti ve tahlil istediler.rutin hormonları.östorojen yüksek çıkınca bekle dediler.tedavini askıya alabiliriz ve doğum k.hapı vercez...ama gebeliği ekarte edelim diye betahcg istediler.kanı verdim 2 saat sonra gittim.69 çıkmış:) 3 gündürde şakır şakır kanamam oluyo..neyse özetle;kimyasal gebelikte olabilir,belli değil..kanam durması için iğne yapıldı.şimdi düşük yapıyoda olabilirim,ama kendiliğimden hamile kaldım,bu devam etmese bile kendim deneyeceğim artık...ameliyat işe yaradı bak:)))) değerlerime çarşamba tekrar bakılacak..yazarım..

canimm allhh devamini nasip etsin göstersin inslhh ne güzel bakk cok sükürr masalhhzemuszemus

Merhaba gulem
gözÜn aydin bu ne güzel sürpriz bÖyle senin adina çok sevindim insallah hamileligin devam eder.
insallah kanaman durur yerlesme kanamasidir sonuçta sen normal yolla hamile oldun demekki asilamaya gerek yok amelilyat ise yaradi desene.
Darisi bana :)
ben cuma 11 haziran hastalanmaya basladim ameliyat günü sali 15 haziran bitmisti ama ameliyattan sonra adet seklinde kanamam oldu diger günler hafif bir akintim vardi oda açik renk adet degildi. O zaman bende mi ameliyat gününden itibaren saymam gerekiyor adetin ilk günü olarak. Korkum adetim gecikir diye korkuyorum temmuzda.
Dün ise basladim bugün kendimi iyi hissediyorum agrilarim tamamen gitti akintimda kalmadi :)
senin güzel haberlerini bekliyorum kendine iyi bak gulem.

herkese merhaba. tüm yazdıklarınızı okudum.

bende yaklaşık 1buçuk yıldır bu yola baş koydum... :)))

pco var insülin direnci var kilo var yumurtlama bozukluğu var en son bide polip çıktı...

23 mayısta adet gördüm en son. adetim biter bitmez doktorum polipi aldı.
ayrıca yaptıracak arkadaşlara çok kolay bir işlem olduğunu söyleyebilirim.
hemde bölgesel anestesi ile yapıldı. sadece rahim ve girişini uyuşturarak.
çok şükür atlattım bunu da...
şimdi adet görmeyi bekliyorum.
pek düzenli değil adetlerim. geciktiği de çok olur.
ama bu adetten sonra sanki daha bir umutlanacağım ama hala regl olamadım.

polip alındıktan sonra adet ne kadar gecikir ki?

geçmiş olsun öncelikle..ben genel anestezi altında laparoskopi ve histeroskopi oldum..histeroskopide polipleri almışlar(polip im olduğunu ameliyattan sonra öğrendim)..ameliyatla beraber vajinal kanamam oldu ve normal adet gibi 6 gün sürdü..doktoruma sorduğumda adet kabul et dedi.dediği gibi sonraki adetim 28 gün sonra oldu..

geçmiş olsun öncelikle..ben genel anestezi altında laparoskopi ve histeroskopi oldum..histeroskopide polipleri almışlar(polip im olduğunu ameliyattan sonra öğrendim)..ameliyatla beraber vajinal kanamam oldu ve normal adet gibi 6 gün sürdü..doktoruma sorduğumda adet kabul et dedi.dediği gibi sonraki adetim 28 gün sonra oldu..

nasılsın gülem bebiş duruyor demi inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin

Merhaba kizlar ben 15 haziran genel anestezi altinda histeroskopi yöntemiyle alinmisti poliplerim ameliyattan sonra kanamam oldu ve ertesi gün sonra hafif hafif lekelenmem oldu.
Geçen cuma yine kanama ¨3 gün sürdü pazar bitti anlamadim adet gibiydi birde çok sancili oldu.
Bugün birsey yok.
Doktor endiselenme dedi kalan kan olabilir sonradan vücut atmis olabilir dedi.
Simdi ne zaman adet görÜm bilemiyorum. Insallah düzenli olur yoluna girer çünki biz eylül'de baslicaz tedaviye.

Merhaba kizlar ben 15 haziran genel anestezi altinda histeroskopi yöntemiyle alinmisti poliplerim ameliyattan sonra kanamam oldu ve ertesi gün sonra hafif hafif lekelenmem oldu.
Geçen cuma yine kanama ¨3 gün sürdü pazar bitti anlamadim adet gibiydi birde çok sancili oldu.
Bugün birsey yok.
Doktor endiselenme dedi kalan kan olabilir sonradan vücut atmis olabilir dedi.
Simdi ne zaman adet görÜm bilemiyorum. Insallah düzenli olur yoluna girer çünki biz eylül'de baslicaz tedaviye.

inşallah düzene girer bi an önce..sen tedavi diye eylülü bekle ama kendinizde sıkı çalışın:) belki eylüle kalmaz:1:

arkadaşım hayırlı olsun hamişliğin.ben de temmuzda hem lap hemde histeroskopi olacağım.sormak istediğim operasyondan ne kadar sonra dikiş izleri geçiyor acaba.birde ben tatile gidicem.acaba denize girmek sakıncalı olurmu?dinlenme süreci ne kadar?

arkadaşım hayırlı olsun hamişliğin.ben de temmuzda hem lap hemde histeroskopi olacağım.sormak istediğim operasyondan ne kadar sonra dikiş izleri geçiyor acaba.birde ben tatile gidicem.acaba denize girmek sakıncalı olurmu?dinlenme süreci ne kadar?

teşekkür ederimm..geçmiş olsun sanada..benim dikiş yerlerimle ilgili sıkıntılarım oldu,2 si tutmadı.dikişleri alınca açılıverdi,ama sorun etmedim ben,kendiliğinden kapandı..şimdi yerleri hafif koyu renkli çizgi olarak kaldı..benim için iz hiç önemli değil:) operasyondan sonraki süreç kişiye göre değişiyo,hemen taburcu olup normal yaşantısına dönen var,ertesigün ayaklanan var,ama ben 3 gün hastanede 10 günde evde yattım ve çok ağrılıydı..tabii benim durumum bayaa ağırmış,sonra öğrendim..denize girmek enfeksiyon açısından belki zararlı olabilir ama dediğim gibi kişiye göre değişiyo..umarım herşey yolunda gider sende..

inşallah düzene girer bi an önce..sen tedavi diye eylülü bekle ama kendinizde sıkı çalışın:) belki eylüle kalmaz:1:

Kanamam durdu pazartesi günden beri normal düzene girdim.
Bizimki normal yoldan olmasi zor imkansiz gibi birsey yinede allahtan umut kesilmez.
Sen nasilsin hamilelik nasil gidiyor senin adina çok sevindim.

teşekkür ederimm..geçmiş olsun sanada..benim dikiş yerlerimle ilgili sıkıntılarım oldu,2 si tutmadı.dikişleri alınca açılıverdi,ama sorun etmedim ben,kendiliğinden kapandı..şimdi yerleri hafif koyu renkli çizgi olarak kaldı..benim için iz hiç önemli değil:) operasyondan sonraki süreç kişiye göre değişiyo,hemen taburcu olup normal yaşantısına dönen var,ertesigün ayaklanan var,ama ben 3 gün hastanede 10 günde evde yattım ve çok ağrılıydı..tabii benim durumum bayaa ağırmış,sonra öğrendim..denize girmek enfeksiyon açısından belki zararlı olabilir ama dediğim gibi kişiye göre değişiyo..umarım herşey yolunda gider sende..

Gulem hangi dikislerden bahsediyorsunuz.
Bana histeroskopi yapildi ve hiç dikisim falan yok.

Gulem hangi dikislerden bahsediyorsunuz.
Bana histeroskopi yapildi ve hiç dikisim falan yok.

canım laparoskopide karının 3 yerinden giriyolarya...o dikişlerden bahsediyoruz:)
bu arada sizin neden normal olması zor?eşinde bi sıkıntı yoksa olabilir bence..gerçi benim eşimdede morfoloji sıkıntısı vardı:) yani sıkıntı diye bişey yok,kadet var,kısmet var..olumsuz olma bence..

canım laparoskopide karının 3 yerinden giriyolarya...o dikişlerden bahsediyoruz:)
bu arada sizin neden normal olması zor?eşinde bi sıkıntı yoksa olabilir bence..gerçi benim eşimdede morfoloji sıkıntısı vardı:) yani sıkıntı diye bişey yok,kadet var,kısmet var..olumsuz olma bence..

bana histeroskopi yapildi ve altan girdiler ultrason gibi ve kürtaj yöntemiyle rahim içi temizlendi ve polipler alindi. Bende hiçbir dikis yok.
Benim esimdede sorun vardi spermler disa çikmiyordu yani azosperm testis biyopsisi yapildi ve sperm bulundu allaha sükür ve donduruldu.
O yüzden biz tüp bebek yaptiriyoruz.

bana histeroskopi yapildi ve altan girdiler ultrason gibi ve kürtaj yöntemiyle rahim içi temizlendi ve polipler alindi. Bende hiçbir dikis yok.
Benim esimdede sorun vardi spermler disa çikmiyordu yani azosperm testis biyopsisi yapildi ve sperm bulundu allaha sükür ve donduruldu.
O yüzden biz tüp bebek yaptiriyoruz.

canım inşallah ilkinde tutunur bebeğin..ben bugün doktora gittim keseyi görmek için fakat görünmedi..dış gebelik ihtimali var galiba..çok üzüldüm ama şimdi iyiyim..yarın başka bi doktora gideceğim..nasip..yapacak bişey yok.....

canım inşallah ilkinde tutunur bebeğin..ben bugün doktora gittim keseyi görmek için fakat görünmedi..dış gebelik ihtimali var galiba..çok üzüldüm ama şimdi iyiyim..yarın başka bi doktora gideceğim..nasip..yapacak bişey yok.....

Insallah ilkinde tutunur hayirlisi olsun.
Insallah senin bebeginde sana tutunur. Olmasada üzülme sonuçta sen kendiliginden hamile olabiliyorsun. Hakkinda hayirlisi olsun. Güzel haberini bekliyorum.

Back
X