Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm..kese göründü.cuma kalp atımını duymak için gitcez..ama kanamam başladı,düşük riskim var..ama çok şükür dış gebelik değil...hayırlısı..
Merhaba gulem. insallah cuma günü kalp atisini duyarsin senin adina çok ama çok sevindim
Betah HCG degerin kaç ?
merhaba canım..malesef haberler iyi değil..kalp atımı yok.kese küçülmüş..doktor sonlandıralım dedi..yarın çalışacağım için pazartesi yada salı aldırcam..5 temmuzda 9340 tı betahcg...artık bi süre dinlencem..haberleşiriz canım..inşallah sen ilkinde en sağlam şekilde kavuşursun bebeğine:) k.i.b.
Hayirlisi olsun gulem bundada vardir bir hayir sakin uzulme sonucta sen kendiliginden hamile olabiliyorsun. Bir sure dinlen tekrar calismalara baslarsin. Ben bekliyorum ameliyattan sonra hastalanmadim bu ay olmayi bekliyorum insallah cok gecikmez. Histeroskopi olali tam bir ay oldu.
merhaba canım..dün bebeği aldılar..bayıltıldım.hiç bişey hissetmedim,şu anda iyiyim..hayırlısı gerçektende...1 aylık izne ayrılıyorum.dinlenmek iyi gelecek..haberleşiriz canım..k.i.b.
kandiliniz mübarek olun
Gecmis olsun arkadasim. Bir ay tatil iyi gelir iyi dinlen canim. Kendine iyi bak.
merhaba canım nasılsın?ben tatili bitirdim.çalışmaya başladım..sende ne var ne yok?transfer ne zaman?
Merhaba gulem nasilsin tatilin nasil geçti iyi gelmistir.
Ben halen çalisiyorum haftaya bir hafta izinliyim dinlenirim evde birde ramazan ya.
Nerde transferrrrr!!! Daha tedaviye baslamadim ki. Bu ay hastalanmayi bekliyorum sonra eylül'de basliyoruz benimki uzun protokol olunca adetin 21ci gün baslaniyor.
iyi sayılırım canım..evet tatil çok iyi geldi..ailemle beraberdik.artık evimdeyim..kürtajdan sonra adet olamadım..gecikmeler olabilirmiş..40 güne kadar yolu var demişti dr...bugün 37.günüm.40 geçerse sorun var demekmiş.nette öle yazıyo..senin iş uzamış baya canım..ne çok gün sayıyoruz değilmi.ben bu kış evdeyim..gitmeyi düşünmüyorum tedaviye..
Merhaba gulem tatilin iyi geçtigine sevindim
Ailenle hasret giderdin ne güzel.
Ben geçen hafta hastalandim.
Bir aksilik olmazsa allahin izniyle 3 eylül basliyorum tedaviye ignelere.
Sende gecikme oldu kim bilir belki hamilesindir hiç belli olmaz bir kere olduysa ikinciye olur.
Hadi hayirlisi.
Selam kızlar .
bende yeni cumartesi günü polip ameliyatı oldum .
ama benim ağrım çok oldu . kanamam da devam ediyor .
bizde ilk adet ile birlikte tüp bebeğe başlıyoruz.
hakkkımızda hayırlısı olur inş
Merhaba asel_k.
Geçmis olsun polip ameliyati geçirdin.
Bende ameliyattan sonra çok agrim olmustu agri kesici verdiler hemsireler adet sancisindan daha kötüydü. Kanamam ameliyat günÜ oldu ertesi gün biraz oldu sonra kesildi.
Kanamanin devam etmesi bana normal gelmedi bes gÜn oluyor ameliyatin belki kisiden kisiye degise bilir.
Adet tarihine gelince benimki ameliyat tarihinden bir ay sonra geldi gecikmeden ameliyat gününü adetin ilk gûnü gibi sayicaksin.
Eylül'de baslarsin tüp bebege hayirlisiyla.
Merhaba asel_k.
Geçmis olsun polip ameliyati geçirdin.
Bende ameliyattan sonra çok agrim olmustu agri kesici verdiler hemsireler adet sancisindan daha kötüydü. Kanamam ameliyat günÜ oldu ertesi gün biraz oldu sonra kesildi.
Kanamanin devam etmesi bana normal gelmedi bes gÜn oluyor ameliyatin belki kisiden kisiye degise bilir.
Adet tarihine gelince benimki ameliyat tarihinden bir ay sonra geldi gecikmeden ameliyat gününü adetin ilk gûnü gibi sayicaksin.
Eylül'de baslarsin tüp bebege hayirlisiyla.
Merhabalar,
Konuları en başından beri son sayfaya kadar atlamadan okudum. Bende seninle neredeyse aynı durumdayım. Cumartesi günü polip operasyonu olacam inş. Bundan sonraki ilk adetlede tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz. Sen neler yaptı? Çok merak ttim. Tüp bebek aşaman ne durumlara geldi? Umarım bebek haberi vardır? Yoksada hayırlısı. Cevap yaazarsan çok sevinirim.