gecen ay oldum akşamında cıktım ameliyattan uyanınca yoğun adet sancısı ve bulantı ile uyandım hemen serumuma bulantı ilacı eklettim agrı kesici dahil bir saat sonra anca rahatladım sonra kanama oluyor sulu sekilde azar azar bir hafta on gün sürdü sonra kesildi adete yakın tekrar başladı ilk adetim cok sancılı oldu nedeni doktorum rahim yapışmaması için geçici sipiral takmış cünkü polip tam rahmin ortasındaydı alınınca rahim yapışıklığı olmasın diye takmış oda cok akıntı yapıypr bende ikinci göreceğim adette çıkaracak bakalım sonra gebelik olmasi icin tedaviye baslayacakMerhabalar, kızlar yakında hiteroskopi olacağım. Daha önce yaptıranlar ne yaşadınız acaba? Uzun sürdü mü, ağrı acı oldu mu, kaç saat hastanede kaldınız, sonrasında sıkıntı yaşadınız mı? Hamilelik sürecinize etkisi oldu mu? Bana ortalama 5 saat hastanede kalacağım söylendi 1 saat operasyon sürecekmiş. Özelde olacağım operasyonu hem bir yapışıklık varmış açılacak, hem polip alınacak..
Bende tepede bi çıkıntı vardı o giderildi. Ağrı sızı sorun yaşamadım. Ertesi ay hamile kaldım.
Çok teşekkürler cevaplarınız için, anestezi olunca ben baya korktum. Benim de yapışıklık tekrar olmaması için özel bir jel kullanılacakmış. Adeti takip eden 4 gün içinde planlayacağız dedi doktor. Bir de özelde olacağım fiyat biraz fazlaca sizler ne kadar ödediniz acaba?gecen ay oldum akşamında cıktım ameliyattan uyanınca yoğun adet sancısı ve bulantı ile uyandım hemen serumuma bulantı ilacı eklettim agrı kesici dahil bir saat sonra anca rahatladım sonra kanama oluyor sulu sekilde azar azar bir hafta on gün sürdü sonra kesildi adete yakın tekrar başladı ilk adetim cok sancılı oldu nedeni doktorum rahim yapışmaması için geçici sipiral takmış cünkü polip tam rahmin ortasındaydı alınınca rahim yapışıklığı olmasın diye takmış oda cok akıntı yapıypr bende ikinci göreceğim adette çıkaracak bakalım sonra gebelik olmasi icin tedaviye baslayacak
Çok teşekkürler cevabınız için, normal fiyatlar o haldeHic korkulacak bir operasyon degil. Sadece cikisinda adet sancisi gibi bir agrim olmustu, o da bir serumla geciyor. Ameliyat sonrasi 2-3 saat odada.istirahat edip ciktim. Adet bitiminden bir iki gun sonra olmustum, sadece polipler temizlendi.
Ben tup bebek merkezinde oldum, tup bebek hastasi oldugum icin fiyat indirimliydi, 5600tl. Normal fiyati 10bin uzeriydi.
Gecmis olsun simdiden
benim aynı anda rahim filimi de çekildi 3 bin ameliyat bin rahim filimi ve tahlillerle toplam 4200 tl ödedim :)Çok teşekkürler cevaplarınız için, anestezi olunca ben baya korktum. Benim de yapışıklık tekrar olmaması için özel bir jel kullanılacakmış. Adeti takip eden 4 gün içinde planlayacağız dedi doktor. Bir de özelde olacağım fiyat biraz fazlaca sizler ne kadar ödediniz acaba?
Ben geçtiğimiz kasım ayında herhangi bir uyuşturma olmadan polip aldırdım. Yarım saate yakın sürdü. Sonra toparlanıp evime gittim. Ara ara lekelenme şeklinde kanamam oldu. Ama öyle ağrım sızım pek olmadı. Benim polip 1 cm kadardı. Bu hafta ara kanama şikayetiyle doktora gittim. Bu sefer farklı bir yerde 6 mm polip çıktı. bebek düşünüyorum. Doktor engel olmayacağını söyledi. Ama büyük ihtimalle tekrar aldırmayı düşünüyorum.Merhabalar, kızlar yakında hiteroskopi olacağım. Daha önce yaptıranlar ne yaşadınız acaba? Uzun sürdü mü, ağrı acı oldu mu, kaç saat hastanede kaldınız, sonrasında sıkıntı yaşadınız mı? Hamilelik sürecinize etkisi oldu mu? Bana ortalama 5 saat hastanede kalacağım söylendi 1 saat operasyon sürecekmiş. Özelde olacağım operasyonu hem bir yapışıklık varmış açılacak, hem polip alınacak..
Çok geçmiş olsun, anestezi ile yapacaklar bana, ağrınızın olmaması çok iyi. Benim de işime gelmiyor aslında uzun sürecek olması ama anestezisiz teklif etmedi doktorum. 7-8 ayda yeniden çıkmış sizinBen geçtiğimiz kasım ayında herhangi bir uyuşturma olmadan polip aldırdım. Yarım saate yakın sürdü. Sonra toparlanıp evime gittim. Ara ara lekelenme şeklinde kanamam oldu. Ama öyle ağrım sızım pek olmadı. Benim polip 1 cm kadardı. Bu hafta ara kanama şikayetiyle doktora gittim. Bu sefer farklı bir yerde 6 mm polip çıktı. bebek düşünüyorum. Doktor engel olmayacağını söyledi. Ama büyük ihtimalle tekrar aldırmayı düşünüyorum.
İnşallahBende polip ve perde ameliyatı oldum. Mayıs ayında. İnsallah Bizimde bebeğimiz olur
Çok geçmiş olsun... nerde yaptırdınız bilgi verebilir misiniz lütfenbenim aynı anda rahim filimi de çekildi 3 bin ameliyat bin rahim filimi ve tahlillerle toplam 4200 tl ödedim :)
Yurt dışında yaşıyorum türkiye ye gelip polip ameliyatı olmak istiyorum sizin yaptığınız yer uygunmus rahim filmiyle beraberÇok geçmiş olsun... nerde yaptırdınız bilgi verebilir misiniz lütfen
Canım özelden yazayim her detayiylaÇok geçmiş olsun... nerde yaptırdınız bilgi verebilir misiniz lütfen
Canım bende adetin 4. Günü ameliyat oldum. Bendede polip ve perde vardı ikisinde aldılar zor değil Hissetmiyorsun bile ağrın olmuyor çokKızlar adetin ilk günü haber ver demişti doktor, bugün söyledim 3 gün sürüyor zaten. Adet bitiminin ilk 4 gününü tercih ediyorlarmış ameliyat için. Pazartesi bi muayene edecek ve pcr testi olacakmışım. Ama ben baya bi gerilip korkmaya başladım umarım basit bir operasyondur
Çok teşekkür ederim canımCanım bende adetin 4. Günü ameliyat oldum. Bendede polip ve perde vardı ikisinde aldılar zor değil Hissetmiyorsun bile ağrın olmuyor çok
Çöl geçmiş olsun canım acaba hastanede toplam ne kadar kaldınız? Bir de kızım kucak istiyor hep sıkıntı olmaz sanırım dimi.Geçmiş olsun. Ben de pazartesi günü ameliyat oldum. Basit bir ameliyat. Hiçbir şey anlamıyorsun zaten anestezi olduğu için fakat sonraki bir iki gün adet sancısı gibi ağrıların oluyor. Bir de kanama oluyor tabi benim hala kesilmedi. Çarşamba kontrole gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?