- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Herkese Günaydın. Benim sevgilim polis memuru ve evlenmek istiyo ama konu ev eşyası olduğu zaman zaten taşıncaz sürekli çok pahalı şeyler almaya gerek yok hepsi tasinirken mahvolcak diyo. Hatta şarka giderken aldığımız eşyaları goturmemekten oraya gidince ucuz yollu eşyalar almaktan bahsediyo sarktan donene kadar o esyalarla idare ederiz diyor ne cevap vercegimi bilemiyorum
Herkese Günaydın. Benim sevgilim polis memuru ve evlenmek istiyo ama konu ev eşyası olduğu zaman zaten taşıncaz sürekli çok pahalı şeyler almaya gerek yok hepsi tasinirken mahvolcak diyo. Hatta şarka giderken aldığımız eşyaları goturmemekten oraya gidince ucuz yollu eşyalar almaktan bahsediyo sarktan donene kadar o esyalarla idare ederiz diyor ne cevap vercegimi bilemiyorum
Dooğru söze bişi denmez zaten.Herkese Günaydın. Benim sevgilim polis memuru ve evlenmek istiyo ama konu ev eşyası olduğu zaman zaten taşıncaz sürekli çok pahalı şeyler almaya gerek yok hepsi tasinirken mahvolcak diyo. Hatta şarka giderken aldığımız eşyaları goturmemekten oraya gidince ucuz yollu eşyalar almaktan bahsediyo sarktan donene kadar o esyalarla idare ederiz diyor ne cevap vercegimi bilemiyorum
polis eşiyim asker kızıyım sevgilin mantıklı demiş 8-10 yıllık batı şehirlerine gitmediğin sürece ucuz yollu al hatta biz Kıbrıs görevindeyken (babam)kendi eşyalarımızda değil rumların eski eşyalarıyla yaşadık 3 yıl sonra ankaraya gelince aldılar mobilyaları.sen şimdi pahalısını alırsın ama ya çok profesyonel bir hizmetle taşıtmalısın ki aşırı pahalı eşyayı baştan alırsın ya da eşyalarının üzerine su içersin illaki mafoluyolar.Herkese Günaydın. Benim sevgilim polis memuru ve evlenmek istiyo ama konu ev eşyası olduğu zaman zaten taşıncaz sürekli çok pahalı şeyler almaya gerek yok hepsi tasinirken mahvolcak diyo. Hatta şarka giderken aldığımız eşyaları goturmemekten oraya gidince ucuz yollu eşyalar almaktan bahsediyo sarktan donene kadar o esyalarla idare ederiz diyor ne cevap vercegimi bilemiyorum
doğru düşünüyor.. tayin olucak o yüzden fazla eşya almana gerek yok. akrabamiz vardi. doğuda eşyalari oraya satti hepsini..nakilye vermeyeyim diye. bi valizle geldiler geldi geleli çok eşya almişlar düşün:)Herkese Günaydın. Benim sevgilim polis memuru ve evlenmek istiyo ama konu ev eşyası olduğu zaman zaten taşıncaz sürekli çok pahalı şeyler almaya gerek yok hepsi tasinirken mahvolcak diyo. Hatta şarka giderken aldığımız eşyaları goturmemekten oraya gidince ucuz yollu eşyalar almaktan bahsediyo sarktan donene kadar o esyalarla idare ederiz diyor ne cevap vercegimi bilemiyorum
Sevgilim de öyle diyo 1 valizle dönelim taşımayalim her yere sabit bi yere geçince en güzelini alırız diyodoğru düşünüyor.. tayin olucak o yüzden fazla eşya almana gerek yok. akrabamiz vardi. doğuda eşyalari oraya satti hepsini..nakilye vermeyeyim diye. bi valizle geldiler geldi geleli çok eşya almişlar düşün:)
şarkta zaten çok gideriniz olmaz, para biriktirirsiniz, döndüğünüzde alırsınız, alınamayacak şeyler değil.Evlendikten sonra başka dertler çıkıyo sorumluluk artıyor diye alamayız diye tereddüt ediyorum en büyük hayallerimden biri cici Bici bi ev düzmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?