Polis Eşleri

Bence pahali-pahasız diye ayirmaktansa gerekli-gereksiz diye ayırım yapın. Çok az ve öz eşyalar alın. Yatak Odası alacaksınız diye bütün parçalarını almayın. Küçük şirin Portatif eşyalar alın. Yeni Evli olacaksınız sonuçta başkasının eskisinin üstüne ben yuva kurmazdim.

Dediği mantıklı etrafımda bunu yapan çok kişi var ama eminim sizinde hayalleriniz vardır... Ve bu hayaller yerine gelmesse sizin içinizde yer eder diye tahmin ediyorum... Bir arkadaşım aynısını yaptı şimdi misafirliğe gidemiyor başkalarının eşyalarını gördükçe evinden soğuyor... Tabikide yine sizin kararınız ama uygun ve şık mobilyalarda var yani

Bizde sarktayiz ve annemin teyzelerimin kisacasi sagin solun lafini cok dinledim ×××olan cok pahali bi markadan esya aldik salon takimi yatak odasi oturma odasi inan gelen giden mahvetti koltuklari cocuklar delmis ben gorneden halilarim full beyaz uzerine dokmedikleri bisey kalmadi hatta birgunsinirimden saatlerce agladim benne zor sartlarda bunlari oduyorum diye cok cokpisman oldum lojmanda oturuyorum ev guzel bakimli eve gelenler waaw bu eve gelince gitmek istemiyoruz diyorlar salonum beyaz evide beyaza boyattik kapilar falan heryer isil isil ama esyalarim harap oldu ortasehbamin bi kirilmadi kaldi millete biseyde diyemiyosun gecenlerde arklar geldi karikoca polis isyerinden cocuga vermis keceli kah kalemi halimi bi gormeniz lazimdi fazla uzatmicam gercekten polis esi olmak zor lojman ortami sikintili herturden insanlar var cekememezlik hatsafhada dedikodu yok benim esim komser yok polis orda calisiyo burdacalisiyo esim akademi mezunu ve rutbeli olmasina ragmen birgunde dememisimdir polis esiyim derim hepsi emniyet personeli yasinda kucuk daha herseye hazirlikli ol helede diguya gidecekseniz sadece esini dusunmek zorundasin suanda gozume hicbisey gelmiyo esya su bu polisimizin askerimizin sacinin teline zarar gelmesin analar aglamasin esler cocuklarbabasiz kalmasin saglicakla kal hersey saglikolsun bosevde oturmaya bile raziyim

biz almıştık herşeyimizi.iyikide almışız.çünkü tüm eşyalarımızı ailelerimiz aldı.biz çok masraf yaptıgımız sölenemez. 4 yıllık evliyim 3 şehir değiştirdim.bikaç küçük hasar dışında hepsi sağlam.insan kaç kere gelirki dünyaya.hiç birşeyde hevesi özenci kalmamalı insanın.zaten mobilya almazsanız para başka şey için harcanıp gitmiyecek mi.hem yeni evlendiğini bilmeli.başkalarının eşyaları ile yeni bi hayat kurmak çok saçma.az öz de olsa yeni eşyalar şart

Sanırım yaşın küçük. Şuan ki kargaşada düşündüğüm ne eşya ne ev sadece canının sağlığı....Sende böyle düşün mal mülk her zaman olur mühimi can sağolsun

Beni bu konuda fazlasıyla aydinlattigin için teşekkür ederim :)

Ben evlenirken tüm eşyalarımı aldım evimizi batmana kurduk şu an Şark görevimizin 3 senesi bitti 1 sene kaldı, niye sürekli taşınıyorsunuz anlamadım 2 kere şark var

Ben evlenirken tüm eşyalarımı aldım evimizi batmana kurduk şu an Şark görevimizin 3 senesi bitti 1 sene kaldı, niye sürekli taşınıyorsunuz anlamadım 2 kere şark var
Valla ben de o kadar detaylı bilmiyorum taşınma işini. Ama bazen bulunduğun şehirde bile ev degistirmek zorunda kaliyormussun sürekli taşınma problemi yani

Bir polis eşi olarak yanitliyorum. Aynı şeyleri bana da söylediler dinlemedim. Hiçte pişman değilim niye dersen simdik gayet başarılı taşıma şirketleri var. Ben ankaradan erzuruma en ufak bir çizik olmadan gittim . Birde sonrasında kimse sana daha iyi eşya falan almayacak . O yalana kanma. Şark dönüşü tayin işi sona ermeyecek muhtemelen tekrar taşınma olacak . Bu sefer o bahane edilecek. Canının istediği eşyayı al . Gittiği yere kadar gitsin sonrasında yenilersin.

Valla ben de o kadar detaylı bilmiyorum taşınma işini. Ama bazen bulunduğun şehirde bile ev degistirmek zorunda kaliyormussun sürekli taşınma problemi yani

Herkesin düzeni fikri farklı tabi, biz evlendik evi direk şarka kurduk taşınma olmasın çocuk yokken gidelim diye, 1 sene sonra Allah kısmet ederse Ankaraya kendi evimize gidicez kredisini ödüyoruz şu an içinde kiracı var, ankaraya gidersek 8 10 sene zaten oranın görev süresi

Cok mantikli dusunuyor.Doguda gorev yapan biri olarak soyluyorum. Ozeniyosunuzdur suslu guzel dosenmis tam bir eve ancak .Ordan oraya gecerken parcalanir gider. Hem tam duzen kurmadan once emanet bir duzen daha iyi o zaman grreksiz en gerekli esyalari neyi nasil nerede kullanacaginizi ogreniyosunuz. Cunku ceyiz adi altinda fuzuli birsuru masraf yapiliyor.

Ya evlendikten 1 yıl sonra gitcez yada evlenir evlenmez hemen gitcez ilk şarj olcak ama . Ben korkuyorum bidaha alamazsak diye
Evlenir evlenmez gidecekseniz fazla esya alma bence.biz 5 sene sonra gidecegimiz icin bende aldim herseyimi ama doguya gidince napicagmizi bilmiyoruz.oyle de boyle de mahfolucak bi kere bi polisle evlendigin icin surekli tayin surekli tasinma.

Canım sen abla sözü dinle boşver mutlu olmaya bak eşyaydı şuydu buydu hepsi olur önemli olan ikinizin mutlulugu bence bi kızın ömrü boyunca içinde kalmamams ne biliyomusn gelinliğidir çünkü bikere evleniyorsun ve bitiyo ama eşyayı istediğin zaman durumun elverdiği sürece değiştirebilirsin bence sen gelinliğe ve nişan elbisene agırlık ver mobilyayı begeniyosun eve geliyo iş bitiyo benim acizane fikrim tabikide:)saglıcakla kal rabbim saglık versin huzur versin yoksa evin altından olmuş neye yarar güzelim hiç takılma böyle şeylere

Ben direk sarka evlendim. Ucuz yollu seyler aldim. Simdi batiya donduk ve gonlumce istedigim seyleri aldim. Gelirken hepsini bekar evine biraktim. Hem daha guzel seyler cikti gonlum kalmamis oldu. Sana da tavsiyem dinle sevgilini. Cunku normal olani soyluyor.

Asker eşi polis kızı olarak cevap vereyim:
Eğer şarka 3-4 sene var deseydin şıkır şkır ev diz derdim ben yaptım ama 1 sene varmış sizin.
Bence ucuza kaçmaktan ziyade fazla eşyayla doldurma evi.
Ben batıya evlendim 2 yıl oldu, seneye tayinciyiz nasıl taşınacağımı düşünüyorum bir sürü eşya...

beyaz eşya için haklı ama çok pahalıya kaçmaya gerek yok. Biz de yeni almadık evlenirken eşim bekar evindeki 2 senelik beyaz eşyaları getirdi.

Sevgilim 2 yıllık memur yani 2. Senesi yeni bitti seneye şark çıkar diye düşünüyoruz evlenip direk şarka yerleşiriz diye plan yaptık yada evlendikten 1 yıl sonra gitme ihtimalimiz var. O zaman en mantıklısi herseyi kararında almak ilk basta

bizde öyle yapmıştık 4yıl önce şimdi batıdayız 7 sene burdayız evimide aldım eşim bana söz verdiği için tüm evimide yeniden dizdim perdelerimi bile.

bizde öyle yapmıştık 4yıl önce şimdi batıdayız 7 sene burdayız evimide aldım eşim bana söz verdiği için tüm evimide yeniden dizdim perdelerimi bile.
Ne kadar güzel darısı başıma ben hep böyle güzel bi evim olsun istedim kendi ailem de öyle bi imkanımız olmadı hep içimde ukte olarak kaldı o yüzden bu kadar israrciyim aslında ilerde ya alamazsak hep içimde kalırsa diye

Tamemen hakli. Ben pahali ve cok esya almadigim halde tasinmaktan pert oldu. Onu dinle. Gercekten mahvoluyor esyalar. Yazik verdigin paraya. Ben yatak odami yenilemek zorunda kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…