Polis Eşleri

Evlendikten sonra başka dertler çıkıyo sorumluluk artıyor diye alamayız diye tereddüt ediyorum en büyük hayallerimden biri cici Bici bi ev düzmek

yasin kac bilmiyorum ama cok yanlis dusundugunun farkinda misin? bak polisi esi olmak gercekten zor bi is. su an ortalik oyle bi karisikki ne esya goruyo gozum ne ev. cici bici bi ev tamam olabilir ama huzur oluraa evinde samanlikta cici bici ollur. dunya mali uc caput icin kendini boyle kara dusuncelere sokmaya degmez

Canım polis eşiyim ve doğudayım.Eşinin dediği çok mantıklı.Çünkü gerçekten herkes burda aynısını yapıyo.Sever misin bilmem ama bence o gümüşlükler yemek masaları hiç buraya göre değil.Zaten doğuda herkes yerde yiyo en kralı bile :) Benim yatak odasından ve kanepe takımından başka mobilyam yok.Batıya taşınınca almayı düşünüyoruz ama.

20 yaşındayım daha sevgilim de 23 yaşında bazıları da şimdi alamazsan bidaha hiç olmaz diyip gözümü korkuttular ben onu çok seviyorum ama genç kızım sonuçta hayallerin oluyo yanlış anlamayın

Teşekkür ederim haklısınız tabiki

Ya evlendikten 1 yıl sonra gitcez yada evlenir evlenmez hemen gitcez ilk şarj olcak ama . Ben korkuyorum bidaha alamazsak diye
1 yıl sonraysa bencede ziyan olur neresi çıkacak kimbilir uzak olur ordaki ev yada lojman eşyana uygun olurmu k, lojmanlar genelde döküntü oluyor diye söylemişti eşim :) eşim şarlktan geldi biz öyle evlendik :)

20 yaşındayım daha sevgilim de 23 yaşında bazıları da şimdi alamazsan bidaha hiç olmaz diyip gözümü korkuttular ben onu çok seviyorum ama genç kızım sonuçta hayallerin oluyo yanlış anlamayın
o bazıları kelle koltukta görevde sürünürken eşinin arkasından eşya düşünemeyeceğine de söylemiyorlar mı?sen aldırma o insanlara en güzelleri olur ileride ..atlatın şarkınızıda.

gözünü korkutmak gibi olmasın ama polisler evleniyosan eşyayı, aileni, arkadaşlarını falan bi adım geride bırakman lazım, bak biz parasını ödediğimiz tatile gidemedik bu yıl, bayrama gidemeyeceğiz, dış göreve gitti eşim günlerce yalnız kaldım falan yani. eşya ev bunlar boş şeyler, şuanki duygularını anlayabiliyorum ama kapını kapadığında eşinle başbaşa kalıyosun, senin eşyaların ziyan olduktan sonra o aman bunlarda eşya almamış diyenler etrafında olmayacak sağlık olsun eşya olmasada olur.

1 yıl sonraysa bencede ziyan olur neresi çıkacak kimbilir uzak olur ordaki ev yada lojman eşyana uygun olurmu k, lojmanlar genelde döküntü oluyor diye söylemişti eşim :) eşim şarlktan geldi biz öyle evlendik :)
Peki sence sarktan sonra evlenmek mi daha mantıklı 2 yıllık bi yer düşünüyor

Ne güzel yazmışsıniz keşke cevremde sizin gibi insanlar olsa

Peki sence sarktan sonra evlenmek mi daha mantıklı 2 yıllık bi yer düşünüyor
hayır tabiki şimdiki akılım olsa bende giderdim. yalnız gönderme hem onunsana ihtiyacı var orda hemde senın aklın hep onda kalıyor napti yedimi yemedimi. benimki çok yazıflamıştı burdan vitaminler gönderiyodum. bide ovacıkta idi hep aklım ondaydı bıde uzaklık giriyor psikolojisi değişiyo devamlı kavga gürültü çok zor atlattık. bence evlen ve sende git.

bende 20 yasinda evlendim canim suan sarktayiz. o bazilarina soyle parayla duzelecek parayla hallolacak hic bisi icin degmez. kirik dokuk almak zorunda degilsin ben oturma odami ikinci el aldim ama sevdigim renk aldim bi guzel temizlrdim kimse anlamiyo bile nerden diye soruyo. evlendikten sonra paraniz tedavulden mi kalkacak, karin tokluguna mi caliscaksiniz ? yoo, o zaman en kralini da alirsiniz icini ferah tut

hiç kanma başkasının lafına eşin kendi evine eşya alacak kadar iyi değilse zaten şimdi alacaklarınızla da mutlu olamazsınız .boşver kimin ne dedğini .abimle yengem evlendi yeni pek bişey almadılar.2.şark görevi memlekete yakın diye orda kalmayıda düşünüyorlar diye ev aldılar içini de düzdüler şimdi gayet mutlular önceki eşyalar taşınmaktan bi hal olmuştu zaten.6.yıllarında ev aldılar arabaları da var

Seni cok iyi anlıyorum.
Benim de eve dair eşyaya dair hiç heveslerim gerçek olmadı. Şimdi de hevesim yok mesela.
Belki ev sahibi olursam bir gün içimdeki heves yeniden canlanır diyorum.

Benim eşim de eşyaya çok para vermeyelim doğudan sonra en güzelini alırız dedi. Dinledim. Ve bir kere taşındim daha eşyalarım türlü türlü darbe aldı. Çok para vermediğimiz için uzulmedim ama. Ciddi para vermiş olsam içim giderdi yani..
O nedenle iyi ki öyle yapmışım..

Sen de milleti boşver mantıklı olanı yap.
Sağlık olsun huzurun olsun ilerde gönlüne göre olur.
Eşya dediğin nedir valla hiç değer vermem..

Paranın yeri hep çıkıyo ki kenarda kalmaz
Arkadaş adam doğudan döndükten sonra batıda kuru evde mi oturacak.Mecbur alacak eşyayı.Bu kadar eşyaya tapılmaz yaa.Aynı durumdayız arkadaşla.Aynı durumdan geçtik yani.bal gibi de alıyosun istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…