Polis sevgili polis es

Öfkesi sakin oldugunu söylüyor ama her zaman öfkeli sinirli. 2 3 gün öncesine kadar gayet iyidi ortada bir sorun yokken gene sinirlenmeye öfkelenmeye başladi... ve benim zorlamamla gun icinde gece 1.30da haber aldim
O halde ayrıl diyeceğim ,ayrılamıyoruz diyeceksiniz :)) öfke kontrolü konusunda yardım almazsa sizi kaybedeceğini belirtin.şayet düzelmezse de bitir ve ardına bakma.
Yapamam derseniz de yaşayıp göreceksiniz.Bir çeşit kumar yani.

Eşim 10 senelik polis memuru, 5 ay öncesine kadar g.doğudaydık, eve girerken ayakkabılarını çıkardığı gibi işi gücü stresi de çıkarır, asabiyetinin mesleğiyle ilgili olduğunu sanmıyorum

Eşim 10 senelik polis memuru, 5 ay öncesine kadar g.doğudaydık, eve girerken ayakkabılarını çıkardığı gibi işi gücü stresi de çıkarır, asabiyetinin mesleğiyle ilgili olduğunu sanmıyorum
Aslinda daha okulda psikolojik destek onerecgim okul biter bitmez. yoksa boyle olmayacak ne kadar sanslisiniz. gercekten

Tehlikeli bi durum...adamın elinin aktında silah,kontrol edilemeyen öfke...
Ve daha hiçbir zorluğu görmemişken...

Sen geçen sevgilimin hasretine dayanamıyorum diye konu açmıştın dimi?

Bak kardeşim yaşındasın nerdeyse rica ederim evlenmeye falan kalkma çok küçüksün daha.Ayrıl diyeceğim ama seviyorum diyeceksin o yüzden en azından bekle.Belki yaş kazandıkça daha mantıklı düşünmeye başlarsın,sevmek yetmiyor emin ol bunu.
Psikolojik destek almaya yanaşırsa mutlaka başlasın ben kabul edeceğini sanmıyorum gerçi.
Ama nolursa olsun evlenme hemen

Bilmiyorum bu onun teklifi... Hasretlik vs bu is uzamasin diyor evlilik diyor bense hayirlisini istiyorum. Herseyin grxen degil sabah actim konuyu :) :) tabiki sizlef daha tecrubelisiniz bu yuzden bu konuyu buraya tasidim. tesekkurler yardimlariniz icin

Aman diyeyim.bile bile lades demeyin.adam daha sevgiliyken göstermiş kendini.ilk sinirde şiddete başvurur.ayrıl.yoksa ilerde cok uzulursun.elinde silah ve ofke kontrolu yok.korktum inan.böylelerini asker yada polis yapmasınlar

Aman diyeyim.bile bile lades demeyin.adam daha sevgiliyken göstermiş kendini.ilk sinirde şiddete başvurur.ayrıl.yoksa ilerde cok uzulursun.elinde silah ve ofke kontrolu yok.korktum inan.böylelerini asker yada polis yapmasınlar
Bitti :) :) Şuan ortada bir iliski kalmadi

Her işin stresi vardır. Polisliktr stresli bir iş. Ama şu var işini evine getiren insan her zaman huzursuzluk yaratır.
Babamin da işi cok stresli sıkıntılı ama o bize anneme hic yansitmadi.
Ben eve girerken işi kapıda birakirim der hep. Evden çıkarken de evi evde birakmak lazım.
Yani bu denge cok onemli.
Her polis olan her işi stresli olan evinde karisina cocuguna kan kusturursa nerde kalır huzur mutluluk. Bu birazda karakter meselesi bence. Adamın karakteri oysa en ufak seyde yine sinirlenir sana çatar. Iyi düşün derim.

polisliği bahane etmesin asabiyetine.. benim ne asker polis tanıdıklarım var evlerinde kuzu..
ayrı kalamıyorum diyorsan evlen ye dayağı otur aşağı..
ayrıl desek ayrılacak mısın?

Benim kardeşim polis. Az biraz siniri vardır. Ama karakteri öyleydi zaten.
Zor meslek, hele doğuda filansa. .
Ama huysuzluk,öfke kontrolsüzlüğü çok başka birşey.
Polis olmasaydı da her zaman sinirli olması, hep sizin adım atmanız, alttan almanız sizi yorabilir.
Ayrılın denmez elbette ama iyi ölçüp tartın.

Aslında Bu tür konularda polisler sinirlidir, streslidir zaten diye bi algı yaratılıyor. Dolayısıyla onların yaptığı agresiflikler mesleğiyle ilişkilendiriliyor, sinirli tavırları normalleştiriliyor falan... Ben asla genelleme yapmıyorum, elbette böyle düşünenler vardır ve ben saygı duyuyorum.
Benim eşim de polis. Ama son derece mülayim, sakin bi insandır. Ne öyle bağırması çağırması vardır ne de fevrilikleri. Aksine beşeri ilişkileri de çok iyidir. Çevik kuvvette çalışırken de aynıydı, asayişe geçti orda da aynıydı, zor şartlarda şark görevi yaptı ekstradan bi olumsuz yansıma görmedim. Her koşula karakterini bozmadan uyum sağlayabildi. Her insan gibi gerektiğinde yükselir.
Yani bana kalırsa canım eğer gerçekten öyle çok sinirli ve fevri tavırları varsa , bu durumu o nasıl olsa polis diye görmezden gelme. Polis olupta duygularını kontrol eden çok insan var. Ben bir polis eşi olarak , eşim polis olduğu için bunun dezavantajlarını hiç yaşamadım diyerek sana ışık tutabilirim ama kararı verecek olan sensin. Onun sinirli ve stresli olması bana kalırsa karakteriyle ilgili bi durum. Ve bu seni onunla devam edeceğin hayatında nasıl bir sürece götürür bunu görmeye çalış. Ve mantıklıca değerlendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…