- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
O halde ayrıl diyeceğim ,ayrılamıyoruz diyeceksiniz :)) öfke kontrolü konusunda yardım almazsa sizi kaybedeceğini belirtin.şayet düzelmezse de bitir ve ardına bakma.Öfkesi sakin oldugunu söylüyor ama her zaman öfkeli sinirli. 2 3 gün öncesine kadar gayet iyidi ortada bir sorun yokken gene sinirlenmeye öfkelenmeye başladi... ve benim zorlamamla gun icinde gece 1.30da haber aldim
Aslinda daha okulda psikolojik destek onerecgim okul biter bitmez. yoksa boyle olmayacak ne kadar sanslisiniz. gercektenEşim 10 senelik polis memuru, 5 ay öncesine kadar g.doğudaydık, eve girerken ayakkabılarını çıkardığı gibi işi gücü stresi de çıkarır, asabiyetinin mesleğiyle ilgili olduğunu sanmıyorum
Aynen öyleTehlikeli bi durum...adamın elinin aktında silah,kontrol edilemeyen öfke...
Ve daha hiçbir zorluğu görmemişken...
Bilmiyorum bu onun teklifi... Hasretlik vs bu is uzamasin diyor evlilik diyor bense hayirlisini istiyorum. Herseyin grxen degil sabah actim konuyu :) :) tabiki sizlef daha tecrubelisiniz bu yuzden bu konuyu buraya tasidim. tesekkurler yardimlariniz icinSen geçen sevgilimin hasretine dayanamıyorum diye konu açmıştın dimi?
Bak kardeşim yaşındasın nerdeyse rica ederim evlenmeye falan kalkma çok küçüksün daha.Ayrıl diyeceğim ama seviyorum diyeceksin o yüzden en azından bekle.Belki yaş kazandıkça daha mantıklı düşünmeye başlarsın,sevmek yetmiyor emin ol bunu.
Psikolojik destek almaya yanaşırsa mutlaka başlasın ben kabul edeceğini sanmıyorum gerçi.
Ama nolursa olsun evlenme hemen
Bitti :) :) Şuan ortada bir iliski kalmadiAman diyeyim.bile bile lades demeyin.adam daha sevgiliyken göstermiş kendini.ilk sinirde şiddete başvurur.ayrıl.yoksa ilerde cok uzulursun.elinde silah ve ofke kontrolu yok.korktum inan.böylelerini asker yada polis yapmasınlar
Nasıl bitti?Bitti :) :) Şuan ortada bir iliski kalmadi
Allah sizi cok seven kırmamak icin üzerinize titreyen hakkinizda en hayirli kisiyle evlenip mutlu olmayi nasip etsin canım.Bitti :) :) Şuan ortada bir iliski kalmadi
Amin :)Allah sizi cok seven kırmamak icin üzerinize titreyen hakkinizda en hayirli kisiyle evlenip mutlu olmayi nasip etsin canım.
Her seferinde ben adim atiyorum
Bana yardimci olurmusunuz erkek arkadasim cok sinirli asabi ve biz ciddi düşünüyoruz. ben ilerisi icin korkuyorum siddete dökülmesinden bana cok sakin oldugunu ama cok stres yasadığını soyluyor nasil davranmaliyim. konuya hakim arkadaslar yardimci olabilir mi? Her seferinde ben adim atiyorum her defasinda iyi yaklasiyorum ama artik bende sinirleniyorum sonra barisiyorux bir sekilde zaten ayri kalamiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?