Aslında Bu tür konularda polisler sinirlidir, streslidir zaten diye bi algı yaratılıyor. Dolayısıyla onların yaptığı agresiflikler mesleğiyle ilişkilendiriliyor, sinirli tavırları normalleştiriliyor falan... Ben asla genelleme yapmıyorum, elbette böyle düşünenler vardır ve ben saygı duyuyorum.
Benim eşim de polis. Ama son derece mülayim, sakin bi insandır. Ne öyle bağırması çağırması vardır ne de fevrilikleri. Aksine beşeri ilişkileri de çok iyidir. Çevik kuvvette çalışırken de aynıydı, asayişe geçti orda da aynıydı, zor şartlarda şark görevi yaptı ekstradan bi olumsuz yansıma görmedim. Her koşula karakterini bozmadan uyum sağlayabildi. Her insan gibi gerektiğinde yükselir.
Yani bana kalırsa canım eğer gerçekten öyle çok sinirli ve fevri tavırları varsa , bu durumu o nasıl olsa polis diye görmezden gelme. Polis olupta duygularını kontrol eden çok insan var. Ben bir polis eşi olarak , eşim polis olduğu için bunun dezavantajlarını hiç yaşamadım diyerek sana ışık tutabilirim ama kararı verecek olan sensin. Onun sinirli ve stresli olması bana kalırsa karakteriyle ilgili bi durum. Ve bu seni onunla devam edeceğin hayatında nasıl bir sürece götürür bunu görmeye çalış. Ve mantıklıca değerlendir.