Evet çok görüyorum, duyuyorum böyle şeyleri. Allah Hidayet versin. Ben de ondan korkuyorum tanıdığım bütün polisler dengesizValla linç yemek istemiyorum ama polis mesleği ile ilgili kötü anılarım var. Eski arkadaşlarımdan biri polis idi. Böyle dengesiz tavırlara sahipti ve ben iletişimi kopardım. Evlendi çocukları oldu vs sonra haber aldım ki hem eşini hem 3 çocuğunu silahla öldürüp kendi de intihar etmiş. Ha hepsi böyle mi olacak elbette ki hayir. Ama mesleki olarak psikolojik yıpranma polislerde , askerlerde daha sık görülüyor maalesef.
Ya dediğim gibi elbet ki hepsi böyle olacak değil. Ama bu mesleklerde bu tür sıkıntılar daha sık yaşanıyor. O yüzden ben eliyorum direk. Şimdiden bu tür şeyleri size yansıtan biride bende olumsuz duygular oluşturdu eminim sizde de oluşturmuştur yani.Evet çok görüyorum, duyuyorum böyle şeyleri. Allah Hidayet versin. Ben de ondan korkuyorum tanıdığım bütün polisler dengesiz
Bencede konu sahibinin biraz skntili gözüküyor durumu.Ya dediğim gibi elbet ki hepsi böyle olacak değil. Ama bu mesleklerde bu tür sıkıntılar daha sık yaşanıyor. O yüzden ben eliyorum direk. Şimdiden bu tür şeyleri size yansıtan biride bende olumsuz duygular oluşturdu eminim siz
Ben polis esiyim dusunsenize ailenizden herkesten uzaktasiniz binbir turlu dertle ugrasiyorsunuz. tabiki pskolojisi bozuluyor insanin ister istemez ama hayatta kimin sorunlari yokki birlikte olduktan sonra çözülüyor sorunlar birlikte olmak istedikten sonra ikiniz ustesinden geliyorsunuz o sorunlarin .Sorum şu erkek arkadaşım polis Ankara’da görev yapıyor adam iyiyken çok iyi ama bir anda çok çabuk duygu değişimi yaşıyor geçen sene rütbe aldı komiser yardımcısıyken komiser oldu. Yeri değişti başka bir şubeye geçti. Terfi ettikten sonra adamın hiçbir şeye tahammülü yok en ufak şeyde sinirleniyor, daralıyor. Nerdeyse her gün çalışıyor. Ne kadar doğru bilmiyorum başındaki müdürlerden sürekli küfür yiyormuş. Bana da yansıtıyor bu durumu en son biraz rahat kalmak istiyorum dedi 2 aydır sevgili miyiz arkadaş mı bilmiyorum. Bu arada aramızda mesafe de var. Aranızda var mı böyle tanıdıklarınız kime anlatsam psikolojileri bitik onların diyor. Kendim de öğretmenlik mezunuyum polisliğe hazırlanıyordum hiç istemedi. Çok kararsızım eğer sorunları varsa bitireceğim ama kıyamıyorum da
Ne güzel siz birlikte gelmeye çalışıyorsunuz. Benim karşımdaki insan biraz yalnız kalmayı tercih ediyor amaBen polis esiyim dusunsenize ailenizden herkesten uzaktasiniz binbir turlu dertle ugrasiyorsunuz. tabiki pskolojisi bozuluyor insanin ister istemez ama hayatta kimin sorunlari yokki birlikte olduktan sonra çözülüyor sorunlar birlikte olmak istedikten sonra ikiniz ustesinden geliyorsunuz o sorunlarin .
Sevgiliydik evlendik aramizda cok mesafe vardı bizimde kavgalarimiz oluyorfu sevgilimiyiz arkadasmiyiz bende anlamiyordum bazen ama evlendik çok sukur mutluyuz sorunların ustesinden birlikte gelmeye calisiyoruz.
Evlenincede yanliz kalmayi tercih edecegini sanmiyorum .Belki seni kirmamak icin yanliz kalmayi tercih etmek istiyor da olabilir .senin yaninda olmani istemese niye birlikte olasiniz ki ayrilirdiniz .Ne güzel siz birlikte gelmeye çalışıyorsunuz. Benim karşımdaki insan biraz yalnız kalmayı tercih ediyor ama
BilmiyorumEvlenincede yanliz kalmayi tercih edecegini sanmiyorum .Belki seni kirmamak icin yanliz kalmayi tercih etmek istiyor da olabilir .senin yaninda olmani istemese niye birlikte olasiniz ki ayrilirdiniz .
Bu biraz bahane galiba ne zor şartlarda çalışan insanlar var ve onların aldigi ucret askeri ucret bile degil tabi zorluklari var ama her isin bi zorlugu var şükretmek lazım biraz isyan ederek hem kendisine hem cevresine zarar verirBilmiyorumseviyormuş ama bazen ne hissettiğini de bilmiyormuş böyle dengesizlikleri var her şeyi işine bağlıyor artık bir şey demeye korkar hale geldim siz çalışıyor musunuz yoksa evde misiniz ?
Mutluluklar dilerim, umarım biz de aşabilirizBu biraz bahane galiba ne zor şartlarda çalışan insanlar var ve onların aldigi ucret askeri ucret bile degil tabi zorluklari var ama her isin bi zorlugu var şükretmek lazım biraz isyan ederek hem kendisine hem cevresine zarar verirBen ev hanımıyım 6 yıl sevgili kaldık biz sonra evlendik 1 buçuk yıllık da evliyiz.
Bende mutluluklar diliyorum sizeMutluluklar dilerim, umarım biz de aşabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?