Polis sevgilisi ya da eşi olan var mı ?

Pnr1990

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
795
627
103
35
Sorum şu erkek arkadaşım polis Ankara’da görev yapıyor adam iyiyken çok iyi ama bir anda çok çabuk duygu değişimi yaşıyor geçen sene rütbe aldı komiser yardımcısıyken komiser oldu. Yeri değişti başka bir şubeye geçti. Terfi ettikten sonra adamın hiçbir şeye tahammülü yok en ufak şeyde sinirleniyor, daralıyor. Nerdeyse her gün çalışıyor. Ne kadar doğru bilmiyorum başındaki müdürlerden sürekli küfür yiyormuş. Bana da yansıtıyor bu durumu en son biraz rahat kalmak istiyorum dedi 2 aydır sevgili miyiz arkadaş mı bilmiyorum. Bu arada aramızda mesafe de var. Aranızda var mı böyle tanıdıklarınız kime anlatsam psikolojileri bitik onların diyor. Kendim de öğretmenlik mezunuyum polisliğe hazırlanıyordum hiç istemedi. Çok kararsızım eğer sorunları varsa bitireceğim ama kıyamıyorum da

Yıpratıcı bı meslek bu bı gerçek..
Ama sevgiyle hoşgörüyle sabırla mümkün olan şeyler varsa aşilir..
Yani herkesle onlar uğraşıyor kim olsa kaldıramaz kolay. Ama bu demek değil ki anormaller. Yani eğer hayati her yönden skntili ise iş hayatı da fazlasıyla boğabilir.
Hepsine manyak gözüyle bakmakta doğru degil çok rahat şartlarda da kafası bozuk bı suru insan var. Tanımaya calis biraz
Benm eşimden yana bı skntim yok şükür kafa bozuklugu olarak etrafimdakilerinde güzel evlilikleri var yani kimse dört dörtlük değil

Valla linç yemek istemiyorum ama polis mesleği ile ilgili kötü anılarım var. Eski arkadaşlarımdan biri polis idi. Böyle dengesiz tavırlara sahipti ve ben iletişimi kopardım. Evlendi çocukları oldu vs sonra haber aldım ki hem eşini hem 3 çocuğunu silahla öldürüp kendi de intihar etmiş. Ha hepsi böyle mi olacak elbette ki hayir. Ama mesleki olarak psikolojik yıpranma polislerde , askerlerde daha sık görülüyor maalesef.

Evet çok görüyorum, duyuyorum böyle şeyleri. Allah Hidayet versin. Ben de ondan korkuyorum tanıdığım bütün polisler dengesiz

Benim eski sevgilim polisti aynı bu şekile oluyor düzelmez işinin stresini sana yansıtır her zaman seninkini bilemicem ama ben yaşadım gördüm
İşleri zor sürekli sinir stres yaşıyorlar ve ister istemez yansıyor karşındakine

Evet çok görüyorum, duyuyorum böyle şeyleri. Allah Hidayet versin. Ben de ondan korkuyorum tanıdığım bütün polisler dengesiz
Ya dediğim gibi elbet ki hepsi böyle olacak değil. Ama bu mesleklerde bu tür sıkıntılar daha sık yaşanıyor. O yüzden ben eliyorum direk. Şimdiden bu tür şeyleri size yansıtan biride bende olumsuz duygular oluşturdu eminim sizde de oluşturmuştur yani.

Bencede konu sahibinin biraz skntili gözüküyor durumu.

Ben polis esiyim dusunsenize ailenizden herkesten uzaktasiniz binbir turlu dertle ugrasiyorsunuz. tabiki pskolojisi bozuluyor insanin ister istemez ama hayatta kimin sorunlari yokki birlikte olduktan sonra çözülüyor sorunlar birlikte olmak istedikten sonra ikiniz ustesinden geliyorsunuz o sorunlarin .
Sevgiliydik evlendik aramizda cok mesafe vardı bizimde kavgalarimiz oluyorfu sevgilimiyiz arkadasmiyiz bende anlamiyordum bazen ama evlendik çok sukur mutluyuz sorunların ustesinden birlikte gelmeye calisiyoruz.

Ne güzel siz birlikte gelmeye çalışıyorsunuz. Benim karşımdaki insan biraz yalnız kalmayı tercih ediyor ama

Ne güzel siz birlikte gelmeye çalışıyorsunuz. Benim karşımdaki insan biraz yalnız kalmayı tercih ediyor ama
Evlenincede yanliz kalmayi tercih edecegini sanmiyorum .Belki seni kirmamak icin yanliz kalmayi tercih etmek istiyor da olabilir .senin yaninda olmani istemese niye birlikte olasiniz ki ayrilirdiniz .

Evlenincede yanliz kalmayi tercih edecegini sanmiyorum .Belki seni kirmamak icin yanliz kalmayi tercih etmek istiyor da olabilir .senin yaninda olmani istemese niye birlikte olasiniz ki ayrilirdiniz .
Bilmiyorum seviyormuş ama bazen ne hissettiğini de bilmiyormuş böyle dengesizlikleri var her şeyi işine bağlıyor artık bir şey demeye korkar hale geldim siz çalışıyor musunuz yoksa evde misiniz ?

Malesef ki emir altında çalışan meslekler böyle oluyor. Bazı kişiler çok etkilenmiyor ama çevrem de asker olanlar var psikolojik olarak iyi değiller. Eşleri daha kötü durumda sürekli çocuklarına tek bakıyorlar eşleri yanlarında değil. Herkesin sorunları var ama bu tarz mesleklerde sıkıntılar daha yoğun olabiliyor.

Bilmiyorum seviyormuş ama bazen ne hissettiğini de bilmiyormuş böyle dengesizlikleri var her şeyi işine bağlıyor artık bir şey demeye korkar hale geldim siz çalışıyor musunuz yoksa evde misiniz ?
Bu biraz bahane galiba ne zor şartlarda çalışan insanlar var ve onların aldigi ucret askeri ucret bile degil tabi zorluklari var ama her isin bi zorlugu var şükretmek lazım biraz isyan ederek hem kendisine hem cevresine zarar verirBen ev hanımıyım 6 yıl sevgili kaldık biz sonra evlendik 1 buçuk yıllık da evliyiz.

Mutluluklar dilerim, umarım biz de aşabiliriz

Ya aslında hic bir meslek kolay değil ki? Hepimiz iş stresini yakınımiza yansitalim o zmn. Fabrikada günde 10 saat çalışan işçi de stres altında maden ocaginda çalışan da hastanede çalışan da. Biraz bahaneye sığınmak gibi geliyor bana.
Bir yakınım günde 14 saat çalışıyor eve gelince sadece yemek uyku. Ama oyle iş stresini yansıttığını görmedim. Neyse duruma göre bir karar verirsiniz

Evet biraz yıpratıcı bir meslek.Benimde eşimde aynı komiser.Hatta belki birimi sizinkinden çok yoğun yerde çalıştı.muhtemel biraz olumsuz şeyleri takıyor da olabilir.Ama biz her zaman mesela iş sorularımızı evimize taşımazdık.o orda kalırdı yapı meselesi biraz da. Sizde sevgilinize kendinize biraz zaman verin.Belki bahane yapıyor belki toparlayıp gelecek.İnşallah mutlu olurusunuz

çok iyileri de vardır çok kötüleride her meslekte olduğu gibi ama mesleğin getirdiği ekstra stres illaki vardır bide kötü tarafı bana göre şu görevi gereği silahı yanında bi sinir geldiği zaman yanlış şey yapma olasılığı az yüksek oluyor. ALLAH yardımcıları olsun görevini iyi yapan polislerin hakkı ödenmez ama kötü örnekleri de çok malesef .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…