Polis sevgilisi ya da eşi olan var mı ?

Niye çoştunuz hanım efendi. Benim eşim polis kızkardeşiniz yanında heralde o muhabbetleri edecek değiller.
Ben size katiliyorum. Esimde anlatiyor. Ama herkes ayni degil illa aralarindan cikiyor yeni bir kiz atandiginda birbirleriyle yarisip hemen sevgili olmaliyiz kafasinda cogu demisti. Evlenir cift maasi kapariz vs dusunuyorlarmis.
Sanırım komiserler daha çok eziliyor evet o da öyle söylüyordu keşke normal polis memuru olsam diye
Ben sizi uzmek icin cok yorum yapmak istemedim. Ama bana sevgilinizin bu durumu pek normal gelmedi. Evlenmeyi dusunuyor musunuz? Sizinle ne kadar ciddi? Neden polis olmanizi istemiyor? Bayan polis memurlari bir nebze rahat oluyor diye biliyorum.

Çalışma şartları zor olabilir ama "At sahibine göre kişner" diye de bir söz vardır.
Benim şartlarım zor psikolojim bozuk diyerek size psikolojik şiddet uygulamasına izin vermeyiniz.
Madem şartlarının zor psikolojisinin bozuk olduğunun farkında o halde size daha özenli davranmalı.
Siz onun sevdiği insansınız.
Hayatında birinci sırada gelmeniz gerekir.

Öğretmen olmamı istiyor. Yine başvurma demiyor şu an başvurdum sınava gireceğim ama onun gönlü yok. Bir kişi çocukların başında durmalıymış.

Peki neden sizin polis olmanızı istemiyor o vakit? Sonuçta siz de polis memuru olmak istiyorsunuz?
Ortamın pisliğini bildiği için de olabilir kendi de diyordur içerisi çok kötü öğretmenlik daha iyi bir kadın için diye.

Ben tercih etmezdim açıkçası. Nedenini bilmiyorum ama polislerin çoğu çok tutucu muhafazakar oluyor. Ben rahat görüşlü bir insanım, anlaşamazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…