Sizin mesleğiniz ne ? Evet takıyor sanırım anlayamadığım bir şekilde işkolik de. Umarım inşallahEvet biraz yıpratıcı bir meslek.Benimde eşimde aynı komiser.Hatta belki birimi sizinkinden çok yoğun yerde çalıştı.muhtemel biraz olumsuz şeyleri takıyor da olabilir.Ama biz her zaman mesela iş sorularımızı evimize taşımazdık.o orda kalırdı yapı meselesi biraz da. Sizde sevgilinize kendinize biraz zaman verin.Belki bahane yapıyor belki toparlayıp gelecek.İnşallah mutlu olurusunuz
Bende ebe hemşireyimSizin mesleğiniz ne ? Evet takıyor sanırım anlayamadığım bir şekilde işkolik de. Umarım inşallah
Yok yeni değil 5. Senesi sanırım tanıdım tanıyalı öyle rütbe aldıktan sonra biraz daha değişti sadece. Teşekkür ederim yorum içinBende ebe hemşireyimEğerki birde meslekte yeniyse takması normal zamanla kendi de neden taktım diyecek
Anlamıyorum bazen çok iyi davranıyor bazen tam tersi 2 ay içinde 5 kez ayrılığı dile getirdim öyle söyleyince de ne çabuk silip atıyorsun her şeyi deyip köpürüyor. Bizim de sıkıntılarımız vardı zaman istemişti zaten biraz onun üzerine de iş sıkıntıları allak bullak oldu ayrılmak da ayrılmıyor bilmiyorum var mıdır başka biriEvet biraz dengesiz oluyolar doğrudur. Ama hepsini ayni kefeye koymak da olmaz her iliski farkli. Benimki ters yapinca ben daha cok ters yapiyorum siniyo mesela
Şu kafama takildi 2 aydir sevgili miyiz arkadaş mi belli degil demissin pek iletisim yok mu 2 aydir yani?
Üzülmeni istemem ama baska biri olma ihtimali de geliyo insanin aklina..
İs stresi falan her sey bi yere kadar karsindakini sevip deger veriyosan o kadar rahat yansitip kıramazsın karsindakini bence..
Haklısınız üzüldüm gerçektenAyrılmak üzere oldugum eşim polis. İş yerinde oldugu herşeyi bana anlatıyordu. Aralarında olan cıvık şakalardan tut sevmedikleri küfür ederek andığı müdürüne kadar alt devresinden üstüne kadar herkesin huyunu suyunu biliyordum. Çok çalıştığı için kıyamazdım. Sinirlenince haksız bile olsa alttan alırdım, eğitime kalırsa ondan eğitimde kat be kat yüksek eğitim almama rağmen atanamadığım için hor görülüyormuşum kendi tarafından kendisi gibi polis olan devresiyle beni boynuzlayıp evi terk edince söyledi bunu. Tanıdığım ailesine bağlı çok iyi muhabbetleri olan polisler de var. Lakin işini eşine, sevdiğine anlatan sürekli yakınan, sinirli bir polis duyduğumda ( kusura bakma tanımıyorum erkek arkadaşını sadece benim gözlemim) sanki başka bir şeyin üstünü kapatmaya çalışıyor gibi geliyor bana. Bak dediğim gibi çok aile tanıyorum polis eş asla işi eve taşımıyor onların da işi ağır sürekli mobbing var, intihar edenler var. İyisimi sevgiliyken bu kadar sorunu olan ve sana yansıtan kişini birde seni elde ettikten sonra olacak rahatlığını düşün ona göre karar ver derim.
Bence dogru yapiyosun ayrilmaya calisarak bazen kesip atmak daha doğru oluyo.. bi dengesini tuttursun o da bu ne canimAnlamıyorum bazen çok iyi davranıyor bazen tam tersi 2 ay içinde 5 kez ayrılığı dile getirdim öyle söyleyince de ne çabuk silip atıyorsun her şeyi deyip köpürüyor. Bizim de sıkıntılarımız vardı zaman istemişti zaten biraz onun üzerine de iş sıkıntıları allak bullak oldu ayrılmak da ayrılmıyor bilmiyorum var mıdır başka biri
Umarım o kadar kötü biri değildir gerçi polis ne kadar güvenmek doğru bilmiyorum ben ona kıyamazken. Haklısınız bazen kesip atmak daha doğru..Bence dogru yapiyosun ayrilmaya calisarak bazen kesip atmak daha doğru oluyo.. bi dengesini tuttursun o da bu ne canim
Bi ihtimal de yukselmisya havaya girmiştir begenmemeye baslamistir yedekte tutuyodur seni kendi küçük beynince
O yüzden arada bi iyi davraniyodur gitme diye..
Tabi ihtimal hepsi ama güclü ihtimaller..
Bence güven sorunu polis diye değil de insan olarak düşünün bunun mesleği yokki..Umarım o kadar kötü biri değildir gerçi polis ne kadar güvenmek doğru bilmiyorum ben ona kıyamazken. Haklısınız bazen kesip atmak daha doğru..
Bende polis eşiyim.Ne güzel siz birlikte gelmeye çalışıyorsunuz. Benim karşımdaki insan biraz yalnız kalmayı tercih ediyor ama
Tabii ki öyle ama mesleğin içinden kendi arkadaşlarım diyor aynısını sanırım üniformanın vermiş olduğu bir şey var üzerlerinde.Bence güven sorunu polis diye değil de insan olarak düşünün bunun mesleği yokki..
Her türlüsü her yerde.. hırsız polis adam öldüren polis değil mesele
Mesele insan olabilmek.. siz polis kısmına çok takilmissiniz.. bence suçu insanliginda arayın biraz
Yahu benim yakın çevremde hiç böyle saçma şeyler yok ne üniforması.Tabii ki öyle ama mesleğin içinden kendi arkadaşlarım diyor aynısını sanırım üniformanın vermiş olduğu bir şey var üzerlerinde.
Evet biraz dengesiz oluyolar doğrudur. Ama hepsini ayni kefeye koymak da olmaz her iliski farkli. Benimki ters yapinca ben daha cok ters yapiyorum siniyo mesela
Şu kafama takildi 2 aydir sevgili miyiz arkadaş mi belli degil demissin pek iletisim yok mu 2 aydir yani?
Üzülmeni istemem ama baska biri olma ihtimali de geliyo insanin aklina..
İs stresi falan her sey bi yere kadar karsindakini sevip deger veriyosan o kadar rahat yansitip kıramazsın karsindakini bence..
Alakası yok, doğuda ayrı zor batıda ayrı zor polis olmak hayır ben polis değilim. Hayalimdi ama çocuk falan derken yaş 30a gelince olmadı. Polis ailəsi tanıdığım arkadaşım çok var onları kast ediyorum.Haklısınız üzüldüm gerçektenTam anlayamadım siz de mi polissiniz? Benim de tanıdıklarım var bahsettiğiniz şekilde ama onlar daha rahat şehirlerde genelde. Onla alakası var mıdır bilmiyorum şehirden şehire de değişiyor olabilir. Ama balık baştan kokar da demişler. Bakalım, hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?