Polis ya da avukat varsa icinizde..

Bilemeyorrr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
321
213
18
41
Onceki konumdan bilirsiniz rahatsiz ediliyordum.daha da ilerledi ve ben silauet ettim.once savviliga ardindan karakola yonlendirildim.koruma talebimle ilgili valilige yonlendirildim.koruma talep etmedim valilikten.lakin ne acilmis dava dosyam var ne de karakoldan bi haber..kac jafta oldu neden hic ses yok?sapil da bana 15 eylul e kadar sana xaman veriyorum dediondan da ses yokdava kisi bulunamadigi icin mi acilmadi?

Eski konum.daha cok ayrinti var.evinin duvarlarimda resimlerim varmis surekli takip etmesi sonrasinda ustu kapali tehditler de basladi

Eklentiler

• Screenshot_20170801-224000.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 426
Koruma talep et bence.

Istanbul.avukatla.konusarak sikayetci oldum zaten..savcilik karakola yonlendirdi
Karakol ifade aldi.koruma talebim icin kagit verdi.ama.korumaya gerek.duymuyorum su an
Ceza avukatina neden gitmeliyim?surec hizli mi isler
Ceza ile uğraşan hukukçu az genelde, sen özellikle ceza davası alan bir avukat bul, biraz daha hızlandırır o işlemleri. Özel hukuk ve Ceza hukukunun usulleri farklı ondan kaynaklı diyorum.

Psikolojim hala duzelmedi.su an yazin ortasinda gribim mesela.stresten bagisikligim dustu.gunlerce yattim.ebe bi gun bi girdim butun apartmanin yangin alrmlari caliyor.ben yaptim dedi.korku filmi halt etmisti.yeni yeni kendime g3liyorum.inanin
O zmn yüz yüze buluşma ayarlayıp yakalatmalsn yer belrle haber ver polisle git tehdit ediliosn sncta

Bulmaya calisagim.siz hukukcu musunuz?var mi yonlendirebileceginiz biri
Ankarada olsaydınız vardı, yarın bir arkadaşla konuşurum oradan iyi bir işim edinirim. Bir de şimdi aklıma geldi adli tatildeyiz o yüzden işleriniz uzayabilir.

Ankarada olsaydınız vardı, yarın bir arkadaşla konuşurum oradan iyi bir işim edinirim. Bir de şimdi aklıma geldi adli tatildeyiz o yüzden işleriniz uzayabilir.
Sevinirin eger birinr ulasabilirsem avukat.tesekkurler yarin sizden haner bekleyecegim.adli tatilden dolayi.yavas oldugunu dusundum bende lakin bulunsa karakoldan haber gelmez miydi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…