- 10 Ekim 2016
- 1.843
- 2.504
- 83
- Konu Sahibi Bilemeyorrr
-
Dilekvemde ettim lakin valilikten koruma talebim olmadi.sonra belki su an gerek yok ailemleyim zaten.eylule kadar bulunmazsa sayet isteyecegim.amaYanlış anlamadıysam koruma talep etmediniz. Doğru mu?
Dosya numaram var.dosya acildi.e devletten dava acilmis gorunmuyorAdliyenin hazırlık bürosuna git tc no ile sorgular dosua açılmış mi sorusturma numarası kaç ve hangi savcıda dosya. İlgili savcıya sorarsınız kafaniza takilanlari
Dosya numaram var.dosya acildi.e devletten dava acilmis gorunmuyor
Istanbulyalnız uzun sürüyor o işler ..
2_3 aydan önce sonuç beklemeyin büyükşehirdeyseniz.
Istanbul
Aynenyalnız uzun sürüyor o işler ..
2_3 aydan önce sonuç beklemeyin büyükşehirdeyseniz.
Mesela kimmia gunahsizlar ?Allah korusun.su devlet işleri ne kadar zorlaştı.sadece elin gunahsizlarini fetocu diye içeri almak için ava çıksınlar.ladinlari koruyan mazlumu koruyon yok
Size listemi çıkarayım ne kadar gereksiz soruMesela kimmia gunahsizlar ?
Bence yorumunuz muğlak buyrun çıkarın liste bekliyorum. Kimler suçsuz üstüne görelim bizde bilelimSize listemi çıkarayım ne kadar gereksiz soru
Ya bi git işine.en nefret ettiğim tip.sana neyi ispat edeceğim.devletin hakimi savcısımısinBence yorumunuz muğlak buyrun çıkarın liste bekliyorum. Kimler suçsuz üstüne görelim bizde bilelim
Hanimefendi ne yapmaliyim daha soyler misiniz?ne yapayim?sakin olacagim tabi ki hayat devam edecek.surekli hasta ruhlu birinden kirkarak yasayamamBenim anlamadigim siz bu durumu nasil boyle sakince yasiyorsunuz? Daha gecen gun meme mi yaptirsaniz, araba mi alsaniz bunu konuşuyorduk.
Yani adami tanimiyorsunuz? Yasadiginiz sey korkunc. Basima gelse ben evden cikamayacak hale gelirim. Siz bayagi coolsunuzkoruma bile talep etmemissiniz. Eylul dedi diye nasil guveniyorsunuz ki?
Hanimefendi ne yapmaliyim daha soyler misiniz?ne yapayim?sakin olacagim tabi ki hayat devam edecek.surekli hasta ruhlu birinden kirkarak yasayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?