- 24 Mart 2009
- 3.258
- 4.547
- 658
- Konu Sahibi Bilemeyorrr
-
Hattimi degistirdisimde numaralari yeniden belirtmeliyim.polis merkezine bu numaradan vagri attigimda oncelikliler listesinde olacagim.polis hemen gelecek.arti savcilikta karakollarda bu numaram vat.Sana başka hatlardan ulaşıyor ama sen hattını değiştirmedin mi ? Bence ilk işin o olsun
Ben celallenmiyorum hanimefendi sinirlisiniz sanirimm.yanlis yapmis da olabilirim.ailemleyim.evden cikmiyorum pek.pesimde ekip araci istemedim nasil oluyor onu da bilmiyorum.belki oyle korumuyorlardir.Koruma talep etseydiniz, gerek yok demeseydiniz. Burda kendi keyfime soylemedim herhalde, sizin caniniz soz konusu. niye celalleniyorsunuz? Napiyorsaniz yapın.
Ben mi hataliyim ki anlamadim.istedim ama valilige gidip almadim.ailem.paniklesin istemedim.evime gevtigimde elbette isteyecegim valilikten.su an ailemleyim.evdeyim.su durumda korumayi mantikli gormedim..polise bu islerin nasil ilerledigini sormak istedimE siz zaten polis koruması istememişsiniz.buradaki polisler ne yapabilir ki size
Hatalisiniz diye demedim.keske çevre karokala gidip daha iyi bilgi alsanız.yada es dost varsa onlarda yardımcı olurBen mi hataliyim ki anlamadim.istedim ama valilige gidip almadim.ailem.paniklesin istemedim.evime gevtigimde elbette isteyecegim valilikten.su an ailemleyim.evdeyim.su durumda korumayi mantikli gormedim..polise bu islerin nasil ilerledigini sormak istedim
Karakoldaki polis numarasini vermisti bugun arayayim bakalim.avukatla da goruseyim tekrarHata
Hatalisiniz diye demedim.keske çevre karokala gidip daha iyi bilgi alsanız.yada es dost varsa onlarda yardımcı olur
Karakolun oldugu yere su an o kadar uzagim ki..telefonla ogreneyim.olmadi giderimEmniyete gidip dosyanızı takip edin, üstüne düşün. Ne aşamada olduğunu sorun. Kişiyi bulamamışlarsa haliyle dava açılmaz. Neden bulanamadığını falan öğrenin
Karakolun oldugu yere su an o kadar uzagim ki..telefonla ogreneyim.olmadi giderim
Neden gerildiniz ki halbuki ben heo kibardim. Benim de en bayildigim tip. Bos bos atip tutan soyle dediginde kiviran. Simdi hepsi hapisteYa bi git işine.en nefret ettiğim tip.sana neyi ispat edeceğim.devletin hakimi savcısımısin
Onceki konumdan bilirsiniz rahatsiz ediliyordum.daha da ilerledi ve ben silauet ettim.once savviliga ardindan karakola yonlendirildim.koruma talebimle ilgili valilige yonlendirildim.koruma talep etmedim valilikten.lakin ne acilmis dava dosyam var ne de karakoldan bi haber..kac jafta oldu neden hic ses yok?sapil da bana 15 eylul e kadar sana xaman veriyorum dediondan da ses yok dava kisi bulunamadigi icin mi acilmadi?
Sevinirin eger birinr ulasabilirsem avukat.tesekkurler yarin sizden haner bekleyecegim.adli tatilden dolayi.yavas oldugunu dusundum bende lakin bulunsa karakoldan haber gelmez miydi ya
Su an karakoldaymis dosyam.lakin bilgi vermiyorlarmis telwfonda.gelmeniz lazim dediler.su an evime cok uzakta bir uerdeyim.haftaya dosyam savciliga hider sanirim.o zaman savciyla gorusurim.ya da karakola gideyom mişu an daha soruşturma aşamasındadır adliyeye gidip hazırlık bürosundan dosyanız hangi savcıda diye sorgulatın
öğrendikten sonra da savcının kalemini yani katibini bulup dosyanızın bir örneğini isteyin
Su an karakoldaymis dosyam.lakin bilgi vermiyorlarmis telwfonda.gelmeniz lazim dediler.su an evime cok uzakta bir uerdeyim.haftaya dosyam savciliga hider sanirim.o zaman savciyla gorusurim.ya da karakola gideyom mi
Ya cok ozur dilerim anlamadim..dosyam su an karakolda ama ben savciyla mi su an gidip goruseyim?yoksa karakolla mi horuseyim?gidip görüşün hem takip ediyorum dosyanın peşindeyim imajı çizmiş olursunuz
polise bırakmayın işinizi
Baroya gitsen? Onlar yönlendirir belki. Hatta baro başkanı bildiğim kadarıyla cezacı. Aslında biri daha var ama o böyle işlerle ilgilenir mi bilmiyorum.Bulmaya calisagim.siz hukukcu musunuz?var mi yonlendirebileceginiz biri
Ya cok ozur dilerim anlamadim..dosyam su an karakolda ama ben savciyla mi su an gidip goruseyim?yoksa karakolla mi horuseyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?