Polis ya da avukat varsa icinizde..

Koruma talep etseydiniz, gerek yok demeseydiniz. Burda kendi keyfime soylemedim herhalde, sizin caniniz soz konusu. niye celalleniyorsunuz? Napiyorsaniz yapın.
Ben celallenmiyorum hanimefendi sinirlisiniz sanirimm.yanlis yapmis da olabilirim.ailemleyim.evden cikmiyorum pek.pesimde ekip araci istemedim nasil oluyor onu da bilmiyorum.belki oyle korumuyorlardir.

E siz zaten polis koruması istememişsiniz.buradaki polisler ne yapabilir ki size
Ben mi hataliyim ki anlamadim.istedim ama valilige gidip almadim.ailem.paniklesin istemedim.evime gevtigimde elbette isteyecegim valilikten.su an ailemleyim.evdeyim.su durumda korumayi mantikli gormedim..polise bu islerin nasil ilerledigini sormak istedim

Hata
Hatalisiniz diye demedim.keske çevre karokala gidip daha iyi bilgi alsanız.yada es dost varsa onlarda yardımcı olur

Emniyete gidip dosyanızı takip edin, üstüne düşün. Ne aşamada olduğunu sorun. Kişiyi bulamamışlarsa haliyle dava açılmaz. Neden bulanamadığını falan öğrenin

şu an daha soruşturma aşamasındadır adliyeye gidip hazırlık bürosundan dosyanız hangi savcıda diye sorgulatın
öğrendikten sonra da savcının kalemini yani katibini bulup dosyanızın bir örneğini isteyin

Sevinirin eger birinr ulasabilirsem avukat.tesekkurler yarin sizden haner bekleyecegim.adli tatilden dolayi.yavas oldugunu dusundum bende lakin bulunsa karakoldan haber gelmez miydi ya

ceza ve savcılık dosyalarına adli tatil işlemez
işinizi polise bırakmayın bizzat takip edin
hatta bir avukat bulup ona takip ettirin

Su an karakoldaymis dosyam.lakin bilgi vermiyorlarmis telwfonda.gelmeniz lazim dediler.su an evime cok uzakta bir uerdeyim.haftaya dosyam savciliga hider sanirim.o zaman savciyla gorusurim.ya da karakola gideyom mi

Su an karakoldaymis dosyam.lakin bilgi vermiyorlarmis telwfonda.gelmeniz lazim dediler.su an evime cok uzakta bir uerdeyim.haftaya dosyam savciliga hider sanirim.o zaman savciyla gorusurim.ya da karakola gideyom mi

gidip görüşün hem takip ediyorum dosyanın peşindeyim imajı çizmiş olursunuz
polise bırakmayın işinizi

Ya cok ozur dilerim anlamadim..dosyam su an karakolda ama ben savciyla mi su an gidip goruseyim?yoksa karakolla mi horuseyim?

ikisine de gidin bence koruma konusunu da ayrıca danışın ben ceza davaları ile ilgili çok bilgili değilim bence bir avukata takip ettirseniz daha iyi

Yahu bu ne değisik iş. Şeyma subasiya kotu yorumlar yapan kadina baskin yapip yakalatan hukuk boyle birini nasil bulamiyor anlamiyorum. Sinyallerden şundan bundan nasil bulunmaz bu vakte kadar. İlla allah korusun caniniza bi zarar gelince mi ilgilenecekler. Hem bana kalirsa bu kişi yakinlarinizdan biri. Yoksa mutlaka bi falso verirdi yani. Surekli ne yaptiginizdan haberi oluyor fotolarinizi cekiyor numaraniza ulaşiyor falan. Garip. Polisle işbirliği yapilip bulunabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…