• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis

Eve bugün iki adam geldi ve babamı borcundan dolayı götürmek istediler salı günü gelin dedik gittiler ama ne bir kart gosterduler bize ne de başka bir şey ve nasıl bir polis tutuklanacak kişiyi almadan gider öyle bir durum yaşadınız mı
Nerden gelmişler arayın orayı polis gönderdiniz mi diyin, yok derlerse gidin esgalleri şikayet edin.

Ay cidden kalkın karakola gidin yahu hala salı günü gelcekler diyorsunuz. Ne diyelim kek çırpın mı?
polis öyle iyi tamam salı gelelim demez
Tefeci olabilirler babanıza neden soru sorarak efor sarfetmiyorsunuz?

Eve bugün iki adam geldi ve babamı borcundan dolayı götürmek istediler salı günü gelin dedik gittiler ama ne bir kart gosterduler bize ne de başka bir şey ve nasıl bir polis tutuklanacak kişiyi almadan gider öyle bir durum yaşadınız mı
Daha onceden borcunu odiyecem diye tahaaut verip odemediyse belki olabilir..ama hic bole bisy olmadiysa..bu polisin isi degil...

Konu sahibiyle iletişim kurmak ne kadar zor, ruhum daraldı.
Yahu neden gelenlerin polis olduğunu düşündünüz diye sormuş onca insan. Adamlar biz polisiz dememiş, kimlik göstermemiş, nerden çıktı polis oldukları?
Babanızın tefeciye borcu varsa emin olun tahsilata polis gelmez. Ne acayip işler.

Prosedürü bilmiyorum ama borç için ilkin mahkeme olur sanki. Tutuklama emri mi vardı?
borc icin dava acilir once karsi tarafin avukati borcluya ulasmaya calisiyor bunu da nerden biliyorum

kayinpederimin hala oglu borclanmis birine benim hattim esim uzerine

bana kadar aradilar sonra ogrendikki akraba olan herkesle ulasmaya calismislar hemen oyle hadi gel iceri yok borc harc meselelerinde ...

neden babanız en yakın karakola gidip görüşmüyor durumu sormuyor ?

Ay cidden kalkın karakola gidin yahu hala salı günü gelcekler diyorsunuz. Ne diyelim kek çırpın mı?
polis öyle iyi tamam salı gelelim demez
Tefeci olabilirler babanıza neden soru sorarak efor sarfetmiyorsunuz?
Arkadaşlar bir borç vardı zaten evkura ben biliyorum polis gelmişti ama biz avukat tuttuk ve kapandı dosya dendi bu gelenler de acaba avukatın adamları miydi

Konu sahibiyle iletişim kurmak ne kadar zor, ruhum daraldı.
Yahu neden gelenlerin polis olduğunu düşündünüz diye sormuş onca insan. Adamlar biz polisiz dememiş, kimlik göstermemiş, nerden çıktı polis oldukları?
Babanızın tefeciye borcu varsa emin olun tahsilata polis gelmez. Ne acayip işler.
Tefeci değil bakın bundan 3 hafta önce polis geldi biz avukat tuttuk sonra borcu var diye avukatimiz bize dedi ki hallettim bugün başka avukatları da aradık böyle saçmalık olmaz dosya kapalı dendi ama biz de diyoruz ki bu icralık olduğumuz avukat kendi adamlarini yollayıp bizi tehdit etmeye mı kalktı

İyi de gelen polis diye siz uyduruyorsunuz
Adamlar polisiz dememiş, hiçbiriniz kardeşim hayırdır siz kimsiniz dememişsiniz, hayalinizde polisler geldi yani belki adamlar tefeci belki serseri belki bela…..
Polisi nereden uydurdunuz?
İnsan sormaz mı dağ başımı burası kapıya dayanıyorsunuz necisiniz diye
Siz deseydiniz ya kapıya dayanıp adam kaldırmaya kalkıyorsunuz polisi arıyorum şimdi diye ve arasaydınız ya
Şimdi ben sizin kapıya dayanıp babanızı alıp giderim meçhule farkında mısınız, bu kafayla iyi başınıza birşey getirmiyorsunuz
Bir de neden anlaşılabilir tek cümleniz yok acaba?
Çünkü bundan 3 hafta önce polis geldi borçu vardı babamın avukat tuttuk halletim dedi bugün kendi avukatimiz ve ayrı iki avukata daha sorduk dosya kapalı dendi ama bu polisler mi heldi yoksa borçlu oldugumuz avukatın adamları mi geldi anlamadık

Çünkü bu borç için bir kere bir gün karakolda yattı şuan parayı buldu ama bir şey anlatmıyorlar polisler sadece alıp götürüyorlar
sizi anlamakta çok zorlanıyorum
karakola gidip eve gelindi konu hakkında bilgi almak istiyorum neden demiyor üstelik hapis yattığı bir konu bu ... ben olsam anında karakola giderdim 2 kişi geldi ama kimlik göstermediler böyle böyle bir durumum vardı o konuyla ilgilimi öğrenmek istiyorum diyecek.karakola gitmeden araştırmadan öğrenmediğiniz şeyi biz size nasıl söyleyelim ?

Çünkü bundan 3 hafta önce polis geldi borçu vardı babamın avukat tuttuk halletim dedi bugün kendi avukatimiz ve ayrı iki avukata daha sorduk dosya kapalı dendi ama bu polisler mi heldi yoksa borçlu oldugumuz avukatın adamları mi geldi anlamadık
-Dosya kapandıysa polis niye gelsin ki?
-Öte yandan borçlu olduğunuz avukatın adamları neden polis kılığında gelsin?
-Ya da gelenlerin polis olduğundan eminseniz neden hala şüphe duyuyorsunuz?
Bu soruların cevaplarını anlaşılır bir şekilde öğrenmek istiyorum.
Daha önce de yazdım e-devlet üzerinden dava olup olmadığına bakılsın diye.

Off tamam şimdi fal bakıp söyleyecem size
Onun adamı mı bunun adamı mı polis mi değil mi……tek kelime edecektiniz ya “kimsiniz” hepsi bu, adamlara bunu sormayıp bize sormanız hangi akla hizmet

Salı gunu gelın dedınız gıttıler mı he tmm dıyıp?Bıdaha gelırlerse 155 i arayın.Almaya geldılerse alırlar,sizin randevunuzla ılerlemezler.

Dünden beri bakmamıştım konunuza ama sırlar dünyasına çevirmişsiniz olayı, sanki ortada büyük bir gizem var gibi. Neden gelen adamlara kimsiniz, kimlik görebilir miyim demiyorsunuz, hadi demediniz neden karakola gidip sormuyorsunuz, merak etmeyin siz karakola gittiniz diye karakolda rehin tutmazlar sizi, yakalama emriniz varsa gidip sorsanız da sormasanız da zaten polis alır götürür. Adamlara bizim dosyamız kapandı bu neyin karakolu neden demediniz, ya da onlar size karakola götüreceğiz dedi mi? Adamlar geldi babanızı götürmek istedi, siz de salı gününe randevu verdiniz "eyvallah,salı görüşürüz o zaman" deyip gittiler mi? Bir de işe başlayacaktım babam bu olay yüzünden korktu "boşver gitme " dedi diyorsunuz, ne değişik bir ortamınız var. Normal hayatınıza devam etsenize.

Büyük ihtimalle babanıza borcundan dolayı icra takibi açılmıştır, ödeme taahhüdü imzalamıştır, onu ödemezse 3 ay hapis cezası var, onun için gelmişlerdir. Bunun da duruşması görülmüştür ama babanız gitmemiş demek ki.

Back
X