Inan bana bende daha iyi hissediyorum kendimi tsk ederim canim iyiki varsinizTebrikler çok sevindim denis .. Hayatına sahip çıkman harika bir gelişme..
İçini ferah tut ve gelecek için güzel planlar kur:)
Umarim son konu olur kotu manada icimde ona karsi hala biseyler var sacma ama bu boyle en azindan kendim icin iyi bir adim attim bitirmekle bitirmemenin esigindeyiz bundan sonrasi icin bana vurmaz yada beni yaralayacak hareketler yapmaz korkudan yapip yapmadigi anlasilir zaten sevgi ve ilgi vermezse de surdurcek degilim sadece bska kadinla gorusmemek ve dayak atmaamak yeterli gelmez evlilik icin elbetteBu adamın düzeleceğine inanıyor musun gerçekten. Düzelse bile insanlığından ya da sana olan sevgisinden değil de g.t korkusundan düzelecek , biliyorsun. Ama yine de şikayetçi olmamayı seçtin. Haklı sebeplerin vardır herhalde ne diyeyim. Ama bu konu eşinle ilgili açtığın son konu olmaz gibi geliyor bana...
Bu adam bu saatten sonra adam olmazsa bosanirim anlatabildimmi kendim ve cocuklarim icinniyi bir adim attim bosanmak kolay degil oyle agir elestiriye gerek yok ne yaparsa bosanirsin demenin geregi ne allah askina demek ki seviyorum yuvama son 1 sans veriyorum sevgisiz ilgisiz ve ya siddetkar davranirsa gene bir bska kadini tercih ederse o zmn gidecek bu evden annemde arkamda kolay mi saniyosunuz siz bi anda sikayet edeyim bosanayim demeyi anlamadim ben ya kafamda onu bunu kirmisim o ilk ogrendigim gunlerdeki psikolojimi kocan seni 1 bucuk sene boyunca kandirmadigi muddetce anlayamazsin !Sen şu aksiyonlu vurmalı, kırmalı kadınsın di mi? Kafasında tel kıran. Nokta ve virgül kullanmaman, Almanya falan anladım direk.
Kocan aldattı, şiddet gördün, kendini dövecek kadar çıldırdın. Adam ne yaparsa boşanırsın? Kaç sans hak ediyor bu adam?
Burda ki polis turkiyedeki polis gibi degil bunlar rapor ediliyor resimlerimi cekdiler ve hastaneye gidicem yarin ordaki raporlarida goturcem herhangi bi bosanma davasinda siddet yuzunden polise basvurmus olmam ve cocuklari mahkemenin bana verme olasiligi konusunda oynacagi rolü anlatmama gerek yok herhalde :)Madem şikayet etmiceksiniz polisi neden uğraştırıyorsunuz??? Nedir amacınız şov yapmak falan mı?
Oyleyim keisnlikle:)Ona istemediği şansı mi verdin?
Ne kadar da iyisin.
Suan zaten koruma altindayiz elimde hizli yardim numarasi var polisde yanimsda herhangi durumda 2 komsum da biliyor wp dan msj at hemen geliriz dediler sorun yok artik su kagit eve gelsin ne olacak ben onu merak ediyorumKeşke polise anlatıp dava açsaydınız sizi de koruma altına alsalardı.Uyaracak da ne olacak adam düzelecek mi.Hiç sanmıyorum.Anlayacaktır eninde sonunda.Sonrasında yine dayak yiyecekseniz.Adamda her halt var dayak dışında aldatma da var.Tamam güzel adım atmışsınız ama devamını da getirin.
Burda ki polis turkiyedeki polis gibi degil bunlar rapor ediliyor resimlerimi cekdiler ve hastaneye gidicem yarin ordaki raporlarida goturcem herhangi bi bosanma davasinda siddet yuzunden polise basvurmus olmam ve cocuklari mahkemenin bana verme olasiligi konusunda oynacagi rolü anlatmama gerek yok herhalde :)
Ben polise ver esini diyenlere kizmadim bu kadin normal degil yalan konusuyor diyenler olmus onlara kizdim derdimi oldugu gibi anlatiyorum insanlar altindan bska seyler cikarip acimasizca yorum atiyor ve o yazida genel anlamda yorumlar guzel yazmisdim bosuna alinanlar olms iyi okunmali yazilan yaziUzun bi ara mı
Sanada meraba,
Ama ben Sana yorum yapmam kardeş,
Sonra biz kötü oluyoruz.
Yinede hakkında hayırlısı diyeyim.
Bu saatten sonra ikimizde ipin ortasindaiz zaten eger 1 yanlisi daha olur kurtarmaya caba gosterecegi yerde devam ederse tercihini yapmis olacak canim zatenDaha 24 yaşındasın, neden dövüldüğün aldatıldığın yok sayıldığın bir evliliği kurtarmaya çalışıyorsun? Değerimi bilmiyor, beni haketmiyor de sal ipini gitsin ya.
Tekrar dayak yersem acil numarayi ararim elinde ki anahtarlarini alir polis gozetiminde yasarim sonra bosanirken cocuklari vr donuna kdr talep ederim olay biter alacagi 1 canim var onuda zor alir arrtik komsularimla dahi konusdum hrrkes duymus zaten o gece sesimi burasi almanya insanlar hassas allahtanHayır, anlamadığım nokta şu ki neden şimdi şikayetçi olmuyorsunuz? Bu adamın düzelnesini mi bekliyorsunuz? Boşuna beklemeyin, eve polis kağıdı gelince tekrar dayak yiceksiniz. Adam polisten korkar da düzelir diye ummayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?