Polise herseyi anlattim

Sen yeni evlendiğinde Almanya'ya daha seni aldırmadan baskalarıyla konusmasını yakaladım dememiş miydin, 1.5 sene nasıl anlamadın? Daha ilk aylarda aldattı diyen sendin.

Bosanmıyorum, seviyorum demek icin mi konu açtın ve anlattın bu olayları yani anlamadım. Sana iyi yapmışsın bir sans daha vermen en iyi kararmış dememiz için mi? Zaten vermişsin kararını, ne desek değişmeyecek. Ne konuda yardım istiyorsun.

Bu saatten sonra ikimizde ipin ortasindaiz zaten eger 1 yanlisi daha olur kurtarmaya caba gosterecegi yerde devam ederse tercihini yapmis olacak canim zaten

Tercihi yapmış zaten. Bir kere daha yaparsa yaşama şansının olacağının garantisini veriyor musun kendine? Ya bu şans vermen senin hayatına mal olursa?

İnsanlar hassas olsaydı siz dayak yerken gelip adamın elinden alırlardı ya da polisi ararlardı. Adam canınızı alsa kumanda elinde TVye takılan tipler üstünden burda demagoji yapmayın bari!

Ben çok sevindim senin adına. En önemlisi, seçeneklerinin neler olduğunu, gerekirse nasıl bir yol izleyebileceğini öğrendin. Çaresiz olmadığını bildiğin sürece ne tercih ettiğinin önemi yok.

Surekli bi haltlar yedigini biliyordum ama elime kesin kanit gecmedi sac parfum kokusu bunlarinda hep bir aciklamasi vardi !
Ben genede gozumu ustunde tutuyordum bundan oncekilerde eski sevgiliye dair saklanan esyalardi buldum onun disinda bikac kizla msjini yakaladim facede arsivlenmis silinmeyi unutulmus msjlar o zamanlardada affettim ama bu baska 1 bucuk sene birliktelik yasamis olmasi bsska derdiniz ne sizin beni kotuleyerek sacma psikolojimi dahada beter yapmakmi amac ne anlamadim gereksiz elestirilerinizi kendinize saklayin bu benim hayatim ve son sans vrcem koca benim hayat benim sende bi yardim istemiyorym yolunda ilerleyebilirsin benle alakadar olmak zorunda degilsin

Diger konunuzda gerçekten sadece çocuklarınızı düşündüğünüze inanmıştım. Kocanızı düşündüğünüz düşüneceginiz hiç aklıma gelmemişti. Ondan korkmak degil onun zarar görmesini istememek bu. Neyse bana ne bize ne hayat sizin hayatınız. Çocuklarınız inşallah çok mutlu bir hayat sürerler.

O adam sizi polise başvurduğunuz için tekrar döver üstüne tekrar şiddet gördüğünüzde polise başvurmamanız için telefonunuzu falan elinizden alır. Hiçbir şey de yapamazsınız, o an şikayetçi olmayarak kendi ipinizi çekmişsiniz resmen. Yine de açtığınız son konu olmasını dilerim ama pek umudum yok benim. Böyle tipler blöfle düzelmez.

Ben az çok erkekleri ve erkek profillerini tahmin edebildiğimi, anlayabildiğimi düşünürüm. Ama bazı kadınları anlamak gerçekten zor. Çok zor.

Ben az çok erkekleri ve erkek profillerini tahmin edebildiğimi, anlayabildiğimi düşünürüm. Ama bazı kadınları anlamak gerçekten zor. Çok zor.

Bir evlilik bağının içinde olmaması gereken her şey varken, olması gereken şey yok. Gencecik kız, yaşıtları hoppidi hoppidi gezerken kendisi psikopat bir koca ve 2 çocukla çile dolduruyor üzülmemek elde değil. Ama uzatılan elleri de itiyor ne yazık ki. Bazen insanlar hatalarının sonuçlarına birebir katlanmalı, ben de bunu gördüm. Başka türlü gerçeği göremiyorlar.

Gayet kolay aslında

Aldatan döven söven erkeğe yapışmak koca deliliği başka bir sebebi yok

Ben sizin ilgi budalasi oldugunuzu dusunuyorum. Surekli bir aksiyon siddet vs.

Bari polisleri bu ise bulastirmasaydiniz. Polise derdini dokup "imi iffidicim kicim i binim" demek nedir yani.

Gunluk ilginizi de polislerden aldiniz ohh super.

Rahmetli dedem babaanneme tek bi kötü söz bile söylemezdi. Kültürlü, naif bi adamdı ve "Birbirlerini çok severlerdi."

Gel gelelim benim "Adam" veya "Koca" deyince aklıma dedem gibi insanlar gelir. Gerisi fıs. Şans hak etmiyor.

Annem zamanında sırf biz istiyoruz diye babamla barışıp durdu. Ha seviyor muydu evet çok sevdi. 18 sene evli kaldı buna evlilik denilirse. Fiziksel şiddet hariç herşey vardı. Sonuç boşa geçen 18 sene. Affetti, şans verdi şimdi ikisi de başkalarıyla evli. Seneler boyunca da 2 çocukla Türkiye'ye geldi ve tek başına ayakta durdu. Demem o ki "Seviyorum, kolay degil" deyip böyle bi adama "Mecburiyetiniz yok" katlanmak zorunda değilsiniz.

Bi kısmınız bayanı yargılamışsınız acaba yargılayan ve empati kuramayanlara soruyorum siz eşiniz yada sevgilinizle yaşadığınız sorunları bu denli açık yüreklilikle ve cesaret göstererek buraya yazabildiniz mi ? Bence çok saçma Diğer insanların fikirlerinin yaşam şeklini değiştirmesine izin verme Yapıcı eleştiriler gelişmene yardımcı olurken, senin canını acıtmaya çalışanları göz ardı etmeyi öğrenmelisin .

Eski konularinizi hatirlamiyorum ama keske esinize 1 sans daha vermeseydiniz. Maalesef siddet ve aldatma tekrarliyor genelde. Hem neden kendinize ve cocuklariniza bu kotulugu yapasiniz ki? Cocuklariniz buyudugunde "annem kendisini hic sevmeyen bir adama ve siddetine yillarca katlandi" diye dusunecek ve size saygilari olmayacak maalesef

Size doğruları söyleyen, kadın olarak daha fazla yara almanizdan endişe duyan herkese tepki veriyorsunuz. Hatta konu açarak bile tepki verdiniz. ZeyMurEl Size bir şeyleri anlatmak için fikrini beyan etmiş, maşallah derlediğiniz laf kalmamış . Madem bize ne, madem sizin hayatınız, e o zaman konuyu neden açtınız?

Yahu burada hangi kadın siz mutsuz olun isteyebilir? Insanlar burada yaşadığınız duruma üzüldüğü için kızmış hala orada olmanıza. Kimse sizin mutluluğunuza engel olma derdinde değil. Ama sizin eleştiri kaldırma sorununuz var. Psikolojiniz bozulmuş olabilir çok doğru, Ama o zaman insanlara böyle çıkışarak yada size olumsuz yorum yapanları eleştiren konu açarak tepki vermeyin. Durun bir düşünün, hepimiz kadınız. Emin olun hepimiz siz iyi olun, acı cekmeyin isteriz. Çünkü yaşadığınız şeyleri okurken burada benim içim sızladı, emin olun.

Anladık Almanya harika bir yer ama artık her yorumunda ülkemi kötülemeyi bırakırsan iyi olur,eşin ayi diye hatta benim esımde hödük diye tüm insanimizi bir tutamazsin.
Bu arada boşa gitsin derim o yaratığı.

Yaşam şeklini değiştirmesine izin verme derken, aldatılmaya, dayak yemeye, veya kendi kendine şiddet uygulamaya devam mı etsin?
Konu sahibinin yaşam şekli bu çünkü.
Burada kimse kimsenin kötülüğü için yorum yazmıyor.

Sırf polis korkusu yüzünden mi şiddet uygulamayacak artık bundan sonra?
Ben burdan bunu anladım. Bu çözüm değil üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…