Polise herseyi anlattim

ne şansı ya sen bu adamı maddem affedeceksin böyle bari ortalığı ayağa kaldırma

Ne alaka herkes buraya derdini anlatmak zorundamı kendi başımın caresine bakabilirim çok śükür kimsenin aklına ihtiyacım yok

Sana birşey anlaticam öncelikle iyi yapmışsın şikayet etmekle...

Eşim iki sene önce beni sokak ortasında darp etti..o zaman belediyeye bagli bu şirkette çalışıyordum ,ona boşanma davası acmistim o gün. sabah vaktim olmadığı için akşamdan kuaföre gitmiştim.. kendisi kimle bulusacaksin diye kuaforden çıktığımda bna saldırdı..şikayet ettim uzaklaştırma aldı,ustune utanmaz oda beni şikayet etmiş beni kışkırttı hakaret etti diye..aksamlari işten çıkınca takip ediyordu gündüzleri bazen tüm gün o şirketin kapisinda...bu fütursuz davranışları yüzünden isimdende oldum..başka işler çalıştım olmadı,ailesine çocuğa baktirmadi,aldığım ücret belli,kimsemde yok pes etmek zorunda kaldım onunla barıştık..gel gelelim bugüne daha önceden de bir darp olayına karıştığı için üstüne bnm davamda eklenince dün polisler tarafından alınıp nezarete götürüldü suan orda..belli bir miktar para yatırması gerekiyor..ve para yok..
Ve uzun zamandir hissettiğim kimsesizlik hiçlik duygusunu dün yendim,bak kızım dedim kendime sen kimsesiz değilsin...

dün bni aradı korkulu çaresiz bir ses tonuyla...öyle mutlu oldum ki düşmez kalkmaz bir Allah demişler çok doğru....telefonda ona üzülme dedim ama içimde bayram havası....

Ama onu alıp götürdüler ya ,o müthiş bir duyguydu,sanki devlet babamdı annemdi ve bana vurduğu için gelmiş onu goturuyordu ...

Ozguvenim olsun gucleneyim asla istemiyor biliyorum zaten onunla yasaya yasaya bu duygularımı kaybettim önceden böyle değildim..
Şuan KPSS sınavına hazirlaniyorum..onada canımlı cicimli davraniyorumki beni huzursuz etmesin...onume bakıyorum Allah büyük elbet..

Valla normal olmadigini soyleyenlerden biride benim hatta dalga gectigini dusunenlerden biri
Simdide diyorumki bize ne !!! Sen zaten dayak aldatilma horlanma vs icin kendi cozumunu kendin buluyorsun yasamin icin bir planin var ha kafanda telefon kirmissin vs o senin psikolojin beden senin ruh senin istersen kafani klozete sok kendine yaparsin
kardes yaptiklarin normal degil dr git tedavi ol desek gidecenmi yoooo burada verilen akillarida pek dinlemiyorsun kendince cozumlerin var zaten buraya neden konu aciyorsun mesela beklentin ne buradan ???

Neden surekli birsey ispatlamak derdindesin sanane buradakilerin ne dusundugunden sen caresiz degilsinki !!!

Neden kaburgan kirilacak kadar dayak yiyip arada guzellik forumlarinda dolasabiliosun ve bu kadar relax hissettirebiloyorsun kimsenin aklina pek gelmez o an hem bedenen bitik hem ruhen bitik haldeyken

Evladin var kendine kalici hasar verebilecek zarar verebiliyorsun demekki senden sonrasi icin guvendigin birsey var kalici hasar gorsen bakacak edecegin var

Neden yalan olabilecegini iddia edenlere bu kadar takildin bu ruh halindeki kadinlar buralarda bunlara pek takilmiyor kendini ispat derdine pek dusmuyor zaten bitik oldugu icin kimseyle ugrasacak mecali olmuyor

Sen zorda kalmis caresiz bir kadin degilsin annen ardindaymis yasadiginiz ulke polisi ardinda sosyal inkanlar ardinda daha yas 24 sadece kocani secmissin bundan sonra bosamissin bosamamissin polis korumus yasak vermis mis mis misde mış
mış mış
Herkesin bu konularda cumlesi cocuk bu adamlarin icinden seytan bir anda cikmiyor az cok belli ediyorlar kendilerini o cocuklari bilerek yapip sonrada mutlulugunu dusunuyorsunuz babasiz buyumemelerini duaunuyorsunuz yaw he he bacim he

Ay Allah razı olsun ben bilerek cvp vermedim ama yazmak istediklerim buydu. 3. cevabı vercem banlancam, yeni çıktım mapustan zati..

Türkiye'deki şiddet gördüğü halde boşanamayan kadınları bir nebze anlayabiliyorum ama sizin gibileri anlamam mümkün değil. Burası Almanya burası Almanya deyip durmuşsunuz ama oranın hiçbir nimetinden faydalanmıyorsunuz. Burda kadınlar gerçekten çaresiz kalıyor, polis ilgilenmiyor, boşansa bile koca peşini bırakmıyor, bazı kadınlar bile boşanmış diye kötü gözle bakıyor. Siz Almanya gibi yerde hala şans veriyorum şans veriyorum. Adam istememiş bile. Aldattı şans verdim, dövdü şans verdim. Hak ediyormuş gibi. Seviyorum diyorsunuz bir de. Yazık, tek derdiniz koca olmuş çocuklarınızı düşündüğünüz bile yok. Oralara fazlasınız. Tr ye dönün de bari bahaneleriniz gerçekçi olsun.

Artı kendinden şans bekleyen bile yok...

Senin canini acitmaya calisanlari goz ardi et demissiniz. Kocasi tekme tokat kaburga kiracak kadar dovunce sorun yok biz niye bosanmadin diyince vaaoovv dimi?

Mrb hanimefendi bakin sizinle cok güzel konusucam eger özelden devam etmek istersendr yazarsin....
Bakin siz esinizi sevmiyorsunuz bir kere bunu kabullenin ...
Sonra konularinizi okudum cocuklarinizdan hic bahsetmiyorsunuz sadece esim esim esim bir kere bunu düşünmekten kendinizi alikoyun..biliyorum bnde bir anneyim ilk insan evladini düşünür belkide düşündüğünuz icin böyle davranislar sergiliyorsunuz..size sorsam desem ki evlenmeden öncede sinirlenirken kendinize siddet uyguluyomuydunuz "HAYIR" Cevabi alacagimdan da eminim..
Derdinizi anlatamiyorsunuz anlatsaniz bile sonunda esinizi dusunuyorsunuz cünķü yazdiklarinizin sonunda kendinizi hatali bulma ic güdüsüne giriyorsunuz bakin siz bir bayansiniz burda yalnis anlasilmasin dinimizde esimize karsi sabirli olmakta sevabtir ama demek degilki kendinede eziyet yap diye Allah korkusu icin cocuklarina yazik degilmi ...bnde bir siddetci baba elinde büyüdüm cocuklugumu hatirliorum tam gülümseyecegim yerde babam karsimda hayaliyle belirio ve hersey alt üst oluyo..annemin gördüğü siddetin haddi hesabi yoktu ...ve inanin babam tek annemi degil kardeslerimizden bende dahil 4 kisiyi silahla kovalamis insan ...biz babamdan siddet gördük ama suçlu gözümüzdr annem..ilerde cocuklarnizda sizi suclu bulucak,bulsunlar aman demeyin onlar iyi olsunda demeyin öbür dunyada bununda hesabina cekileceksiniz ve sunu diyeyimki benim icin annemden farkiniz yok...
Esiniz sadece sizi aldatmio sadece size siddet uygulamiyo cocuklarinizada ayni seyi yapio çünkü gören onlar sahit olan onlar canlarim kim bilir nasil korkuyorlardir dertlesecek kimseniz olmadigi icin cevreniz olmadigi icin kendinize guveniniz yok sizinle adam akilli konusan olmadigi icin eninde sonunda hata sizdr olmus oluyu...bir kere bunu kenara birakin benim hatam yok cocuklarim icin deyip dik durun eşiniz size vurduğu zaman kendinizi savunun ve ani bir seyde pencereleri acmanizi tavsiye de ederim...erkekler sizi bosarsa turkiyeye gitme olanaginiz sifir asil esiniz sinir dışı edilir bilmiorum bundan haberiniz varmi.ve devlet sizi siginma evinde sade bir kac ay belki tutar esiniz gidene kadar onum disinda ayri bir yerde sehirde ev tutarlar sana her ay cocuklar icin ve sizin icin tum gelirlerinizi karsilar bn hepsine sahit biriyim yakın akrabam sayesinde ..cünkü bndr almanyada yasiyorum...

++++

konu sahibi sizin yasadiğınız şiddet değil resmen hayata kast canınızın güvenliği için affetmemeliydiniz ancak denerim dediniz insallah beklediginiz gibi gider eşiniz yarim bıraktığı işi tamamlamaz

Ben sizin ilgi budalasi oldugunuzu dusunuyorum. Surekli bir aksiyon siddet vs.

Bari polisleri bu ise bulastirmasaydiniz. Polise derdini dokup "imi iffidicim kicim i binim" demek nedir yani.

Gunluk ilginizi de polislerden aldiniz ohh super.
Ilerde bosanma olursa polisteki darp raporlari resimlerim cocuklarimi almama vesile olacak sen ve senin gb dusuncesiz insanlar ne anlasin bunu ilgi budalasiymisim kisi kendinden bilirmis isi .

Yaw siz cok mu biliyosunuz sivri dille elestiri olmwz yeter attik benimle ugrasip laf sokmayin fikirlerinizi beyan edecekseniz edinnetmeyecekseniz etmeyinnhayirdir ya ikide bir brn ilgi budalasiymisimnkendimi dovmusum normal degilmisim yasadiklarimi yasadiginiz an anlarsiniznnasil bi psikolijide oldugumu ben 15 yasinda tanidimnesimi onsuz nasil yasanilir bilmem sucmu bu ya laf sokulmasi gereken bir durummu yeter isinize bakin polise git dediniz gittik derdiniz ne kocamdan beni bosayip arkamdan gulmekmi bu ne baski boyle ya annem yapmiyo bu kdr baskiyi aaaaa yazmayin bana daha bisi duzgunce konusam insan lazim bana laf sokan degil hadi isinize bakin

Haklisiniz dogru soyluyorsunuzzaten en kucuk yanlista daha bende cekmeyecegim haklisiniz buranin nimetleri cok fazla kendimizin degerini bilmek lazim bende ilerde arkamdan denilmesin cabalamadi veya kendim kendime demeyeyim cabalamadm belki olurdu diye ne bilim belki oda degisir evden disariya is disinda adim atmiyor sifrelerini kaldirdi istedigimde karistiriyorum telefonunu az bucuk duzeldi gibi geliyor ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…