- 14 Temmuz 2011
- 596
- 534
- 83
- 29
- Konu Sahibi sepetteki_son_curuk_elma
-
Değil mi? Uykudan kaldıracak kadar edilen gürültü de gercekten terbiyesizlik benim görüşümde..Saat gece 01.00
Gürültü etmek saygısızlıktan başka bir şey değil.
Ben olsam kesinlikle arardım polisi.
Haklısın bir de inadına daha çok gürültü etmeseler ?Ara polisi ama sonuç alabilir misin bilmiyorum
O gelecek olanların komşuları ya çok saygılı insanlar yada gürültü etmeyi yaşam tarzı edinmişler bence. Kimi insanlar bağıra bağıra konuşuyor ya onun gibi.Durum çok abartıysa bence şikâyet et. Ama az sonra"sin işini bik" ciler de gelir
sağol canım.Arardim polisi tabiki denyolar
Canım aidat ödemiyorlar. Ben gürültülerine katlanamıyorum 3kuruş için papaz olamam ki bu insanlar ile bir de. Daha fazla stresli olacağını düşünüyorumYöneticiniz yoksa aday olun en iyisi bu. Yoksa ayni gürültü devam eder
Uyarıda bulunduktan sonra polisi ararsam bak uyardım anlamadınız ahanda polisi diktim kapınıza demiş gibi olurum ama şimdi ararsam en azından benlik bir durum olmaz diye düşünüyorumBence polisi devreye sokmadan once kendin konusmalisin.
Uyar bir kere rahatsiz oluyorum sizden bi dahakine dikkat edermisinz diye.
Yok olmadi o zmn devreye sok polisi.
Apartmana kagit asmakla uyarmis olmuyosun.
Uh.. Yüzsüzlermiş resmen ya.Ararsın polis gelir uyarı yapar gider... Gürültü yapanlar sonra inadına daha çok devam eder... Bizzat yaşadım hatta arayın polisi diye dalga geçtiklerini bile duydukk
Ters bir tepki verirse iyice karakolluk olmayalım.. Sulh ile hallolsun istiyorum. Polis sonuçta gelip alsın götürsün değil ki arzum şarkı türküden rahatsız olmuşlar şikayet var dikkatli olun diye ikaz etsin yani bubence komşuna git ve durumunu sabah erken kalkacağını anlat umarım anlayışla karşılarlar
Anlayacak tiplerdir insallah.Arayın polisi bi anlasınlar insanlara saygısızlığın ne demek olduğunu
Yani anlaşılır bi saat olsa yine ses etmiyorum çok fazla ..yahu insan evin içinde neden nicin nida atar ? Ders çalışıyorum misafirleri var yine 2 gün evvel 4-5 dk yihuuu wohaaa diye bağırıyorlar. Saat o zaman erkendi eğleniyor insanlar abartıyorum herhalde dedim ses etmedim de bu saatte beni uykusuz bırakmaya da hakları yokAra polisi kimsenin kimseyi rahatsız etme gibi bir lüksü yok bebekli aileler oldugu zaman az çok anlıyorum ama misafirde hadı biraz anlarım ama sarkı, türkü ne allak askına gecenın yarısı bide.
Hiç muhatap olma ara. En ufak bir sesinde sana neler derler böyle düşüncesiz insanlar.
Haftasonu haftaiçi farketmiyor canımBu durum sadece hafta sonumu böyle yani komsunun misafirleri hafta arasida geliyorlarmi?
Polisten rica etsem ismim saklı tutulur mu acaba ki ..Polisi arayın. Ben cevremde sıkca görüyorum bunu, etkili de oluyor genellikle. Polisten rica edin isminizi vermesin. Bu kadar ayıp olmaz türkü şarkı nedir ya.
siz böyle mi cozersiniz sorunlarınızı kaçarak mı?Konularınız genellikle komşularınızla anlaşamama üzerine.
Taşının olsun bitsin
Canım aidat ödemiyorlar. Ben gürültülerine katlanamıyorum 3kuruş için papaz olamam ki bu insanlar ile bir de. Daha fazla stresli olacağını düşünüyorum
Uyarıda bulunduktan sonra polisi ararsam bak uyardım anlamadınız ahanda polisi diktim kapınıza demiş gibi olurum ama şimdi ararsam en azından benlik bir durum olmaz diye düşünüyorum
Uh.. Yüzsüzlermiş resmen ya.
Ters bir tepki verirse iyice karakolluk olmayalım.. Sulh ile hallolsun istiyorum. Polis sonuçta gelip alsın götürsün değil ki arzum şarkı türküden rahatsız olmuşlar şikayet var dikkatli olun diye ikaz etsin yani bu
Anlayacak tiplerdir insallah.
Yani anlaşılır bi saat olsa yine ses etmiyorum çok fazla ..yahu insan evin içinde neden nicin nida atar ? Ders çalışıyorum misafirleri var yine 2 gün evvel 4-5 dk yihuuu wohaaa diye bağırıyorlar. Saat o zaman erkendi eğleniyor insanlar abartıyorum herhalde dedim ses etmedim de bu saatte beni uykusuz bırakmaya da hakları yok
Haftasonu haftaiçi farketmiyor canım
Polisten rica etsem ismim saklı tutulur mu acaba ki ..
siz böyle mi cozersiniz sorunlarınızı kaçarak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?