- 6 Haziran 2015
- 1.219
- 3.256
- 48
- Konu Sahibi sepetteki_son_curuk_elma
-
siz böyle mi cozersiniz sorunlarınızı kaçarak mı?
Tabiki polisi ara ben geçen gün komşuyu uyardım üç kere tatlı dille uyardım anlamadı dördüncüye kadını elimden zor aldılar çünkü çocuğunu dövüyordu. O çocuk ağladıkça bende evde ağlıyordum. Bir dahaki sefere polise gitcem o çocuk bir daha ağlarsa. Sizde polise haber edin benceIyi geceler hanımlar, az evvel uykumdan uyandım daha dogrusu uyandırıldım ve bu durum gercekten canımı sıkıyor keza ben kimsenin tavuğuna kış demiyorsam kimse de benim tavuğuma demesin isterim. Öğrenci yoğunlukta bir sitede yaşıyorum. Ben de öğrenci olmama rağmen gürültü etmemeye özen gönderiyorum. Öğle vakti dahi olsa müzik sesime dikkat ediyorum. Saat 5ten sonra süpürge yapmıyorum vs vs yani ben bu kadar dikkat ediyorsam bir zahmet başkaları da buna dikkat etsin istiyorum. Aktif cinsel yaşamı olan bi komşum var duvarlarımız hayli ince bu yüzden muhakkak işitiyorum çözüm olaraksa kulaklık takıp müzik dinleme yoluna gittim kimsenin yatak odasına müdahil olabilme hakkım olduğunu düşünmüyorum çünkü. Yeni taşınan bir komşum daha var. Haftanın bir kaç günü misafir ağırlıyor. Bunu bardağı dayayıp da değil duvarların azizliğinden biliyorum. Kimseyi takip de etmiyorum bunları açıkça belirtiyorum ki kalkıp da “sin milliti izliyiciğni işini bik” diyenler çıkmasın. Bugün de o bol misafirli günlerden biriydi ve yarım saattir uyandırıldığımdan beri hep bir ağızdan türküler şarkılar kahkahalar.. Ben erken uyanıyorum. Ben sabah 5.55te çalan alarma kalkacağım. Ben apartmanın asansörüne de yazı aşmış biriyim apartman kurallarına uyalım özellikle slogan atmamaya , yüksek sesle müzik dinlememeye ,etrafı rahatsız etmemeye özen gösterin diye. Yine yok yine yok ne misafire dur etme deniyor ne yatak odasından sesler eksiliyo. Yıldım vallahi yıldım. Şu anda polisi arayıp da gelip uyarmalarını istemeyi düşünüyorum. Konuşacak dahi olsam misafirleri varken konuşmak uygun olmaz kaldı ki saat de hayli geç. Ve bu hışımla tartışma yaşayıp daha da sinirlenmek istemiyorum. Polisi arayıp uyarmalarını istemek istiyorum sizce bu yanlış bir hareket mi ?
apartmana daha ayrıntılı bir yazı asmanı öneririm..Iyi geceler hanımlar, az evvel uykumdan uyandım daha dogrusu uyandırıldım ve bu durum gercekten canımı sıkıyor keza ben kimsenin tavuğuna kış demiyorsam kimse de benim tavuğuma demesin isterim. Öğrenci yoğunlukta bir sitede yaşıyorum. Ben de öğrenci olmama rağmen gürültü etmemeye özen gönderiyorum. Öğle vakti dahi olsa müzik sesime dikkat ediyorum. Saat 5ten sonra süpürge yapmıyorum vs vs yani ben bu kadar dikkat ediyorsam bir zahmet başkaları da buna dikkat etsin istiyorum. Aktif cinsel yaşamı olan bi komşum var duvarlarımız hayli ince bu yüzden muhakkak işitiyorum çözüm olaraksa kulaklık takıp müzik dinleme yoluna gittim kimsenin yatak odasına müdahil olabilme hakkım olduğunu düşünmüyorum çünkü. Yeni taşınan bir komşum daha var. Haftanın bir kaç günü misafir ağırlıyor. Bunu bardağı dayayıp da değil duvarların azizliğinden biliyorum. Kimseyi takip de etmiyorum bunları açıkça belirtiyorum ki kalkıp da “sin milliti izliyiciğni işini bik” diyenler çıkmasın. Bugün de o bol misafirli günlerden biriydi ve yarım saattir uyandırıldığımdan beri hep bir ağızdan türküler şarkılar kahkahalar.. Ben erken uyanıyorum. Ben sabah 5.55te çalan alarma kalkacağım. Ben apartmanın asansörüne de yazı aşmış biriyim apartman kurallarına uyalım özellikle slogan atmamaya , yüksek sesle müzik dinlememeye ,etrafı rahatsız etmemeye özen gösterin diye. Yine yok yine yok ne misafire dur etme deniyor ne yatak odasından sesler eksiliyo. Yıldım vallahi yıldım. Şu anda polisi arayıp da gelip uyarmalarını istemeyi düşünüyorum. Konuşacak dahi olsam misafirleri varken konuşmak uygun olmaz kaldı ki saat de hayli geç. Ve bu hışımla tartışma yaşayıp daha da sinirlenmek istemiyorum. Polisi arayıp uyarmalarını istemek istiyorum sizce bu yanlış bir hareket mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?