- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi vargasabreu
-
Bu ulkeyi buradan yazdiklarinla mi kurtariyosun wowowow. neyse daha da konusmayacagim.bu ülke ne pkklilara nede peşinden koşan sosyalistlere bırakmayız. yazmadın ama desteksin
Bu ulkeyi buradan yazdiklarinla mi kurtariyosun wowowow. neyse daha da konusmayacagim.
Actigim konu kapatilabilir mi yonetime sesleniyorum. Bir daha bu sitede konu acmayacagim. Bu insanlara artik laf anlatmakla ugrasamam. Bu haberi ben yazmadim, suclayacak birini ariyorsunuz beni ilan ettiniz ama kendimi kanitlamaya calisacak degilim kimseye. Lutfen hakkimda konusulmasin, konu kapatilsin. Isteyen istedigi gibi at kostursun siyasette.
Çok iyi olmuş
Var hatta şehidimiz de varÇocuğunuz var mı?
Ikiyuzlu siyasetlerinden gina geldi duka gercekten. Paylastigim haberin hesabini verecegim insanlara da bak. Ayrica yonetim nerede hicbi seye el atmiyor.Yaz Nancy neden yazmıyorsun? Herkes aynı görüşte olacak diye bir şey mi var? Ayrıca özellikle Akp’li arkadaşların oynadığı bu milliyetçilik oyununa takılma, yarattıkları kaos ortamında kendileri çalıp kendileri söylüyorlar. Aklı başında insanlar görebiliyor nedir, ne değildir merak etme.
Evet sare çok haklısın
Hatta bir tık ileriye tasiyip eşikten besige yok olmalarını diliyorum
Haklısın maalesef bu kafanın karşısındaki kafa da aman operasyon olursa akpnin oyu artar yasasın pkk diyor.Yapmasi gerekeni ; orgutun sehir yapilanmasina izin vererek onlardan habersiz kus ucmama seviyesi getirip , dagdaki terorist sayisini maksimuma cikarip, orduyu degersizlestirip zayiflatip , binlerce sehit ailesine hakaret edercesine teroristleri bas taci edip simdi yapan Akp 'nin oyunun artmasi değil "Bunlari bu kadar nasil azdirirsin " diyerek azalmasi gerekir. Tabi ki "normal sartlarda"
Haklısın maalesef bu kafanın karşısındaki kafa da aman operasyon olursa akpnin oyu artar yasasın pkk diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?