Polisle evlenilir mi ?

Daha birkaç gündür konuştuğunuz insanla evlilik düşünmek için çok erken değil mi? Her mesleğin ve eşlerinin kendine göre zorlukları vardır. Kime göre, neye göre zor oluyor?
Ama şu var görücü usulü tanışmada mantigina yattıktan sonra duygu bekleniyor. Baştan tamam diyip tanıyıp sonraa aa sen polissin denilmez.

Daha birkaç gündür konuştuğunuz insanla evlilik düşünmek için çok erken değil mi? Her mesleğin ve eşlerinin kendine göre zorlukları vardır. Kime göre, neye göre zor oluyor?
Canım evlilik için görüşüyorum ama , yani sevgili olayım flört edeyim yeter mantığıyla değil , ben genel olarak fikir almak istedim belki polis meslek eşleri vardır onlar bir şeyler söyler diye

Mesleği ve çalışma şartları insanın karakterini etkiler arkadaşlar. Yani bazı yorumlar görüyorum çok zekice tam nokta atışı yapılmış. Ama bazı yanıtlar da bomboş ego tatmininden ibaret. "Sen polislere kurban ol" şeklinde. Tam da burada polisle evli birçok kadının şiddet gördüğüne dair hayat hikayeleri var. Bu sebeple adamları şikayet etmeye çekiniyorlar hatta. Son zamanlarda polis intiharları aldı başını gitti mesela başlı başına bu bile kaygı verici. Bir yakınımızın oğlu polis ve insanlık dışı çalışma saatlerinden yakınıyorlar. Uykusuzluk, stres, mobbing birsürü psikolojik probleme davetiye çıkarır. Bir de kişinin silahlı olduğu göz önünde bulundurulursa... Hal böyleyken konu sahibi tuhaf bir şey sormuş gibi davranmak onu değil sizi saçma bir duruma düşürüyor. Neyse benim önerim şudur ki; eğer çok beğendiyseniz tanışma faslını uzun tutun, birçok farklı ortamda olaylara nasıl tepki verdiğini gözlemleyin. Agresif, sabırsız, kibirli tavırları varsa bu yoldan dönün. Bir de aslında biriyle evlilik amacıyla görüşüyor olmak yerine keşke ilk önce arkadaş olma amacıyla hareket edilse çünkü öbür türlü taraflar kendini gizleyebiliyor. KK'da birçok kadın var "evlendikten sonra çok değişti evrim geçirdi" diye boşanmaya niyetlenen...

Sever, guvenirsen, iyi anlasirsaniz neden olmasin?
Ama zor, 7 senedir evliyim daha Sivas'ın batısına geçemedim.

Bende bir asker eşiyim ve matematik öğretmeniyim ☺️İnan bana tamamen karakterinde bitiyor iş .Bizde yeri geliyor iş stresini ister istemez yansıtabiliyoruz ama askerlerin Ve polislerin işi daha zor .Komando benim eşim .Bazen göreve gider gelemez uzun süre .Bir gün iznim var ,kahvaltı yapıcaz beraber diye özenirim geceden çağırırlar hevesim kursağımda kalır .Ama şunu bilmekte fayda var .Birilerinin de bu işi yapması gerekiyor Kİ sizler ,bizler evlerimizde güvenle oturabilerim.İşinin tüm hıncını senden çıkarmayacağına emin olursan evlenmelisin .Cünkü çok gurur duyulacak meslekler bunlar .Ben şahsen asker eşiyim derken göğsüm kabarıyor 🥰 Hem bizde asker,polis gibiyiz .Tek farkımız bizim silahımız kalemimiz 💪🏻

Elbette evlenilir ama öğretmenseniz öğretmenin öğretmenle evliliği daha rahat geçiyor. Tatiller izinler açısından.

seviyorsan seviliyorsan ömür boyu sabit bir şehirde yaşamamayı göze alacaksan , operasyona falan gidiyorsa bunun zorluklarını düşüneceksen evlenilir.

:) Yaşlı polis nur yüzlü değildir şimdi ben gençler için demiştim 🤣🤣 yaşlı polisler göbekli tontik kara falan oluyorlar benim gördüklerim öyle..

Gerçi adana burası karartır insanı belki ondan
Nur yüzlüdürler diye yazmadım emeklinin ucu gözüktü anlamında yazmışmıştım canım

Her mesleğin kendine göre kolaylıkalrı zorluları vardır.
Asker eşi olarak söyleyim zor zamanlarıızda çok oldu,doğu görevi gece çalan telefonlar filan.
Karşınızdaki kişi karakteri sağlamsa size o güveni veriyorsa görüşün.
Polislerin çalışma şartları daha ağır diye biliyorum..

Back
X